Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Не на рекламните листовки, а на договора. Сигурен ли си, че пак няма да губиш бас и да ми доставяш алкохол
ПП Няма как да си мерим кредитите, защото на теб няма как да ти отпуснат такъв. Нямаш доказани доходи, а срещу етеефи, нашите банки не отпускат такива...не вярват на сълзи.Last edited by nradev; 01.02.2022, 22:21.
Коментар
-
Не на рекламните листовки, а на договора. Сигурен ли си, че пак няма да губиш бас и да ми доставяш алкохол
ПП Няма как да си мерим кредитите, защото на теб няма как да ти отпуснат такъв. Нямаш доказани доходи, а срещу етеефи, нашите банки не отпускат такива...не вярват на сълзи.Ти като по-хитър си плащай "изгодното ГПР".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеПрочетох последните няколко страници от темата, а това ми се случва много рядко. Всички се похвалихте кой какво има, в какво е инвестирал, каква лихва по депозит или кредит са му дали, какви кредитни карти има и т.н. Как пък почти никой не се похвали, че е свършил нещо полезно.Само Радев написа, че е помогнал на една жена да си оправи кредита.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не помня, добре за теб, но в темата се Фалеха как са продали всичко тамън преди спада.....:-)
Мислиш ли че човек ходил по шахматни турнири от 6 годишна възраст, а после и на бридж такива може да е нетърпелив и със слаби нерви ?! :-) Е, не съм Мих, ама мога да си стискам картите за последно десет :-)
Въпросът е че това са спортове за кеф, а комар не играя :-)
Коментар
-
Хихихи, ами ако имам ?! Все пак имам поне 1 апарт в Гоцето. Той едва ли има 1000 там :-))))
Неам идея колко е богат, но парите си ги е изкарал от такива като теб, не от мен :-))))Last edited by nradev; 01.02.2022, 22:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Е имаше червена оцветка на индексите преди дни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Радев, нема ли некоя икономистка дето иска да става докторица? Да и кажем как. С двете висши ще избие рибата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Много рано с промоцията бре.
Викаш пак да си премерим кредитите.
Съгласен съм че 4.28% е на рекламните листовки.Ама ти сигурен ли си че знаеш как се смята?
ПП Няма как да си мерим кредитите, защото на теб няма как да ти отпуснат такъв. Нямаш доказани доходи, а срещу етеефи, нашите банки не отпускат такива...не вярват на сълзи.Last edited by 13ADROL; 01.02.2022, 21:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Брей мноо добър си бил. Аз имах 1905. Ама съм участвал сал на 3 турнира и редовно биех "майстори" с над 2000.
Бридж-а е по лесно за 1 година с правилния партньор си пушка, за шаха трябват 10 години
Грешиш много за бриджа. Играя го вече над 30 години и има още много да уча :-)
Въпреки, че на Джони може да му е интересно, че ''най-добрите'' в него се оказаха измамници / Фантунес/ .... Същата работа като на борсите - Джони и Радев си мислят, че правят нещо, а измамниците им прибират кеша :-)
ПП 2000 не стига и за КМС, а за МС требваха норми и 2200....:-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 01.02.2022, 21:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнениеЕ те парите вече не са същите.
Коментар
-
Баси ГПР-то по потребителски.
Моето е 4,28% по потребителски . Твоята чистачка, явно е с много лошо ЦКР. Да не е оная студентка-геронтофил?
Викаш пак да си премерим кредитите.
Съгласен съм че 4.28% е на рекламните листовки.Ама ти сигурен ли си че знаеш как се смята?
Коментар
-
Играх до 14 години само. 2150 ми беше макса / и сега мога да бия всеки аматьор без проблем вероятно 100 от 100/, но стигаше за второ място във възрастовата ранглиста / знаеш след кой/ След това спрях д играя. На село се оказа , че нема парЕ да ме водят по турнира из страната....:и най-вече за републиканското до 16....., бил съм малък за него ми казаха и ги отсвирих -) След това ивестно време ходех само за Новогодишни блицове да занеса некоя торта вкъщи, че бяха гладни години :-)
На бридж сега съм по-добър отколкото бях на шах....
Бридж-а е по лесно за 1 година с правилния партньор си пушка, за шаха трябват 10 години
- 1 like
Коментар
-
Ех, Берти един път да познаеш в темата :-))) Преди децата Малдивите ми беше любимото място :-)....без певачките само с жена ми :-)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
Коментар