Първоначално изпратено от Dury
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Хората от провинцията са претенциозни и не харесват мебели нито от 50-те години, нито от 80-те.
Искат ново и чисто. Както обзавежда и декорира Мария Силвестър от "Бригада нов дом".
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Разбирам ,че нищо не си разбрал от това което съм написала. Сега ще опитам отново. Ново строителство завършено с нови мебели и купено след 2016 г. ако се отдава на нисък наем е или от луд или от някой който не уважава труда и парите си. Мнението ми за такива апартаменти е ,че или ще им вдигнат наемите или няма да ги отдават. Наследените апартаменти без да са ремонтирани и със стари мебели за колкото и да се отдават все е кяр.
Това е реалността, друга няма
Искат ново и чисто. Както обзавежда и декорира Мария Силвестър от "Бригада нов дом".
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Тези които смятат, са брокери. Тези които го правят, са идиоти. Лични впечатления.
Коментар
-
Много хора, смятат ,че по този начин спасяват парите си от инфлацията в момента. Не го чуваш за първи път от мен, но реши да попиташ все пак
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
И кой е луд да даде пари за покупка, такси, данъци и ремонт/обзавеждане и после да стои празно?
- 1 like
Коментар
-
Разбирам ,че нищо не си разбрал от това което съм написала. Сега ще опитам отново. Ново строителство завършено с нови мебели и купено след 2016 г. ако се отдава на нисък наем е или от луд или от някой който не уважава труда и парите си. Мнението ми за такива апартаменти е ,че или ще им вдигнат наемите или няма да ги отдават. Наследените апартаменти без да са ремонтирани и със стари мебели за колкото и да се отдават все е кяр.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеИзядох шамарите от модератор mibova. Не било по темата. За мен цените на НИ и наемите са свързани теми. Ако едното поскъпне, то или и другото ще го последва или първото ще падне. Не може двете да се движат в различни посоки дълго време!
Очаквам цените на НИ да вървят надолу кратко-, средно- и дългосрочно.
Защото наемите паднаха, лихвите ще бъдат увеличени и демографията ни е в кофата.
Мечтая да не стане така, но това очаквам.
Едно признавам на всички стари кучета в този форум - много сте корави, за да издържите на такава модерация. Евалата!
и мислех да пиша на мибова, но като че ли няма смисъл.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Изядох шамарите от модератор mibova. Не било по темата. За мен цените на НИ и наемите са свързани теми. Ако едното поскъпне, то или и другото ще го последва или първото ще падне. Не може двете да се движат в различни посоки дълго време!
Очаквам цените на НИ да вървят надолу кратко-, средно- и дългосрочно.
Защото наемите паднаха, лихвите ще бъдат увеличени и демографията ни е в кофата.
Мечтая да не стане така, но това очаквам.
Едно признавам на всички стари кучета в този форум - много сте корави, за да издържите на такава модерация. Евалата!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Всъщност в момента има бая след ремонт и с ново обзавеждане за без пари. Като чета дори тука имотните милионери пазаруват от Лидъл, тъй че едва ли много хора държат на техника Миеле и обзавеждане от... някаква марка. Спас ги знае скъпите, аз съм тираджия..
Ти може да си съгласна, но реалността не е. Наемите в момента са под нивата 2016-та година. И това не на съгласен/несъгласен, а медицински факт.
добавка: по някаква причина у нас почти не се отдава на голо. По-скоро това ще се промени.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Ти пообиколи, започни от индустриалните зони на Пловдив
пиша ти от Пловдив
Без обиколка , знаеш ли как я наричат тази индустриална зона ?
- "Бяла лястовица" на България /по думите на бивш финансов министър / !
...толкова за производството....
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Пообиколи малко извън софийския регион и ще разбереш за какво ти говори
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение17% СПАД в наемите !!!
https://m.investor.bg/novini-i-anali...2021-g-345442/Last edited by bulgarian lev; 10.02.2022, 13:24.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Берти, позаинтересувай се малко какво производство има и как се развива.
Виж и данните за експорта, стига празни приказки тип бабите пред блока.
Софтуерните продукти дори няма да ги коментирам.
Ти гледай ,той достатъчно вижда за какво иде реч .
Коментар
Коментар