Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Не казвам, че НАТО ще нападне Путин, а точно обратното. И по-точно такива като нас и Балтийските републики - понеже сми хилави слабаци със стратегическо местоположение.
САЩ не смеят в момента да гъкнат, камо ли да помислят за военни действия срещу Русия. При това говорим за Украйна - голяма държава, много по-важна за тях. Ако Путин реши да направи десант на БГ Черноморието - мислиш ли, че заради нас САЩ ще тръгнат към ядрена война с Русия? Нас никой няма да ни защити, изключително лесна мишена сме. Ходи да палиш свещи и мисли да прехвърлиш малкото събран кеш извън БГ.
В конкретният случай става въпрос само за държави които не са част от Нато и го отнасят без вина. Първо Американците свалиха / дори не криха бюджета колко им е струвало - жълти стотинки/ с преврат проруският президент Янукович / избран на избори/ и назначиха техни подлоги след това / все едно Кире/ , сега Путин ще ги измете и ще назначи руска подлога разбира се с цената на вероятно стотици хиляди невинни животи и разрушена прекрасна страна / харесвам много Украйна/
Тъй да се каже батковците бият шамари на случайно срещнати минувачи.... тъпа работа, но такъв е света.
Това с прехвърлянето на кеша навън е безумие по време на война. Ето например точно в Украйна много пъти мислех да си отворя сметки там. Даваха по доларовите депозити по 10% и повече лихва.... ама дали може да си ги вземеш после....или по-точно сега или ще ти ги изплатят в гривни поевтинели няколко пъти за периода....
Акции на ТВОЕ име / не на посредника/ или сейфове по добри убежища вероятно е ок, но отново над нивото ми е.... Аз съм дребно селско човече отдавна приключил с кариери и т.н. Силите ми стигат да осигуря имоти за близките си хора у нас и толкова....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Ясно, имаше 300К евро в акции, сега ще удвоиш бройката и накрая ще имаш... 300К евро в акции. Мамин златен, гордостта на тате.Last edited by ejonny2376; 24.02.2022, 11:25.
Коментар
-
Щото ще купя още на дискаунт.
ПС: Апартът във Вазов е един от плановете ми. Ако случайно целият свят погине и само София остане незасегната, ще имам къде да живея.
пп Интересно, преди малко София беше обречена, НАТО няма да ни помогне. Сега "целият свят ще погине и само София ще остане незасегната"Last edited by BONI; 24.02.2022, 11:33.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Русия ако направи десант ще ги посрещнем с хляб и сол. западните продажни мекерета са 10к макс. Има и 1млн гъзоблизци дето са тоз който е на власт. За 2 дена ще сменят задника който ближат
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не казвам, че НАТО ще нападне Путин, а точно обратното. И по-точно такива като нас и Балтийските републики - понеже сми хилави слабаци със стратегическо местоположение.
САЩ не смеят в момента да гъкнат, камо ли да помислят за военни действия срещу Русия. При това говорим за Украйна - голяма държава, много по-важна за тях. Ако Путин реши да направи десант на БГ Черноморието - мислиш ли, че заради нас САЩ ще тръгнат към ядрена война с Русия? Нас никой няма да ни защити, изключително лесна мишена сме. Ходи да палиш свещи и мисли да прехвърлиш малкото събран кеш извън БГ.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
С тоя манталитет на изутите гащи къде точно мислиш че можеш да се скриеш?
Тези с апартаментите са като голи охлюви - където и да отидат, ще им искат кеш за да си купят хляб, никой няма да ги пита колко апарта в Гоцето имат.
Коментар
-
От НАТО ние само имаме вреди, никакви ползи. Даваме им пространството си без пари и им се кланяме. Ако се наложи да ни защитят обаче - ще подвият опашки и ще се изпарят. Руските ядрени подводници кръжат около градовете на САЩ с междуконтинентални ракети. Заради България Байдънчо няма да пожертва нито Чикаго, нито ЛА.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Бързо Жонка, пускай двустайния в Иван Вазов на 90% от покупната цена.
пп абе ти нали досега беше бъкан с акции, що се кефиш че им падат цените?
ПС: Апартът във Вазов е един от плановете ми. Ако случайно целият свят погине и само София остане незасегната, ще имам къде да живея.Last edited by ejonny2376; 24.02.2022, 11:19.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеПривет, преди 1 час кацнах от Истанбул в София. Ходих и до Дубай, там петролните шейхове потриват ръце заради скачащите цени на петрола.
Акциите на Газпром, Аерофлот и подобни отидоха в киреча. Европейските борси ще ги последват. Време е за разпродажба на апартаменти и покупка на акции и злато.
Апартамент в Гоцето е възможно най-лошият актив по време на война.
пп абе ти нали досега беше бъкан с акции, що се кефиш че им падат цените?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Нашите институции отдавна трябваше да изготвят планове,да оправят бомбоубежищата,да ги заредят с консерви,вода,трайни храни.
Да се направят планове за повиквателни,всичко да е готово.Те чакат отвън да им дойде някой.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Война в Гоцето и Европа няма и няма и да има. Путин беше ясен за нещо, което написах и по-рано - който го нападне от Нато ще го бомби с ядрено оръжие. Няма да си играе с ракети, танкове и самолети. Това го осъзнават и САЩ и Европа чудесно. Та при ядрена война какво ме грее Португалия или Испания и как ще стигна до там ? Чиста загуба на кеш и фърлени пари на вятъра. Иначе и двете места са страхотни за пенсия без война и имотите им са много достъпни....
Иначе да , акции може би си заслужава да се вземат в даден момент, но трябва да паднат преди това прилично.... и не всичко / индекси/, че за някои ще има добър бизнес за други зле....
И за нас / без война/ развитието на ситуацията е много лошо. Зависим изцяло от Русия за енергията и нафтата, туризма по Черно море отече / никой западняк или руснак нема да дойде/.... Лоша работа за нас....
САЩ не смеят в момента да гъкнат, камо ли да помислят за военни действия срещу Русия. При това говорим за Украйна - голяма държава, много по-важна за тях. Ако Путин реши да направи десант на БГ Черноморието - мислиш ли, че заради нас САЩ ще тръгнат към ядрена война с Русия? Нас никой няма да ни защити, изключително лесна мишена сме. Ходи да палиш свещи и мисли да прехвърлиш малкото събран кеш извън БГ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение"Българските институции работят рамо до рамо, изготвяме ясни планове. Приоритет номер едно е извеждането на българите от Украйна. Организираме сухопътен транспорт с Министерството на транспорта", съобщи министър-председателят. МВР и ДАНС пък работят за бързо обработване на данни на хората, поискали евакуация, чиито брой надхвърля вече 4000.
Да се направят планове за повиквателни,всичко да е готово.Те чакат отвън да им дойде някой.
Коментар
-
За Папура пък не искам и да споменавам - там нещата са скандално трагични. Ти пак си по-прозорлив - успя да се отървеш от единия боклук навреме.
а по някаква случайност аз съм достатъчно заблуден да го купя
но не знам, колко дълго ще е така....
побързай с офертата ...на личнипрепоръка е
Коментар
-
За Папура пък не искам и да споменавам - там нещата са скандално трагични. Ти пак си по-прозорлив - успя да се отървеш от единия боклук навреме.
Каквото и да стане кризата е налице.
И друго,вече не говорим и за лихви,в един момент банките така ще резбата кредитирането,че който няма лев настрана,злато,кеш,нещо е заминал..
Коментар
Коментар