IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.investor.bg/novini/130/a...tikata-346614/

Ето реакции на една банка след кризата в Украйна

Южна Корея не промени лихвата, но намекна за бързо затягане на политиката

Икономистите очакват няколко лихвени повишения тази година, което би поставило централната банка на страната в изпреварваща позиция в региона и спрямо Фед

https://www.investor.bg/novini/130/a...tikata-346614/

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Ето това е истинска инвестиционна стратегия, така се стига до 100% от нула. Ма ти го знаеш вече, колко бащини парички си профукал...

пп Що не продаваш двустайния в Иван Вазов, нали сега било момента? Или това не се отнася до виртуалните апартаменти.
      Усещам, че искаш да гушнеш едни 6% брокерска комисионна. Няма да те огрее мила моя. Диверсификация е думичката. Явно е сложна за теб. То и няма как да е иначе - хората с кредити нямат инвестиции за да мислят за диверсификация - те са роби доживот. Един апарт във Вазов (тристаен) е малка част от имуществото ми и смятам, че е разумно вложено.

Коментар

Ето това е истинска инвестиционна стратегия, така се стига до 100% от нула. Ма ти го знаеш вече, колко бащини парички си профукал...

пп Що не продаваш двустайния в Иван Вазов, нали сега било момента? Или това не се отнася до виртуалните апартаменти.
        мисля си, че няма никакъв двустаен във вазов и никакви инвестиции а акции и полу собствени бизнеси
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Колко в евро имам не ме интересува. Интересува ме какъв процент от компаниите имам, в които съм вложил. Излез малко от света на ипотеките и имотите.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Много ясно, че "имаш" планове от А до Е, но само така си мислиш. Светът се крепи на хора със семейства, които си пазят земята от мародери и разбойници като руснаците. Ако бяха като теб, скоро нямаше да има къде да се скриеш.
            НАТО като нападна Югославия за да отдели Косово - кой беше тогава мародерът и разбойникът? Я си спомни? От София се виждаха експлозиите.
            Много глупави и промити мозъци сте, ей. Щял да защитава земята си. Ако се стигне до война ще бягаш с 200 към летището и ще се молиш ти и семейството ти да можете да се качите в последната секунда на някой самолет.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Русия ако направи десант ще ги посрещнем с хляб и сол. западните продажни мекерета са 10к макс. Има и 1млн гъзоблизци дето са тоз който е на власт. За 2 дена ще сменят задника който ближат
              Сега ще изпълзите всички родоотстъпници, прикрити комунета и рубладжии. Отдавна си мечтаете да станем задунайска губерния.

Коментар

Не казвам, че НАТО ще нападне Путин, а точно обратното. И по-точно такива като нас и Балтийските републики - понеже сми хилави слабаци със стратегическо местоположение.

САЩ не смеят в момента да гъкнат, камо ли да помислят за военни действия срещу Русия. При това говорим за Украйна - голяма държава, много по-важна за тях. Ако Путин реши да направи десант на БГ Черноморието - мислиш ли, че заради нас САЩ ще тръгнат към ядрена война с Русия? Нас никой няма да ни защити, изключително лесна мишена сме. Ходи да палиш свещи и мисли да прехвърлиш малкото събран кеш извън БГ.
                Айде сега както Путин може да ползва ядрено оръжие, така и САЩ могат. Изключено е Нато /Сащ/ да допуснат превземане на страна от Нато от руснаците. Това би обезмислило целият съюз и руснаците са наясно, че при такова тяхно действие ще има ВОЕНЕН отговор... , ако е нужно и ядрен....дори и за България.
                В конкретният случай става въпрос само за държави които не са част от Нато и го отнасят без вина. Първо Американците свалиха / дори не криха бюджета колко им е струвало - жълти стотинки/ с преврат проруският президент Янукович / избран на избори/ и назначиха техни подлоги след това / все едно Кире/ , сега Путин ще ги измете и ще назначи руска подлога разбира се с цената на вероятно стотици хиляди невинни животи и разрушена прекрасна страна / харесвам много Украйна/
                Тъй да се каже батковците бият шамари на случайно срещнати минувачи.... тъпа работа, но такъв е света.
                Това с прехвърлянето на кеша навън е безумие по време на война. Ето например точно в Украйна много пъти мислех да си отворя сметки там. Даваха по доларовите депозити по 10% и повече лихва.... ама дали може да си ги вземеш после....или по-точно сега или ще ти ги изплатят в гривни поевтинели няколко пъти за периода....
                Акции на ТВОЕ име / не на посредника/ или сейфове по добри убежища вероятно е ок, но отново над нивото ми е.... Аз съм дребно селско човече отдавна приключил с кариери и т.н. Силите ми стигат да осигуря имоти за близките си хора у нас и толкова....

Коментар

Ясно, имаше 300К евро в акции, сега ще удвоиш бройката и накрая ще имаш... 300К евро в акции. Мамин златен, гордостта на тате.
                  Колко в евро имам не ме интересува. Интересува ме какъв процент от компаниите имам, в които съм вложил. Излез малко от света на ипотеките и имотите.
                  Last edited by ejonny2376; 24.02.2022, 11:25.

Коментар

Щото ще купя още на дискаунт.

ПС: Апартът във Вазов е един от плановете ми. Ако случайно целият свят погине и само София остане незасегната, ще имам къде да живея.
                    Ясно, имаше 300К евро в акции, сега ще удвоиш бройката и накрая ще имаш... 300К евро в акции. Мамин златен, гордостта на тате.

пп Интересно, преди малко София беше обречена, НАТО няма да ни помогне. Сега "целият свят ще погине и само София ще остане незасегната"
                    Last edited by BONI; 24.02.2022, 11:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Русия ако направи десант ще ги посрещнем с хляб и сол. западните продажни мекерета са 10к макс. Има и 1млн гъзоблизци дето са тоз който е на власт. За 2 дена ще сменят задника който ближат
                      Много ясно, че "имаш" планове от А до Е, но само така си мислиш. Светът се крепи на хора със семейства, които си пазят земята от мародери и разбойници като руснаците. Ако бяха като теб, скоро нямаше да има къде да се скриеш.

Коментар

Не казвам, че НАТО ще нападне Путин, а точно обратното. И по-точно такива като нас и Балтийските републики - понеже сми хилави слабаци със стратегическо местоположение.

САЩ не смеят в момента да гъкнат, камо ли да помислят за военни действия срещу Русия. При това говорим за Украйна - голяма държава, много по-важна за тях. Ако Путин реши да направи десант на БГ Черноморието - мислиш ли, че заради нас САЩ ще тръгнат към ядрена война с Русия? Нас никой няма да ни защити, изключително лесна мишена сме. Ходи да палиш свещи и мисли да прехвърлиш малкото събран кеш извън БГ.
                        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

С тоя манталитет на изутите гащи къде точно мислиш че можеш да се скриеш?
                          Имам няколко плана - от А до Е. Ще действам според ситуацията. Поне имам някакви планове - все някой от тях се надявам да проработи.
                          Тези с апартаментите са като голи охлюви - където и да отидат, ще им искат кеш за да си купят хляб, никой няма да ги пита колко апарта в Гоцето имат.

Коментар

От НАТО ние само имаме вреди, никакви ползи. Даваме им пространството си без пари и им се кланяме. Ако се наложи да ни защитят обаче - ще подвият опашки и ще се изпарят. Руските ядрени подводници кръжат около градовете на САЩ с междуконтинентални ракети. Заради България Байдънчо няма да пожертва нито Чикаго, нито ЛА.
                            С тоя манталитет на изутите гащи къде точно мислиш че можеш да се скриеш?

Коментар

Бързо Жонка, пускай двустайния в Иван Вазов на 90% от покупната цена.

пп абе ти нали досега беше бъкан с акции, що се кефиш че им падат цените?
                              Щото ще купя още на дискаунт.

ПС: Апартът във Вазов е един от плановете ми. Ако случайно целият свят погине и само София остане незасегната, ще имам къде да живея.
                              Last edited by ejonny2376; 24.02.2022, 11:19.

Коментар

Привет, преди 1 час кацнах от Истанбул в София. Ходих и до Дубай, там петролните шейхове потриват ръце заради скачащите цени на петрола.
                                Акциите на Газпром, Аерофлот и подобни отидоха в киреча. Европейските борси ще ги последват. Време е за разпродажба на апартаменти и покупка на акции и злато.

Апартамент в Гоцето е възможно най-лошият актив по време на война.
                                Бързо Жонка, пускай двустайния в Иван Вазов на 90% от покупната цена.

пп абе ти нали досега беше бъкан с акции, що се кефиш че им падат цените?

Коментар

Working...
                                X