IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Напротив, всичко в предсказано ощ е преди 150 год.
    Ето:[ATTACH=CONFIG]n4144300[/ATTACH]
    доколкото виждам, там посочват 2039 за година на ниски цени
    търпение, младежи. ей я къде е.
    при нас ще е някъде към 2049, но това няма значение
    най-сетне ще има големи дискаунти и ниски цени
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Идеята ми беше с лека самоирония да илюстрирам, че Пена и Вуте, благодарение на кредитирането живеят 2 пъти по-добре, отколкото реалните им възможности позволяват.
      Пена и Вуте са си набили кинтите в апартаменти и си броят стинките по евтини капанчета като отидат за 3 дни на море. Не бъркай това с по-добър живот.

Коментар

Аз нямам IQ 200 (може би 100 нямам ) но 2019 та купих един в Сф а 2020 та във Вн - на картинки. Отделно, когато по тв то даваха черните чували с трупове от Ковид, аз купувах конове на 4-5 к. На кризите винаги трябва да се гледа като на възможност, те затова са измислени. Тогава търпеливите правят мангизи.
        Абе като си купуваш за себе си не се брои. Тогава купуваш когато ти трябва. За коновете не знам , мислех да ти звънна да ми обясниш как работи тая схема, е така да знам. Че не мога да разбера какво я движи.

ПП Ти по-добре не си прави IQ тест да не вдигнеш границите, че една камара хора ше влезнат под средното
        Last edited by segato; 06.01.2024, 21:42.

Коментар

Аз нямам IQ 200 (може би 100 нямам ) но 2019 та купих един в Сф а 2020 та във Вн - на картинки. Отделно, когато по тв то даваха черните чували с трупове от Ковид, аз купувах конове на 4-5 к. На кризите винаги трябва да се гледа като на възможност, те затова са измислени. Тогава търпеливите правят мангизи.
          и 50 да имаш, пак си мой човек
          препоръка е

Коментар

Хубав анализ си направил.

Нарочно съм изрязал цитата, защото виждам, че си се засегнал за кафемашините и телефоните, а не това беше целта.

Идеята ми беше с лека самоирония да илюстрирам, че Пена и Вуте, благодарение на кредитирането живеят 2 пъти по-добре, отколкото реалните им възможности позволяват. И понеже са мнозинство, ЦБ и дори корпорациите се съобразяват с тях, отлагайки всячески една отрезвителна криза. Както сам си забелязал, готови са да разпалят камара войни по света, само и само да не гръмне системата, която е натрупала колосален дълг на всички нива.

Тайминга на голямото МЯУ не може да бъде предсказано от никой от нас. Може да е утре, а може да е и през 2049. Именно поради тази причина, макар и с доста пропуснати ползи, предпочитам да не ползвам голям лост и да си чакам на перона, докато ми набъбне джобчето. Но има по-смели хора, които рискуват и успяват.
            Напротив, всичко в предсказано ощ е преди 150 год.
            Ето:
            Click image for larger version

Name:	make-money.jpg
Views:	3
Size:	89.7 КБ
ID:	4144300

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

+1
              изобщо не знам, кой е зачислил бетерчо при понижителите
              препоръка е

Коментар

+1

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Никога не знаеш какво печелиш като губиш. Резултата се разбира след години и е късно за корекции. За средната класа САЩ са много булеан страна. Днес някой е 1-ца след 5-6 месеца може да е 0. Изпълнения от рода на "дай да продадем нивите да спасим внука" не са разпространени и трябва да се справяш сам. Та САЩ дават една много изчистена картинка за последствията, когато човек не мисли сам. Една камара хора провалиха живота си и този на децата си зашото се подадоха на психозата и купиха имоти 2007-2008. После по-умните банкрутираха ( тук има частен банкрут) а останалите се опитваха да задържат надценените си къщи плащайки 2-ни моргиджи. Резултата беше че 10 години живяха като скотове, редки или никакви ваканции , стари коли, спагети в в ресторанта ... после обаче ги удари истинския проблем, децата им израстнаха през този период а децата израстнали бедни са си бедни цял живот. Нямат самочувствие, не мислят сами, подражават на куул децата, забъркват се с дрога и дребни генгс, шанса да получат читаво образование е близък до нулата, хем нямат добри резултати защото родителите не могат да си позволят частни учители и курсове, хем нямат кинти за частен университет. Тия 500к повече за къщата се отразяват на всички в семейството, но най много и за най-дълго на децата. Ако си средна класа и направиш грешка с имота, той те дрейнва и ограничава защото на средната класа ресурсите са лимитирани и като се набуташ на едно място това е за сметка на удоволствия , образование, кариера и т.н.

В началото на 2020 имотите тръгнаха надолу. После дойде Ковид, лейофи, една камара хора си загубиха работата, намалено производство ... това ако не беше за срив, не знам какво беше. Кой можеше да предвиди че в цял свят политиците ше се опитат да решат една криза като създадат оше по-голяма. Зашото кризата която създадоха с раздаването на пари е жестока. Благодарение на нея китайците вкараха юана в международната търговия и се стигна СА да им продава петрол в юани , че дори Франция да купува газ в юани. Аз не се наемам да оценя до колко голяма катастрофа ше доведе това, но е ясно че Украйна, пиратите в Червено море и това , че изритаха Франция от Африка са само загрявката. Като дойде ред на Тайван ше започне същинската част. Мислиш ли че великите "стратези" са искали това ? По вероятно е да са направили грешка в сметките. Имотните балони са последствия от тази грешка. Можеше ли 2020 да се предвиди че имотите ше скочат ? Сигурно някой гений с IQ 200 да. Ма аз съм сигурен , че никой поне в този форум не го е предвидил. Просто за който е купил 2019, 2020 знака на грешката се е обърнал от другата грешка със стимулите.

Аре заключение че стана дълго: Дай си сметка че интелигентността е разпределение на Гаус. Броя на грешките, които хората правят също. Ако си от правилната страна на камбанката, това че не си уцелил печелившото решение в някаква ситуация само означава че статичически вероятността да направиш още грешки намалява. Живота ти се определя от правилните решения и грешките т.е. вероятно качеството на живот е в корелация с IQ-то на човека . Като гледаш обитателите на форума, с малки изключения са разделени на купили имот ( повишители) и некупили ( понижители). Кой къде се намира по камбанката обаче и дали повишителите са само от едната страна а понижителите от другата ? Аз не виждам такава зависимост , което просто означава че имотите не са баш показател за качеството на живот. Та спри да се втеляваш, прави си нещата както ти смяташ че е правилно, единствения начин лонг търм да загубиш е да си разбишкаш вероятностите като послушаш някой от другата страна на камбанката.

Айде със здраве. До след няколко месеца!

ПП: Разбирам към кой е адресирано "почивки, телефони, кафемашини", ма дребните заяждания не променят генерално нещата. Мисля че съм дал да се разбере , че лични нападки не влияят на мението ми. Пена и Вуте са от другата страна на камбанката , за качеството на живот ше се сетят като станат на 65-70 и разберат , че очакваната продължитеност на живота в България е 71. Та има да чакат още 10-на години преди да почнат с "почивки, телефони, кафемашини". Сега са още на фаза апартаменти.

Коментар

• Експерт: След влизането в еврозоната очакваме имотният пазар да подобри своето представяне

https://financialtribune.bg/bg/imoti...-predstavyane/

Коментар

Нарочно съм изрязал цитата, защото виждам, че си се засегнал за кафемашините и телефоните, а не това беше целта.

Идеята ми беше с лека самоирония да илюстрирам, че Пена и Вуте, благодарение на кредитирането живеят 2 пъти по-добре, отколкото реалните им възможности позволяват. И понеже са мнозинство, ЦБ и дори корпорациите се съобразяват с тях, отлагайки всячески една отрезвителна криза. Както сам си забелязал, готови са да разпалят камара войни по света, само и само да не гръмне системата, която е натрупала колосален дълг на всички нива.

Тайминга на голямото МЯУ не може да бъде предсказано от никой от нас. Може да е утре, а може да е и през 2049. Именно поради тази причина, макар и с доста пропуснати ползи, предпочитам да не ползвам голям лост и да си чакам на перона, докато ми набъбне джобчето. Но има по-смели хора, които рискуват и успяват.
                      Абе не мисли за голямо мяу. Това с имотите е минало бешело. Тия които са вярвали че ше паднат цените според мен бяха прави , но така се стекоха нещата че загубиха. Само че това е както изглеждат нещата сега. Не знаеш как ше изглеждат след 10 години . Уж всички говорят че събират имоти за децата , ма не се знае дали тия 800 кинта дето ти остават сега като не си купил, като ги дадеш за детето да учи примерно език , математика, карате или балет няма да му вкарат живота в друга орбита. По-вероятно е да го вкарат и да надмине твоите възможности. Тази логика с децата ми е най-неразбиремата . Ние ше живеенм зле за да оставим нещо на децата зашото ние сме по-умни от тях и ше може да натрупаме а те са тъпи и сами нишо няма да могат да направят. Ми няма логика! Всяко следвашо пколение е по-приспособено към промените във времето и има по-голям шанс за успех. Едиственото критично нещо, което трябва да направиш е да го подготвиш за конкуренцията на неговите връстници. Другото е качество на живот и подробности.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тоест напъна сега не е нещо извънредно?
                        Напъна сега е дедото да прилече малко колебаещи се републиканци. Има една камара хора в средните щати, които живеят зле и обвиняват нелегалните че са им взели работата. Тръмп като беше на власт що не затвори границата ? Същия шит със студентските заеми. Байдън ги опрощава ма конгреса ги връща. Ми доскоро демократите държаха и 2-те камари и имаха президент. Ако наистина искаха да опростят заемите можеха да го направят без проблем, ма не щат, щото тия със заемите сега са зависими и са им избиратели зашото се надават на опрошаването.Ако им ги опростят половината сигурно ше станат републиканци зашото ше им намалеят разходите за кредити и ше им се вдигне дохода и данъците. Тръмп затова не затвори границата. Ако я затвори, проблема изчезва и тогава за какво да гласуват за него ? И в България е така бе, Само примамките са различни , въдиците са същите.

Коментар

ПП: Разбирам към кой е адресирано "почивки, телефони, кафемашини", ма дребните заяждания не променят генерално нещата. Мисля че съм дал да се разбере , че лични нападки не влияят на мението ми. Пена и Вуте са от другата страна на камбанката , за качеството на живот ше се сетят като станат на 65-70 и разберат , че очакваната продължитеност на живота в България е 71. Та има да чакат още 10-на години преди да почнат с "почивки, телефони, кафемашини". Сега са още на фаза апартаменти.

Коментар

Границите не са строго пазени. Има стотици мили практически отворена граница. На системата и трябват хора да работят нископлатени работи и да са силно зависими. Горе долу съшото е и при H1B визите с които законно се вкарват работници , които са ограничени в търсенето на по-добра работа зашото визата се осигуряв от работодателя и за да го сменят трябва да намерят нов спонсор на H1B виза. Общото е че и нелегалните и тези на H1B гледат да не вдигат много шум , щото а са мъцнали ги качват на самолета и дотам. До година-две ше има такива визи и в България. Няма друг начин да вкарат индийци от ниските касти. Вкарването на мароканци и афганистанци не работи добре шото ония така и така са нелегални , отиват да са нелегални в Германия. Знаеш, че Желязкв сега прави обиколка на Индия и Виетнам нали ?
                            тоест напъна сега не е нещо извънредно?
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

имаш ли обяснение, как така строго пазените граници на саш, изведнъж престанаха да спират мигрантите
                              интересното е, че не са само бедни латиноси, но и негъри от африка, индийци също, че и една двойка руснаци
                              Границите не са строго пазени. Има стотици мили практически отворена граница. На системата и трябват хора да работят нископлатени работи и да са силно зависими. Горе долу съшото е и при H1B визите с които законно се вкарват работници , които са ограничени в търсенето на по-добра работа зашото визата се осигуряв от работодателя и за да го сменят трябва да намерят нов спонсор на H1B виза. Общото е че и нелегалните и тези на H1B гледат да не вдигат много шум , щото а са мъцнали ги качват на самолета и дотам. До година-две ше има такива визи и в България. Няма друг начин да вкарат индийци от ниските касти. Вкарването на мароканци и афганистанци не работи добре шото ония така и така са нелегални , отиват да са нелегални в Германия. Знаеш, че Желязкв сега прави обиколка на Индия и Виетнам нали ?

Коментар

Никога не знаеш какво печелиш като губиш
                                . ...
                                добър е чаршафа, но го режа за да не товари.
                                имаш ли обяснение, как така строго пазените граници на саш, изведнъж престанаха да спират мигрантите
                                интересното е, че не са само бедни латиноси, но и негъри от африка, индийци също, че и една двойка руснаци
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X