Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
плевен априлци ти е под час с колата. пални и се разходи малко на природа и ще ти стане ясно. не чакай някой в анонимен форум да ти свърши работата.
Но и ти си прав, малко разходка би била полезна.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Проблеми с ромите за съседи има и винаги ще има.
Това ще определя цените на имотите в близките 50-100 години у нас.
Коментар
-
не припадайте толкова от наличието на роми.
ако има здрава ръка си знаят мястото и са по-лесни за контрол от белите роми, които са немалко вече.
ако знаете сега английските фермери как мечтаят да имат наблизо роми като нашите... и не само английските.
тази година в земеделското ми начинание имах нужда 4-5 пъти от бригада за работа разни общи неща не изискващи особени умения... ако не бяха ромите от село..нямаше кой да го направи - за 15 човека работа няма как да я свърши човек (семейство) сам. като не ги оставяш да ти се качват на главата си знаят мястото и поработват. леко са несериозни, но пък са бързо заменяеми с други, които искат надница. Когато ромите знаят, че не могат да ти се качат на главата става работата.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
абеее... те ще отидат, но как да направим така, че да нямат възможност да се връщат? Я си представи, че цоциалните в БГ станат колкото в швабистан, кретунчо първи ще долети обратно. Но нали се води европеец, няма начин да го спрем.
може да се върнат, но няма социал, няма безплатни услуги, няма право на глас, само лопата в гъзерете.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не им се плаша, но не искам да ги виждам.
надявам се да се разселят из швабистан до един.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
приеми, че да се получи това е нужно тук да задълбаем надолу. ромите са като плъховете напускат потъващия кораб.
ако тук дръпнем напред както се надяваме и почнем да гоним запада - не очаквай да се оттървем, а напротив ще се върнат някои.
оправията е стегната социална система и стегната полиция и проблеми няма.
Това ще определя цените на имотите в близките 50-100 години у нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Прати ми параметри и каквото имаш. Пионерски дом ли? Аз не мога да се справя с подобно начинание. Искам малък имот за себе си. В кое от селата на Априлци е? 2 дка не е зле, даже много. Встрани от главен път. Добре. Гледка? Съседи? Всичко е важно.
Това е за тотален разгром. Парцелът е важен. Става за старчески дом, приют за животни или да се хванем с теб и да набираме каки за публичен дом. Но нека да легализират платената любов.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
не им се плаша, но не искам да ги виждам.
надявам се да се разселят из швабистан до един.
ако тук дръпнем напред както се надяваме и почнем да гоним запада - не очаквай да се оттървем, а напротив ще се върнат някои.
оправията е стегната социална система и стегната полиция и проблеми няма.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Венко ма какво им се плашиш на ромовете...До 20 годин са 45% от населението и няма къде да избягаш...Мани го Жонката он ги маа без връзка с мозъко
надявам се да се разселят из швабистан до един.препоръка е
Коментар
-
не преигравай
далече ми е а и като гледам ромове има обилно.
виж кратунчо, ако му отпуснат ипотечка, да го взима.
- 1 like
Коментар
-
Прати ми параметри и каквото имаш. Пионерски дом ли? Аз не мога да се справя с подобно начинание. Искам малък имот за себе си. В кое от селата на Априлци е? 2 дка не е зле, даже много. Встрани от главен път. Добре. Гледка? Съседи? Всичко е важно.
Това е за тотален разгром. Парцелът е важен. Става за старчески дом, приют за животни или да се хванем с теб и да набираме каки за публичен дом. Но нека да легализират платената любов.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Лев, не ти трябват подобни глупости ! Не те разбирамда се хванем с теб и да набираме каки за публичен дом. Но нека да легализират платената любов.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
https://www.google.com/maps/@42.8289...7i16384!8i8192
От това място на мапса - вдясно по тесния път, може би към 300 метра.
Това е за тотален разгром. Парцелът е важен. Става за старчески дом, приют за животни или да се хванем с теб и да набираме каки за публичен дом. Но нека да легализират платената любов.Last edited by bulgarian lev; 17.10.2021, 02:17.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар