Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнениеЕ те парите вече не са същите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Баси ГПР-то по потребителски.
Моето е 4,28% по потребителски . Твоята чистачка, явно е с много лошо ЦКР. Да не е оная студентка-геронтофил?
Викаш пак да си премерим кредитите.
Съгласен съм че 4.28% е на рекламните листовки.Ама ти сигурен ли си че знаеш как се смята?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Играх до 14 години само. 2150 ми беше макса / и сега мога да бия всеки аматьор без проблем вероятно 100 от 100/, но стигаше за второ място във възрастовата ранглиста / знаеш след кой/ След това спрях д играя. На село се оказа , че нема парЕ да ме водят по турнира из страната....:и най-вече за републиканското до 16....., бил съм малък за него ми казаха и ги отсвирих -) След това ивестно време ходех само за Новогодишни блицове да занеса некоя торта вкъщи, че бяха гладни години :-)
На бридж сега съм по-добър отколкото бях на шах....
Бридж-а е по лесно за 1 година с правилния партньор си пушка, за шаха трябват 10 годиниНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Ех, Берти един път да познаеш в темата :-))) Преди децата Малдивите ми беше любимото място :-)....без певачките само с жена ми :-)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
факт,
такива като теб са плащали S-classe, силикони и младиви за разни певачки
всеки според интересите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Леле, ти и шахматист ли се извъди? Да не си оня от Благоевград, дето биеше всички наред и не можаха да докажат, че ползва компютър (а ходовете му 100% Стокфиш)? После го изглючиха от федерацията, той предлагаше да играят в бетонен бункер чисто голи, за да доказва, че не лъже.
Аз играя анонимно в Личес, много скучни съперници - всички играят супер дефанзивно и скучни дебюти. Ти от кои си?
Известно време като хоби правех турнири за енджини за собствен кеф и да правя сметка на ЧЕЗ с няколко компа//// вместо да копам койни :-) И това мина, но имам малко спомени туй онуй от алгоритми по темата. Всъщност най-добрите програмисти в тази област отдавна ги наеха за разработка на ИИ и т.н. /не съм от тях... не съм и програмист/
Не е за темата така че спирам. Въпросът е че съм минал през достатъчно напрегнати моменти - имам целодневни турнирни партии /2.30 за 40 контрола/ от 8-9 годишна възраст играейки и губейки разбира се от гросмайстори, чужденци кви ли не. Т.е. ЗНАМ КОЙ е силният на борсите :-) и къде ми е мястото / в Гоцето :-)))/
ПП Като дете има екшън ;-) С бели играех Понциани и отворени системи, с черни Сицилианка Дракон или Староиндийска... тва любими, иначе съм изкълцал едно време бая дебютни книжки....имам около 50 Информатора....ех интересни младини, а сега само тули :-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 01.02.2022, 22:15.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Колко ти беше ЕЛО-то?Last edited by pesimist4o na kvadrat; 01.02.2022, 22:21.
Коментар
-
Хихихи, ами ако имам ?! Все пак имам поне 1 апарт в Гоцето. Той едва ли има 1000 там :-))))
Неам идея колко е богат, но парите си ги е изкарал от такива като теб, не от мен :-))))
такива като теб са плащали S-classe, силикони и младиви за разни певачки
всеки според интересите.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Още веднъж ще повторя. Купуваш нещо, което нямаш идея какво е жокер артията на Леман и целата история. Има вече доста материал прочети....не боли :-)/. Много ми е смешно как някой набива милиони в нещо, което нема идея какво е, как се движи, организира, ОТ КОГО и ЗАЩО :-))))
Цените на ЛИдъл са на лидл.де и представата ми е чудесна :-) А Гоцето мие скъпо вече сега гледам към Лулин :-). От там фащам Лулинската магистрала и съм за 30 мин У Радомир :-)това ЕТФ е измислен за аматьори(да не се бърка с балъци).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеПрочетох последните няколко страници от темата, а това ми се случва много рядко. Всички се похвалихте кой какво има, в какво е инвестирал, каква лихва по депозит или кредит са му дали, какви кредитни карти има и т.н. Как пък почти никой не се похвали, че е свършил нещо полезно.Само Радев написа, че е помогнал на една жена да си оправи кредита.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеПрочетох последните няколко страници от темата, а това ми се случва много рядко. Всички се похвалихте кой какво има, в какво е инвестирал, каква лихва по депозит или кредит са му дали, какви кредитни карти има и т.н. Как пък почти никой не се похвали, че е свършил нещо полезно.Само Радев написа, че е помогнал на една жена да си оправи кредита.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Прочетох последните няколко страници от темата, а това ми се случва много рядко. Всички се похвалихте кой какво има, в какво е инвестирал, каква лихва по депозит или кредит са му дали, какви кредитни карти има и т.н. Как пък почти никой не се похвали, че е свършил нещо полезно.Само Радев написа, че е помогнал на една жена да си оправи кредита.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не помня, добре за теб, но в темата се Фалеха как са продали всичко тамън преди спада.....:-)
Мислиш ли че човек ходил по шахматни турнири от 6 годишна възраст, а после и на бридж такива може да е нетърпелив и със слаби нерви ?! :-) Е, не съм Мих, ама мога да си стискам картите за последно десет :-)
Въпросът е че това са спортове за кеф, а комар не играя :-)Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Не помня, добре за теб, но в темата се Фалеха как са продали всичко тамън преди спада.....:-)
Мислиш ли че човек ходил по шахматни турнири от 6 годишна възраст, а после и на бридж такива може да е нетърпелив и със слаби нерви ?! :-) Е, не съм Мих, ама мога да си стискам картите за последно десет :-)
Въпросът е че това са спортове за кеф, а комар не играя :-)
Аз играя анонимно в Личес, много скучни съперници - всички играят супер дефанзивно и скучни дебюти. Ти от кои си?
Коментар
Коментар