Кавръков не те ли е срам да продаваш на двойна цена от средната на пазара? Ми то има цели къщи по-евтини. На такива алчни като теб държавата трябва да им определя цената. Даже смятам че трябва да ти конфискуват етажа и да се ползва за благото на народа. Ти и без това не живееш там и тази къща не ти трябва - защо да не се даде на някой който ще я ползва, а ще ти пълнят на теб гушата а?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеДжони, хора притежавщи 3-4 апарта в София вече са милионери!!!! Пониятието милионер отдавна е изпразнено от съдържание, а с инфлацията скоро ще има 2-3 пъти повече милионери.
И аз като песимиста планувам след година две да отворя пак малък портфейл, но само на БФБ.Към момента предпочитам нисколиквидните тухли. Никога не съм дължал и лев на банка и не желая, въпреки че е изгодно в момента.
Некви 30%, какво са за офертния мелеонер...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Мъка, мъка - българи купуват на 500 евро от руснаци/англичани платили на 1500. Лятото като почнат пак новините че няма място по черноморието ще си мълчиш естествено.
Купилите след тях на 300 - и те. Класика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеBъпpeĸи тeндeнциитe, ĸoитo щe движaт имoтния пaзap пpeз тaзи гoдинa, имoтнитe aгeнции oтpичaт тoвa дa ca пpизнaци зa имoтeн бaлoн. Cпopeд Aтaнacoвa и Бaxчeвaнoвa нямa пpeдпocтaвĸи зa нaличиeтo нa тaĸъв фeнoмeн. Haпpoтив – дo мoмeнтa cпecтявaниятa, дoxoдитe нa нaceлeниeтo, лиxвeнитe пpoцeнти и тъpceнeтo въpвят c дoбpи тeмпoвe.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеГърция се изправя пред невиждана от 25 години насам инфлация
Рьъстът се вижда най-вече в резкия скок на цените на жилищата, транспорта и храните. Това стана ясно от данните на статистическата агенция на страната ELSTAT.
ЧЕСТИТО НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ!
https://www.google.com/amp/s/money.b...tml%3famp=trueКойто не спа и си купи гръцки имот за без пари, сега пирува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
За съжаление чини ми се, че и този път ще познаеш40% инфлация ги имате още през 2023та натрупани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЕжегодно плащаните данъци върху недвижимите имоти могат да бъдат относително ефективен начин за увеличаване на приходите в държавната хазна, посочват от ЕК в проект на документ за облагането на бизнеса през 21 век. Много от общините в България отдавна настояват за повишаване на данъчната оценка на имотите, която не е променяна от много години, въпреки поскъпването на къщите и апартаментите. През последните години обаче данъците върху имотите не бяха вдигани заради негативното отношение на хората към подобна промяна.
Айде да живей ЕК. Ще плащаме Европейски данъци на имотиту. Закъсня гречкия сценарий
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Те агенциите така викаха и 2008 година.А 2009 при спада викаха .:Паднаха цените ударихме дъното сега е момента.Ама спада продължи още 3-4 години. Не съм чул брокер да казва че момента е неподходящ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеBъпpeĸи тeндeнциитe, ĸoитo щe движaт имoтния пaзap пpeз тaзи гoдинa, имoтнитe aгeнции oтpичaт тoвa дa ca пpизнaци зa имoтeн бaлoн. Cпopeд Aтaнacoвa и Бaxчeвaнoвa нямa пpeдпocтaвĸи зa нaличиeтo нa тaĸъв фeнoмeн. Haпpoтив – дo мoмeнтa cпecтявaниятa, дoxoдитe нa нaceлeниeтo, лиxвeнитe пpoцeнти и тъpceнeтo въpвят c дoбpи тeмпoвe.А 2009 при спада викаха .:Паднаха цените ударихме дъното сега е момента.Ама спада продължи още 3-4 години. Не съм чул брокер да казва че момента е неподходящ.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Bъпpeĸи тeндeнциитe, ĸoитo щe движaт имoтния пaзap пpeз тaзи гoдинa, имoтнитe aгeнции oтpичaт тoвa дa ca пpизнaци зa имoтeн бaлoн. Cпopeд Aтaнacoвa и Бaxчeвaнoвa нямa пpeдпocтaвĸи зa нaличиeтo нa тaĸъв фeнoмeн. Haпpoтив – дo мoмeнтa cпecтявaниятa, дoxoдитe нa нaceлeниeтo, лиxвeнитe пpoцeнти и тъpceнeтo въpвят c дoбpи тeмпoвe.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sarcastic insinuation Разгледай мнение
Вие откъде знаете какви са данните колега? Да не сте правили оглед на същия имот? Или сте единия от наследниците продавачи?
Опитваш се да изкараш нещо ,но нито си в час със казуса,нито си запознат с детайлите И като си толкова отворен,я ми намери аналогични имоти,но в самия град локация ,да видим колко ще изкараш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Ха ха ха ха
Първо данните ти не са коректни.
Второ също не си в час кой,какво иска,нещо си чул,недочул и така нататък.
И трето,цената ще е космическа ако е в евро,а тя е в лева.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеОт новата рубрика...
Днес в Китай,утре у нас...
https://www.bloombergtv.bg/a/4-anali...y-ne-se-vizhda
Кризата в сектора на недвижимите имоти в Китай се задълбочава и краят й не се вижда
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеОт новата рубрика...
Кризата в сектора на недвижимите имоти в Китай се задълбочава и краят й не се вижда
- 2 Харесвания
Коментар
-
От новата рубрика...
Коментар
Коментар