Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Имаме напредък, вече не изтъквате конкретни злополуки, небрежност или престъпление като критерий за "обреченост".
Имигрантите в тези държави са факт, има достатъчно работоспособни между тях, но образованите са малко. Имигрантите имат два огромни недостатъка:
1. Променят обществената структура към зле. Циганизация.
2. Няма лоялност в потоците, днес идват, догодина не, след няколко години може да напуснат.
Врачуваш за наличието на лекари тук след 5 години, но в Англия, Германия и Франция ОТ ГОДИНИ е трудно да отидеш на специалист. Яко чакане. Тук срещу 20-30 евро отиваш при топ специалист ВЕДНАГА.
Коментар
-
Имам и реален пример. Продадох панелка в Кючука в трагично състояние на цената на новоизграден апартамент в комплекс в същия квартал. На квадратен метър цената е една и съща.
https://www.plovdiv24.bg/novini/plov...tament-1203703
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Има огромна разлика. Германия, Франция, Англия, Русия и Китай - там има имигрантски поток в работоспособна възраст с образование, те напълно заменят проблема с фертилността. В България липсва този поток. Само след 5 години няма да има къде на лекар да отидеш. После - икономически ръст, икономически и военен сувернитет - липсват.
Имигрантите в тези държави са факт, има достатъчно работоспособни между тях, но образованите са малко. Имигрантите имат два огромни недостатъка:
1. Променят обществената структура към зле. Циганизация.
2. Няма лоялност в потоците, днес идват, догодина не, след няколко години може да напуснат.
Врачуваш за наличието на лекари тук след 5 години, но в Англия, Германия и Франция ОТ ГОДИНИ е трудно да отидеш на специалист. Яко чакане. Тук срещу 20-30 евро отиваш при топ специалист ВЕДНАГА.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Най-сетне алекс! Не му толерирай обидите друг път.
Сега да отговоря.
"България е обречена държава, хората които стават за нещо намаляват ежедневно. Млади хора си отиват на регистратурата в спешното или ги убива ток на тротоара."
По тая логика Германия е обречена държава, в която на връх нова година изнасилват девойките по централните площади или пък ги заколват собствените им братя.
Франция е оберчена държава, в която младите хора ги разстрелват докато са на концерт.
Великобритания е обречена държава, в която хората изгарят по домовете си заради некачествена облицовка.
Русия е обречена държава, Китай е обречена държава, човечеството е обречено, земята е обречена, слънцето е обречено, светът е обречен.
Само андрофилията не е обречена, нищо че в някои държави се обричат един на друг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Бонке, в момента икономиката е в колапс. Какво възстановяване, какви доходи, какви 5 лева. България не произвежда абсолютно нищо. Иди в Лидъла в Гоцето и виж - всичко е внос от Полша, от Румъния...Всичките тези мерки са една подигравка с хората, които се опитват да правят някакъв честен бизнес. Ти на 2000 лева средна заплата доход ли му викаш? И то за София - извън София наполовина. Тези пари стигат колкото да си платиш сметката за газ и ток при сегашните цени. България е обречена държава, хората които стават за нещо намаляват ежедневно. Млади хора си отиват на регистратурата в спешното или ги убива ток на тротоара. Ние сме една държава не от третия, а от петия свят. През 2040 година ще сме много под 5 милиона с 50% ромско население и 25% пенсионери.
Сега да отговоря.
"България е обречена държава, хората които стават за нещо намаляват ежедневно. Млади хора си отиват на регистратурата в спешното или ги убива ток на тротоара."
По тая логика Германия е обречена държава, в която на връх нова година изнасилват девойките по централните площади или пък ги заколват собствените им братя.
Франция е оберчена държава, в която младите хора ги разстрелват докато са на концерт.
Великобритания е обречена държава, в която хората изгарят по домовете си заради некачествена облицовка.
Русия е обречена държава, Китай е обречена държава, човечеството е обречено, земята е обречена, слънцето е обречено, светът е обречен.
Само андрофилията не е обречена, нищо че в някои държави се обричат един на друг.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Бонке, в момента икономиката е в колапс. Какво възстановяване, какви доходи, какви 5 лева. България не произвежда абсолютно нищо. Иди в Лидъла в Гоцето и виж - всичко е внос от Полша, от Румъния...Всичките тези мерки са една подигравка с хората, които се опитват да правят някакъв честен бизнес.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Мразя по глупави да правят пари (дори и жълти стотинки) за моя сметка.
Още повече когато с АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ СА ГИ ЗАСЛУЖИЛИ.
Това за мен е КРАЖБА възползвайки се от невежеството. Е да крадат от баламурниците - от мен НЯМА ДА КРАДАТ и 1 лв.
Миналия месец прехвърлих 180к в друга банка заради 2,5€ такса от райфайзен
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеСамо като изляза на терасата/верандата и ми става кеф - НИКОЙ в софия не може да ВДИША такъв чист въздух. И понеже съм и белодробно болен го усещам със всяка алвиолка мизерния отвратителен въздух като ми се наложи да отида до софия за 2-3 часа
- 1 like
Коментар
-
Мразя по глупави да правят пари (дори и жълти стотинки) за моя сметка.
Това за мен е КРАЖБА възползвайки се от невежеството. Е да крадат от баламурниците - от мен НЯМА ДА КРАДАТ и 1 лв.
Миналия месец прехвърлих 180к в друга банка заради 2,5€ такса от райфайзен
с твоите 300К Бони и компания правят по 15К на година чисто (рискът е за твоя сметка и фонда за гарантиране на депозитите),а може и повече (не са само лихви, а и 'таксички' на хората, които теглят кредити)
а ти се коркаш за 5-50 кинта. Колко ти дават от тези 15к? или викаш пазенето си струва.
не го разбирам товатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
пич,
щом за 50 кинта правиш проблем за картата в банката ... явно са ти малко
всичко е относително и ти си живият пример за това. начина на изразяване казва повече от това, което всъщност говорип и пишеш.
пожелавам ти да откриеш това, което си търсиш.
Миналия месец прехвърлих 180к в друга банка заради 2,5€ такса от райфайзенНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ха ха 300к малко ли свежа са. Имам 80к КЕШ в къщата мухлясала прашясала пара - 10к лири, 20к ЕВРА и толкова лев.
Нямам мераци да ги давам за бело, курви. Па доктора ми забрани да пуша и пия.
За наемите - кога намериш имот за 200к€ в папура с 2000€ ДЪЛГОСРОЧЕН МЕСЕЧЕН наем ми се обади да го взема.
Не че ми трябват пари, ама такава далавера не се изпуска.
Ще си купя ИМОТ в стамбул - търся си българска туркиня за любовница да ми го стопанисва ....
Маляка за любовница не си търся.
Когато намисля за какво ще ми потрябват 500к лв ще продам единия имот в Атина.
Само като изляза на терасата/верандата и ми става кеф - НИКОЙ в софия не може да ВДИША такъв чист въздух. И понеже съм и белодробно болен го
усещам със всяка алвиолка мизерния отвратителен въздух като ми се наложи да отида до софия за 2-3 часа
щом за 50 кинта правиш проблем за картата в банката ... явно са ти малко
всичко е относително и ти си живият пример за това. начина на изразяване казва повече от това, което всъщност говорип и пишеш.
пожелавам ти да откриеш това, което си търсиш.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Плодовитостта на нашите малцинства е нищожна спрямо плодовитостта на малцинствата в западна Европа. Българските турци вече имат сходна плодовитост с българите, помаците също. Само шведите са по-така, но голяма част раждат по страни като Германия и не се броят въобще тук.
Относно преброяването - то отчита 10 годишен период и огромната емиграция в началото му. Последните две години палачинката се обърна - повече хора се заселват тук, отколкото емигрират. Вдигането на доходите и икономическото възстановяване ще засилят тази тенденция.
Last edited by aleks262; 02.02.2022, 14:12.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
няма една истина, но дали човек живее добре или зле в крайна сметка зависи от него
ако излъчва негативна енергия, хейт и тн... ако ще да има всичко на света няма нищо.
та хора се радват на собствен дом даже и с ипотека. пак ще прозвуча като Бони, но един изплатен хубав дом е като един страхтен пенсионен фонд - визирам хора с деца. за хора без деца инвестицията в имот трябва да бъде 100% съобразена с паричните потоци, които ще могат да ползват ТЕ, защото след тях няма да има кой да оцени далновидността им.
Ти примерно - ако апартаментите ти в Гърция не ти носят добър доход си тотал щета, защото ако и да станат много скъпи след 30-40-50 години... златни да станат някой друг ще им се радва. Еквивалента им в две папурски маломерки като на ратко щяха да ти носят повече наем в София и да имаш свежа пара да си гледаш кефа и да се глезиш и да не мислиш как банката те цака със 50 кинта такса по карта.
Дългосрочно Атина и Гърция имат по-добри перспективи чисто като демогафия и интерес на чужденците, но краткосрочно наема от папура е хубав доход.
Нямам мераци да ги давам за бело, курви. Па доктора ми забрани да пуша и пия.
За наемите - кога намериш имот за 200к€ в папура с 2000€ ДЪЛГОСРОЧЕН МЕСЕЧЕН наем ми се обади да го взема.
Не че ми трябват пари, ама такава далавера не се изпуска.
Ще си купя ИМОТ в стамбул - търся си българска туркиня за любовница да ми го стопанисва ....
Маляка за любовница не си търся.
Когато намисля за какво ще ми потрябват 500к лв ще продам единия имот в Атина.
Само като изляза на терасата/верандата и ми става кеф - НИКОЙ в софия не може да ВДИША такъв чист въздух. И понеже съм и белодробно болен го усещам със всяка алвиолка мизерния отвратителен въздух като ми се наложи да отида до софия за 2-3 часаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЩом не си струва ИПОТЕКА за наем, не си струва покупка с ипотека пред наем.
Дори за 30г вноската за 100к€ заем е 400€. Такъв наем има за 3-4 стаен в ЛОЗЕНЕЦ дето посмъртно не може да намериш под 1/2 млн лева или 2,5 ПЪТИ по скъпо.
Има 2,5 пъти повтарям ПЪТИ неразумно високи цени. За някои по НЕПРЕСТИЖНИ квартали това безумие е само 2 пъти.
30 години ти е ЦЕЛИЯ трудов живот и накрая пред пенсия ще имаш едно жилище с ДВОЙНИ лишения спрямо наем дето е със сигурност за ТОТАЛНО ИЗРИВАНЕ.
Да не говорим че под наем имота ти ВИНАГИ Е ПО МЯРКА И УДОБЕН. Ако трябва да го правиш със собствени имоти трябва поне 3-4 пъти да ги сменяш и ще дадеш 30-40% от цената за комисионни. Ами ако имаш по интересен живот - смениш 2-3 жени и 2-3 работи (нещо нечувано).....
ако излъчва негативна енергия, хейт и тн... ако ще да има всичко на света няма нищо.
та хора се радват на собствен дом даже и с ипотека. пак ще прозвуча като Бони, но един изплатен хубав дом е като един страхтен пенсионен фонд - визирам хора с деца. за хора без деца инвестицията в имот трябва да бъде 100% съобразена с паричните потоци, които ще могат да ползват ТЕ, защото след тях няма да има кой да оцени далновидността им.
Ти примерно - ако апартаментите ти в Гърция не ти носят добър доход си тотал щета, защото ако и да станат много скъпи след 30-40-50 години... златни да станат някой друг ще им се радва. Еквивалента им в две папурски маломерки като на ратко щяха да ти носят повече наем в София и да имаш свежа пара да си гледаш кефа и да се глезиш и да не мислиш как банката те цака със 50 кинта такса по карта.
Дългосрочно Атина и Гърция имат по-добри перспективи чисто като демогафия и интерес на чужденците, но краткосрочно наема от папура е хубав доход.
Last edited by bertram; 02.02.2022, 12:42.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар