IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

строителя визирам
    ух пак греда :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение
      Е те парите вече не са същите.
      Така е сега са повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Баси ГПР-то по потребителски.
        Моето е 4,28% по потребителски . Твоята чистачка, явно е с много лошо ЦКР. Да не е оная студентка-геронтофил?
        Много рано с промоцията бре.

Викаш пак да си премерим кредитите.

Съгласен съм че 4.28% е на рекламните листовки.Ама ти сигурен ли си че знаеш как се смята?

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Играх до 14 години само. 2150 ми беше макса / и сега мога да бия всеки аматьор без проблем вероятно 100 от 100/, но стигаше за второ място във възрастовата ранглиста / знаеш след кой/ След това спрях д играя. На село се оказа , че нема парЕ да ме водят по турнира из страната....:и най-вече за републиканското до 16....., бил съм малък за него ми казаха и ги отсвирих -) След това ивестно време ходех само за Новогодишни блицове да занеса некоя торта вкъщи, че бяха гладни години :-)
          На бридж сега съм по-добър отколкото бях на шах....
          Брей мноо добър си бил. Аз имах 1905. Ама съм участвал сал на 3 турнира и редовно биех "майстори" с над 2000.
          Бридж-а е по лесно за 1 година с правилния партньор си пушка, за шаха трябват 10 години
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Ех, Берти един път да познаеш в темата :-))) Преди децата Малдивите ми беше любимото място :-)....без певачките само с жена ми :-)
            строителя визирам
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

факт,
              такива като теб са плащали S-classe, силикони и младиви за разни певачки

всеки според интересите.
              Ех, Берти един път да познаеш в темата :-))) Преди децата Малдивите ми беше любимото място :-)....без певачките само с жена ми :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Леле, ти и шахматист ли се извъди? Да не си оня от Благоевград, дето биеше всички наред и не можаха да докажат, че ползва компютър (а ходовете му 100% Стокфиш)? После го изглючиха от федерацията, той предлагаше да играят в бетонен бункер чисто голи, за да доказва, че не лъже.

Аз играя анонимно в Личес, много скучни съперници - всички играят супер дефанзивно и скучни дебюти. Ти от кои си?
                Само, като дете. От много много години не съм играл на турнири и няма да го направя. Сега уча/играя с децата си.
                Известно време като хоби правех турнири за енджини за собствен кеф и да правя сметка на ЧЕЗ с няколко компа//// вместо да копам койни :-) И това мина, но имам малко спомени туй онуй от алгоритми по темата. Всъщност най-добрите програмисти в тази област отдавна ги наеха за разработка на ИИ и т.н. /не съм от тях... не съм и програмист/
                Не е за темата така че спирам. Въпросът е че съм минал през достатъчно напрегнати моменти - имам целодневни турнирни партии /2.30 за 40 контрола/ от 8-9 годишна възраст играейки и губейки разбира се от гросмайстори, чужденци кви ли не. Т.е. ЗНАМ КОЙ е силният на борсите :-) и къде ми е мястото / в Гоцето :-)))/

ПП Като дете има екшън ;-) С бели играех Понциани и отворени системи, с черни Сицилианка Дракон или Староиндийска... тва любими, иначе съм изкълцал едно време бая дебютни книжки....имам около 50 Информатора....ех интересни младини, а сега само тули :-)
                Last edited by pesimist4o na kvadrat; 01.02.2022, 22:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Колко ти беше ЕЛО-то?
                  Играх до 14 години само. 2150 ми беше макса
                  Last edited by pesimist4o na kvadrat; 01.02.2022, 22:21.

Коментар

Хихихи, ами ако имам ?! Все пак имам поне 1 апарт в Гоцето. Той едва ли има 1000 там :-))))
                    Неам идея колко е богат, но парите си ги е изкарал от такива като теб, не от мен :-))))
                    факт,
                    такива като теб са плащали S-classe, силикони и младиви за разни певачки

всеки според интересите.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Още веднъж ще повторя. Купуваш нещо, което нямаш идея какво е жокер артията на Леман и целата история. Има вече доста материал прочети....не боли :-)/. Много ми е смешно как някой набива милиони в нещо, което нема идея какво е, как се движи, организира, ОТ КОГО и ЗАЩО :-))))
                      Цените на ЛИдъл са на лидл.де и представата ми е чудесна :-) А Гоцето мие скъпо вече сега гледам към Лулин :-). От там фащам Лулинската магистрала и съм за 30 мин У Радомир :-)
                      Ако купиш у Радомир по -тънко ще излезе и ще спестиш 2 по 30 мин загубено време за път.Това че ти немаш идея какво са финсовите инструменти не значи че всички са като теб.Освен това ЕТФ е измислен за аматьори(да не се бърка с балъци).

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
                        Прочетох последните няколко страници от темата, а това ми се случва много рядко. Всички се похвалихте кой какво има, в какво е инвестирал, каква лихва по депозит или кредит са му дали, какви кредитни карти има и т.н. Как пък почти никой не се похвали, че е свършил нещо полезно. Само Радев написа, че е помогнал на една жена да си оправи кредита.
                        А ти с какво ще се похвалиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
                          Прочетох последните няколко страници от темата, а това ми се случва много рядко. Всички се похвалихте кой какво има, в какво е инвестирал, каква лихва по депозит или кредит са му дали, какви кредитни карти има и т.н. Как пък почти никой не се похвали, че е свършил нещо полезно. Само Радев написа, че е помогнал на една жена да си оправи кредита.
                          Аз купих един Macbook Pro на една кака.
                          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Прочетох последните няколко страници от темата, а това ми се случва много рядко. Всички се похвалихте кой какво има, в какво е инвестирал, каква лихва по депозит или кредит са му дали, какви кредитни карти има и т.н. Как пък почти никой не се похвали, че е свършил нещо полезно. Само Радев написа, че е помогнал на една жена да си оправи кредита.

Коментар

Не помня, добре за теб, но в темата се Фалеха как са продали всичко тамън преди спада.....:-)
                              Мислиш ли че човек ходил по шахматни турнири от 6 годишна възраст, а после и на бридж такива може да е нетърпелив и със слаби нерви ?! :-) Е, не съм Мих, ама мога да си стискам картите за последно десет :-)
                              Въпросът е че това са спортове за кеф, а комар не играя :-)
                              Той спада беше остра крива надолу и върна нивата отпреди две-три години, но за месец отхвръкна също толкова рязко нагоре. Па са купили скъпо.
                              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Не помня, добре за теб, но в темата се Фалеха как са продали всичко тамън преди спада.....:-)
                                Мислиш ли че човек ходил по шахматни турнири от 6 годишна възраст, а после и на бридж такива може да е нетърпелив и със слаби нерви ?! :-) Е, не съм Мих, ама мога да си стискам картите за последно десет :-)
                                Въпросът е че това са спортове за кеф, а комар не играя :-)
                                Леле, ти и шахматист ли се извъди? Да не си оня от Благоевград, дето биеше всички наред и не можаха да докажат, че ползва компютър (а ходовете му 100% Стокфиш)? После го изглючиха от федерацията, той предлагаше да играят в бетонен бункер чисто голи, за да доказва, че не лъже.

Аз играя анонимно в Личес, много скучни съперници - всички играят супер дефанзивно и скучни дебюти. Ти от кои си?

Коментар

Working...
                                X