Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Как ти се струват цените на имотите напоследък и по-скоро ръста им ? Ще има ли още ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеМи не, явно това си очаквал като отговор...
Тогава т.н. тухли ще станат все "по-скъпи" в очите на хората, ама през това време ресурсите изобщо не порастнаха в пъти (т.е., това което си мислите че имате, се изнизва праз ресурсите)
На какво се отопляваш...?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Щастливеца го пробвах още когато го откриха преди 4-5 години. А преди три дни случайно и Търновския пробвах. Браво, Джони, харесваш ми...цените са народни.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Лошото е колега че ти не ни помогна да купим с твоя похват и гледна точка . Даже и в Толстой вече не моем се класира.
Коментар
� -
Хаха, много ме надценяваш. Там с ТОХ не приемат :-)
Но е по-добре да се концентрираш над проблема, че откакто пишеш в темата / поне с този профил/ цената на тва дето търсиш е поне 50% нагоре....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
За келнер "под прикритие" си отличник ! Писането ти тук във форума не е мелодраматично , мелодраматичен е келнерския ти похват .Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Щастливеца в плазата пробвал ли си го? Цените са доста народни. Малко е кич вътре. Но за водене на каки става.Last edited by bulgarian lev; 15.02.2022, 00:58.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
като удари 100, ще се отблъсне яко от "зелената мисия" и плавно ще се ускори към Земята
Време е да се разчете Тесла
Коментар
� -
Ми не, явно това си очаквал като отговор...
Тогава т.н. тухли ще станат все "по-скъпи" в очите на хората, ама през това време ресурсите изобщо не порастнаха в пъти (т.е., това което си мислите че имате, се изнизва праз ресурсите)
На какво се отопляваш...?
Как накъде , масово самоубийство чрез покупка на инвестиционен имот !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеДа ви задам един проЗ въпрос на ритейлърите с промоциите:
Когато "олиото" удари 100 гущера, какво ще последва...?!?
п.п. Ами като подгони 150, накъде...?!?
Време е да се разчете Тесла
Коментар
� -
Така де и аз тъй , в залата ми споменаха ,че келнерите голяма мимикрия притежават !
Коментар
� -
Пачанга , ти си спортиста , аз съм селско келнерче...нищо специално. Чат пат познавам някои неща като подслушвам масите на клиентите и толкова....:-)
Коментар
� -
Не , той е един шокиращ случай за келнер отличник на всички възможни първенства ! Има още няколко скъпоценни камъка във форума , надарени от всевишния със трудна и скъпоплатена работа но за сметка на това със големи излишъци от свободно време .Първенци .... на ....каквото се сетиш първо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Според мен той е от маркетинговия отдел или от продажби на някоя строителна фирма. 1 към 1 говори като такъв.
Но е по-добре да се концентрираш над проблема, че откакто пишеш в темата / поне с този профил/ цената на тва дето търсиш е поне 50% нагоре....
Коментар
�
Коментар