Първоначално изпратено от ddb
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
И какви са му параметрите ? Да не са го надценили нещо ?
Много разлика от 120 до 90К....
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеНАМАЛЕНА ЦЕНА!!!
Привет, група! Предлагаме под наем много светъл и слънчев апартамент в Бели Брези на ул. Ворино. Апартаментът е 65 кв.м. С голям хол с дневна, тераса с гледка към Витоша по цялата дължина на апартамента. Южно изложение. Една просторна спалня, кухненски бокс, коридор с допълнителен гардероб, много стелажи за обувки 600Лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
И аз съм в квартал с метро. Едното е на 8 мин пеш, другото е малко по-далеч.
Широк център е сложно понятие - има добро и лошо в това.... То и Красна Поляна, Женският пазар и Света Троица са сигурно широк център.....:-))))
А 2 седмици срок за продажба не са чакане. Зависи и исканата цена каква е / 200К е доста над средната следователно с имитирани купувачи и не подходяща за наеми/. Има апрти се продават и по година.... или повече дори.....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 22.10.2021, 20:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Сценария 1:1, с тристаен овча купел между две метростанции,1 месец офертна 120000 евра ,само едно предложение за 90 000 евра.В момента пак мина на наем със зор,и е с риск пак да е празен заради локдауна.
Много разлика от 120 до 90К....
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Сценария 1:1, с тристаен овча купел между две метростанции,1 месец офертна 120000 евра ,само едно предложение за 90 000 евра.В момента пак мина на наем със зор,и е с риск пак да е празен заради локдауна.
Коментар
-
НАМАЛЕНА ЦЕНА!!!
Привет, група! Предлагаме под наем много светъл и слънчев апартамент в Бели Брези на ул. Ворино. Апартаментът е 65 кв.м. С голям хол с дневна, тераса с гледка към Витоша по цялата дължина на апартамента. Южно изложение. Една просторна спалня, кухненски бокс, коридор с допълнителен гардероб, много стелажи за обувки 600Лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнениеДа споделя свеж опит от "бурното търсене" и "коректните" брокери. От 2 седмици си продавам тристайния апартамент без тежести. Квартал широк център, много хубаво място в махалата. Цената е под 200 К евра, която е масовата по мои наблюдения на различни места в София. Сградата не е стара. Е, не съм го обзавеждал за 400 евра квадрата, щото не успях да се справя с такъв бюджет, но е приличен и върви с гарантиран наемател за 2 години и доходност около 2,5 % след ДОД. Обади се само един директен клиент, уговори среща и не се появи. Близо 30 брокера ми звъняха, трима пуснах да разгледат апартамента. Никой от брокерите не му беше неудобно да си поиска комисионна и от мен, при положение, че ми звъняха уж от името на техни клиенти, т.е. ще дернат и купувача с комисионна. Не успяха да дадат разумен отговор как може да представляват две страни с противоположни интереси. Никой брокер досега не е довел клиент за оглед.
Та толкоз по въпроса с коректните брокери. Хайде да кажем, че аз не съм се позиционирал добре ценово, макар че чакаме по 20 - 30 % годишен ръст през 2021 и няма да има спад на цените до 2029 ли беше 39-та ли, почнах да се обърквам и аз от брокерски брътвежи.
Коментар
-
С брокерите е сложно. Как продаде апарта в Лагера ? Сам ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Номче, ти нали търсеше тристаен? Защо продаваш този?Last edited by nomche; 22.10.2021, 19:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
Аз продавам, защото искам да си купя още един апартамент в строежа, в който се включих преди месец, като цената на новото е по-висока и ще доплатя. Не съм на зор да продавам, просто все още има свободни апартаменти при строителя. Ако не продам, нищо няма да се промени за мен, пак ще имам същото количество имоти.
Днешният пост е написан, за да споделя мнението си най-вече за "коректните" брокери, пък и за уж полудялото търсене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнениеДа споделя свеж опит от "бурното търсене" и "коректните" брокери. От 2 седмици си продавам тристайния апартамент без тежести. Квартал широк център, много хубаво място в махалата. Цената е под 200 К евра, която е масовата по мои наблюдения на различни места в София. Сградата не е стара. Е, не съм го обзавеждал за 400 евра квадрата, щото не успях да се справя с такъв бюджет, но е приличен и върви с гарантиран наемател за 2 години и доходност около 2,5 % след ДОД. Обади се само един директен клиент, уговори среща и не се появи. Близо 30 брокера ми звъняха, трима пуснах да разгледат апартамента. Никой от брокерите не му беше неудобно да си поиска комисионна и от мен, при положение, че ми звъняха уж от името на техни клиенти, т.е. ще дернат и купувача с комисионна. Не успяха да дадат разумен отговор как може да представляват две страни с противоположни интереси. Никой брокер досега не е довел клиент за оглед.
Та толкоз по въпроса с коректните брокери. Хайде да кажем, че аз не съм се позиционирал добре ценово, макар че чакаме по 20 - 30 % годишен ръст през 2021 и няма да има спад на цените до 2029 ли беше 39-та ли, почнах да се обърквам и аз от брокерски брътвежи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Поднови си само 1 път още обявата за 1 месец. После я спираш и след февруари наново. Лъжеш че си я спрял заради купувач ама е излязъл несериозен - НЯМА ПАРИ. Да го жегнеш следващия и да се насили да се докаже ака купи
Днешният пост е написан, за да споделя мнението си най-вече за "коректните" брокери, пък и за уж полудялото търсене.Last edited by nomche; 22.10.2021, 18:59.
- 1 like
Коментар
-
Та толкоз по въпроса с коректните брокери. Хайде да кажем, че аз не съм се позиционирал добре ценово, макар че чакаме по 20 - 30 % годишен ръст през 2021 и няма да има спад на цените до 2029 ли беше 39-та ли, почнах да се обърквам и аз от брокерски брътвежи.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Как ще се разбере с него не знам :-)))
Ся има вариант и да организира минно-добивна дейност и обогатителна фабрика в лавандулата ...... ама без да продава :-))))
ПП Берти лек майтап сорри :-).
не се бъзикай така, че току виж вземе че смени хобито и си купи медна мина. :-))
Коментар
Коментар