Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ние в момента сме даже много добре. Аз за след 5 години ти говоря. Показах ти анализа http://igmbg.org/15-godini-prognoza-opl-sofia/ не знам какво друго мога да направя за теб. Това е типично за брокитата в тая тема. Нямате концепция за време било то само 5 години напред просто отказвате да погледнете числата. Не знам как по-добре да ти го обясня. За да се обучи един общопрактикуващ му трябват 5 години специализиране, т.е. той трябва в момента вече да специализира за да се появи след 5 години. Няма от къде другаде да дойде тоя лекар след 5 години че да се оправи положението. И от чужбина няма да дойде понеже трябва да учи и български пак за 5 години горе долу.
Бъдещето на България вече написано в камък. Само трябва да го прочетеш. Чакаме етноса тоя месец да видим дали ще има и някакви минимални купувачи на имоти или поне наематели след 5 години и това ще е. Туй мерене по Германия, Франция и т.н. при липсата на фундамент е много глупаво. Знам че е такава културата на инвеститорите тука ама числата те гледат в очите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
В България има 4 хиляди общопрактикуващи лекари. За сравнение в Гърция са 3700 при 40% повече население. В Полша са 9 хиляди при 5-6 ПЪТИ повече население. Ние сме на нивото на Италия.
Бъдещето на България вече написано в камък. Само трябва да го прочетеш. Чакаме етноса тоя месец да видим дали ще има и някакви минимални купувачи на имоти или поне наематели след 5 години и това ще е. Туй мерене по Германия, Франция и т.н. при липсата на фундамент е много глупаво. Знам че е такава културата на инвеститорите тука ама числата те гледат в очите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Жонка, от това което пишеш става ясно (и на малките деца), че си посредствен и вероятно никога нищо не е зависило от теб.
До тук е сигурно само, че си стар ерген и ти се налага да плащаш за любов
Виж, ако бях станал брокер, сигурно щях да допринеса много повече.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Жонка, от това което пишеш става ясно (и на малките деца), че си посредствен и вероятно никога нищо не е зависило от теб.
До тук е сигурно само, че си стар ерген и ти се налага да плащаш за любов
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
човек ти нещо някога ще кажеш ли хубаво за България
имам чуството, че си някакъв мазохист
хем висиш по цял ден тук, хем всички в РБ са ти криви като почнеш от брокери, строители, банкери, продавачи и тн и тн
защо си го причиняваш? иди си 'барни' една къща във филипините, намери си 1-2-3 арни женици с добър темперамент и стига си се товарил тук.
Красива природа. Да, ако не беше дървената мафия, която изсича горите в границите на парка.
Български домати? Да, но ги няма, внасяме от Полша.
Нещо друго? Аз не се сещам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Основната ми грешка беше, че преди няколко години мислех точно като теб. Дойдох тук, отклонявайки сериозни инвестиции към БГ и се захванах да се боря срещу вятърни мелници. Насреща ми - едно озверяло, алчно, лъжливо и корумпирано племе.
До тук ти вярвам само, че си стар ерген и ти се налага да плащаш за любовLast edited by yalokin; 02.02.2022, 16:12.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Основната ми грешка беше, че преди няколко години мислех точно като теб. Дойдох тук, отклонявайки сериозни инвестиции към БГ и се захванах да се боря срещу вятърни мелници. Насреща ми - едно озверяло, алчно, лъжливо и корумпирано племе.
- 5 Харесвания
Коментар
-
имам чуството, че си някакъв мазохист
хем висиш по цял ден тук, хем всички в РБ са ти криви като почнеш от брокери, строители, банкери, продавачи и тн и тн
защо си го причиняваш? иди си 'барни' една къща във филипините, намери си 1-2-3 арни женици с добър темперамент и стига си се товарил тук.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 5 Харесвания
Коментар
-
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Това са глупости. Тази статистика вклюва тези които са в чужбина и работят сезонно но имат право да работят и в България или са в някое заведение за медицински туризъм или сезонно дерат туристи на слънчака. Тези лекари макар и специалисти по нещо не са налични а само украсяват източването на системата. Най-важните лекари за застаряващото население са общопрактикуващите, гледай http://igmbg.org/15-godini-prognoza-opl-sofia/ на половина след 5-10 години и това е в София само.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Има един симптом при провалилите се емигранти - плюят по Родината с изключителна ожесточеност. Мислят си, че ако България се прецака, техният провал ще е по-малък. Изпитват невъобразима мъка, ако България не фалира, валутата не се обезцени, не умрем от глад, заплатите нарастнат и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеНа такава държава като България изобщо не и е мястото в ЕС.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Това за лекарите е за раздел вицове. В България никога не са работели толкова много лекари. При 9 млн. население лекарите бяха 1/3 по-малко. Броят на болниците всяка година се увеличава! Неслучайно опитаха мораториум да наложат за нови болници. Завършващите медицина всяка година се увеличават и в момента са повече отколкото през 2000 година. Всички други специалности са с по-малко завършващи, защото като цяло студентите са по-малко. Това е официална статистика от НСИ, която е абсолютно достоверна, защото става въпрос за регулирана професия. Самият достъп до лекар тук е значително по-лесен отколкото в страни като Испания или Англия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Това за лекарите е за раздел вицове. В България никога не са работели толкова много лекари. При 9 млн. население лекарите бяха 1/3 по-малко. Броят на болниците всяка година се увеличава! Неслучайно опитаха мораториум да наложат за нови болници. Завършващите медицина всяка година се увеличават и в момента са повече отколкото през 2000 година. Всички други специалности са с по-малко завършващи, защото като цяло студентите са по-малко. Това е официална статистика от НСИ, която е абсолютно достоверна, защото става въпрос за регулирана професия. Самият достъп до лекар тук е значително по-лесен отколкото в страни като Испания или Англия.
Пропита от корупция, некадърност и бехаберие здравна система. На такава държава като България изобщо не и е мястото в ЕС. Тук се погазват елементарни човешки права, конституцията и законите съществуват само на хартия. Много хора - колеги и приятели са ме питали:Вас как изобщо ви приеха в ЕС? Повярвай, абсурдите случващи се тук стигат до там и се разпространяват, а хората на запад недоумяват какви аборигени има в съюза и защо са допуснати в него.Last edited by ejonny2376; 02.02.2022, 15:49.
Коментар
Коментар