IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

Казах 3 пъти че нищо не съм продал нито после купил със същите пари.Ти ако имаш слаби нерви борасата не е за теб.(освен това си и много бос).
    Не помня, добре за теб, но в темата се Фалеха как са продали всичко тамън преди спада.....:-)
    Мислиш ли че човек ходил по шахматни турнири от 6 годишна възраст, а после и на бридж такива може да е нетърпелив и със слаби нерви ?! :-) Е, не съм Мих, ама мога да си стискам картите за последно десет :-)
    Въпросът е че това са спортове за кеф, а комар не играя :-)

Коментар

Казах 3 пъти че нищо не съм продал нито после купил със същите пари.Ти ако имаш слаби нерви борасата не е за теб.(освен това си и много бос).
      Радев, нема ли некоя икономистка дето иска да става докторица? Да и кажем как. С двете висши ще избие рибата.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Ти като изкараш една хилядна от неговото богатство,тогава може да го оценяваш.
        Хихихи, ами ако имам ?! Все пак имам поне 1 апарт в Гоцето. Той едва ли има 1000 там :-))))
        Неам идея колко е богат, но парите си ги е изкарал от такива като теб, не от мен :-))))

Коментар

Е те парите вече не са същите.

Коментар

Кое надолу?
            Е имаше червена оцветка на индексите преди дни.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Баси ГПР-то по потребителски.
              Моето е 4,28% по потребителски . Твоята чистачка, явно е с много лошо ЦКР. Да не е оная студентка-геронтофил?
              лордче, на какво си да те черпя едно
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Викаш при локдауна продаде на върха и после купи на дъното налЕ ? Сички са така . Само се чудя кой е бил от другата страна на тези сделки :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Мани го тоя Котарани щом ми фали дори и облигациите. Требе да е бил ного заблуден чиляк. Иначе е прав де имотите са съвсем друга категория..... реална храна, а не виртуална.... Нема как да пише за тях след като не са въображаемо нищо :-)
                  Ти като изкараш една хилядна от неговото богатство,тогава може да го оценяваш.

Коментар

То закона им резна крилцата на лихварите с 5-10% такса погасяване ,ама ако предварително им кажеш че ще погасиш след 2 години почват да се мръщят.Народа прост и лихварите най много от туй лапат.Има една жена дет ми чисти апартамента.Ушила се на 30%ГПР с потребителски кредит за 5 години. По едно време имаше спестени пари и аз я посъветвах да го погаси предсрочно.И тя питал в банката ,колко ще плати ако го погаси. И те и казали че лихвата пак си я дължи,демек нищо не спестява. Тия са за съд ама то е само разговор на 4 очи и няма нищо черно на бяло.Аз се амбицирах и отдох с нея до клона на банката и след един доста остър разговор оправихме нещата.
                    Баси ГПР-то по потребителски.
                    Моето е 4,28% по потребителски . Твоята чистачка, явно е с много лошо ЦКР. Да не е оная студентка-геронтофил?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не се излагай ... за 50-100 кинта циркове
                      аз имам 3 карти 2 от които са ми единствено бекъп опция, когато пътувам в чужбина.
                      имат някакви такси на година, но майната им важното е, че като тръгна за някъде рентакар, хотел ги ползвам + имам един резерв от няколко хиляди евро, който ако имам форс мажор мога да ползвам (не ги държа на едно място)
                      Ботичът е по тънките сметки, затова къщата му е незаконна и терасите на замазка.
                      Същевременно продаде на цени от 2017,къта париците и губи по 10% на година от обезценяването им

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Радев не и се сърди ,в банката са свикнали ексела да им смята всичко
                        Чак и ексел ли да владеят?

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                          Балъци са - банките ги дерат ЯКО ама те не гледат и си плащат кат попове. И аз си купувах боклуци дет не ми трябват че да избия 50лв такса, начислиха ми 48лв лихва един път че обърках со 10лв вноската + един път 15лв наказателна и ПРИКЛЮЧИХ ЗАВИНАГИ С кредитните карти.
                          Златни, платинени пембяни да си ги врът де искат
                          не се излагай ... за 50-100 кинта циркове
                          аз имам 3 карти 2 от които са ми единствено бекъп опция, когато пътувам в чужбина.
                          имат някакви такси на година, но майната им важното е, че като тръгна за някъде рентакар, хотел ги ползвам + имам един резерв от няколко хиляди евро, който ако имам форс мажор мога да ползвам (не ги държа на едно място)
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение

Ти под покупка на бяла техника явно разбираш да ти се скапе пералнята и тогава да я смениш. Ясно защо треперите от мисълта да си купите ново жилище, че ще трябва да го оборудвате - перални, печки, климатици, хладилници ... А тези с картите явно са балъци, щом не си броят стинките в магазина от съдрания портфейл.
                            Балъци са - банките ги дерат ЯКО ама те не гледат и си плащат кат попове. И аз си купувах боклуци дет не ми трябват че да избия 50лв такса, начислиха ми 48лв лихва един път че обърках со 10лв вноската + един път 15лв наказателна и ПРИКЛЮЧИХ ЗАВИНАГИ С кредитните карти.
                            Златни, платинени пембяни да си ги врът де искат
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение

Ти под покупка на бяла техника явно разбираш да ти се скапе пералнята и тогава да я смениш. Ясно защо треперите от мисълта да си купите ново жилище, че ще трябва да го оборудвате - перални, печки, климатици, хладилници ... А тези с картите явно са балъци, щом не си броят стинките в магазина от съдрания портфейл.
                              Когато имаш бизнес с няколко милиона активи, кредитната карта с лимит няколко хилки е умно и полезно решение. Когато си с мизерни 3000 лева месечен доход, ипотека за половин милион е идиотизъм. А когато цените на имотите летят нагоре с процент, многократно надвишаващ инфлацията - именно заради масовото наличие на подобни идиоти, които при една пропусната заплата са аут - това е имотен балон.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Ако имаш поне средните доходи, никоя банка няма да ти откаже 20 годишна ипотека за 50% от покупната цена. Няма даже да ти попречи предсрочно да погасиш след 2 години.

Виж за безработни хвалипръцковци не става. Пробвай в Кредисимо.

пп Абе ква е тая мижава лихва 8,5%? Ти нали под 50% не падаше?

ппп КТБ фалира преди 8 години. Начи ако праеше по 50% от тогаз, съга да си с два милиона.
                                То закона им резна крилцата на лихварите с 5-10% такса погасяване ,ама ако предварително им кажеш че ще погасиш след 2 години почват да се мръщят.Народа прост и лихварите най много от туй лапат.Има една жена дет ми чисти апартамента.Ушила се на 30%ГПР с потребителски кредит за 5 години. По едно време имаше спестени пари и аз я посъветвах да го погаси предсрочно.И тя питал в банката ,колко ще плати ако го погаси. И те и казали че лихвата пак си я дължи,демек нищо не спестява. Тия са за съд ама то е само разговор на 4 очи и няма нищо черно на бяло.Аз се амбицирах и отдох с нея до клона на банката и след един доста остър разговор оправихме нещата.

Коментар

Working...
                                X