IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Би ли изяснил как ще ми се наложи ПОВЕЧЕ да продавам от този който няма или има 1 имот ?
    Иначе тези с по 1 имот ако са след 2015 строени и няма кой да им ги купи може да се прежаля да ги ''спася''....:-)
    В един момент няма да имаш избор. Разходите ти ще те накарат.Имай в предвид че от тук нататък разходите ще бъдат все по големи и по големи,за всичко.Това ще те пристисне и ще продаваш.Сега ти звучи абсурдно но повярвай ми ще се реализира като сценарий

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Повярвай ми скоро ще им се наложи да продават,но няма да има кой да им ги купи.
      Би ли изяснил как ще ми се наложи ПОВЕЧЕ да продавам от този който няма или има 1 имот ?
      Иначе тези с по 1 имот ако са след 2015 строени и няма кой да им ги купи може да се прежаля да ги ''спася''....:-)
      Last edited by pesimist4o na kvadrat; 22.02.2022, 23:44.

Коментар

• Прогнозирам югославски сценарий за имотите и украински такъв за наемите....

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Специално ти ревеш като хималайска мецана, че някому са дали хеликоптерни парички. Защо бе джанам, защо горко страдаш? Май плющенето по задните части те възбужда.
          При мен няма проблеми с ластици и прашки от които се плашиш, при мен всичко е изчислено.
          Лордиевич не се радвай щото ако суровините опънат по магистралата,а китайците са най големия консуматор и тогава ще видиш за какво иде реч...не майката,пра,пра бабата на всички кризи ще се реализира...

Коментар

• Явно наемите са много в калта,щом се чака на украинци бежанци,бесарабски българи,и не знам още какви народности и бежанци...

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Звучи логично, но тогава защо наемателите не си купиха собствено жилище, когато цената на имота разделена на годишния му наем беше 12, а го правят сега, когато гони 30 ?
              Защото заплатите им бяха три пъти по-ниски от сегашните, а лихвите по кредитите бяха три пъти по-високи от сегашните. Реално наемите отпреди 13-14 години не са мръднали като цена. Спрямо столичния стандарт на живот наем от 500-600 лева за двустаен е смешен към този момент, но поради свръх предлагането цените на наемите ще са натиснати още много години. Бабините апартаменти лесно се отдават и на още по-нисък наем, а в София е пълно с такива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                Може да е свикнал ластика да го плющи и дори да му харесва?! Чувал съм да казват, че след няколко пъти се претръпвало и даже почвали сами да го търсят?? Не знам, не знам......
                Специално ти ревеш като хималайска мецана, че някому са дали хеликоптерни парички. Защо бе джанам, защо горко страдаш? Май плющенето по задните части те възбужда.
                При мен няма проблеми с ластици и прашки от които се плашиш, при мен всичко е изчислено.

Коментар

• Направо го видях Бъфет как претака кис. зеле.....

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Да да великият запад най накрая ще измисли как от нищо да направи нещо...Ще оптимизират на баба си розавите кюлоти.Десет години ви разправям че 2022 г запада приключва.Стандарта става като нашия...Ще се научат как се живее в една стая и на студено
                    Направо като руски селяни - в дървена барака край печката?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

всяко зло за добро

неволята е мощен мотиватор и цялата тази енергийна драма ще доведе до много по-бързо оптимизиране на всичко що се касе до енергия и изкопаеми горива в ЕС.
                      Да да великият запад най накрая ще измисли как от нищо да направи нещо...Ще оптимизират на баба си розавите кюлоти.Десет години ви разправям че 2022 г запада приключва.Стандарта става като нашия...Ще се научат как се живее в една стая и на студено

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Те като дойдат, ще са без имущество и пари. Държавата ще ти бръкне в джоба, за да издържа бежанци - а ти чакай наематели, на Върба в Петък
                        Ми като знаеш как ще си дойдеш защо толкова години се заяжда тука

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                          Не се радвай защото колкото повече ластика се опъва,после ще е брутално.
                          Може да е свикнал ластика да го плющи и дори да му харесва?! Чувал съм да казват, че след няколко пъти се претръпвало и даже почвали сами да го търсят?? Не знам, не знам......

Коментар

• https://m.investor.bg/novini/130/a/p...-mesec-346488/

Потребителското доверие в САЩ се сви за втори пореден месец Все по-малко потребители планират да закупят жилище или автомобил в следващата половин година

Поствам серията от рубриката на Ратко Днес там после у нас....ха ха ха

Изтрезняване му се казва на това...

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Това важи само за тези купилите на кредит. Другите които са "инвестирали" със собствени средства защо да продават? За ди ги сложат в банка срещу отр. лихва?
                              Повярвай ми скоро ще им се наложи да продават,но няма да има кой да им ги купи.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                                По парадоксален начин пазарът на имоти подрива пазара на наеми в столицата, което има потенциала да доведе до дългосрочни негативни последици. Какво имам предвид:
                                От една страна притокът на хора е анемичен и растежът на търсенето на наеми е номинален. От друга страна все повече хора предпочитат да купят на кредит вместо да живеят под наем. Същевременно т.нар, "инвеститори" в имоти купуват и веднага пускат пускат на наемния пазар, което допълнително натиска цените надолу. Съответно наемодателите са сериозно обезпокоени и сами предлагат намаление на наема - уж под предлог пандемията, а всъщност за да не загубят наемателите, защото нови се намират трудно. Крайният резултат е намаляването на наемните цени като цяло.
                                Това неминуемо ще доведе и до следващия етап - т.нар. "инвеститори" - симпатични провинциални хитреци, купили на кредит, ще осъзнаят, че "нещо тая инвестиция излезе куца" и да хукнат да продават (за да са първи и все пак да ударят келепира на капиталовата печалба). Понеже тия симпатяги се движат ментално и физически като мравките - едната тръгва и след нея хукват всички останали, келепирът ще се окаже мираж, а пазарните закони на търсенето и предлагането ще помахат със скритите си ръце на "печелившите".
                                Или както биха казали симпатичните "инвеститори" - "Ше стане голямо мяу"...

Това за София, извън столицата нещата изглеждат по-логично.
                                Това важи само за тези купилите на кредит. Другите които са "инвестирали" със собствени средства защо да продават? За ди ги сложат в банка срещу отр. лихва?

Коментар

Working...
                                X