IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Да питам според теб днешните цени на имотите на колко хора са по джоба примерно 2% 5 ил 10.И друго да питам?Колко от хората които имат пари биха платили толкова за коптор?И третода питам точно тези хора имат ли нужд или желание да купуват имоти...
    А,така браво.
    Имаме нужда от нови борци ,които да морят цените .
    Вече повишителите се чудят какви фантасмагории да си измислят .

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Прошката беше вчера ,ама айде ...
      Ако някой съм засегнал да ме извинява .

Хората са нясно че никому зло не мисля
      А така от мен имаш прошка.

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

БФБ също е възможност, там акциите се онаследяват
        Иначе ако питаш Жонката, имотите ще паднат с 80% (та най-накрая да му станат по джоба), а ETFите ще са стабилни.
        Да питам според теб днешните цени на имотите на колко хора са по джоба примерно 2% 5 ил 10.И друго да питам?Колко от хората които имат пари биха платили толкова за коптор?И третода питам точно тези хора имат ли нужд или желание да купуват имоти...

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
          Така е, темата е за поскъпване. Да ви посочвам ли очевидното, че има и такава за понижение на цените, щом това е мнението ви или да пропуснем факта, че явно и за вас има една тема във форума.
          Е как да водиш диалог разкрачен м/у две теми?!

Оная по-добре я затворете, а тая я прекръстете на "Каква промяна очаквате в цените"... и толкоз.

Ясно е, че главните герои са едни и същи!

Коментар

Каръков ти трябва да се извиниш за простотиите ти на всички ни..
            Прошката беше вчера ,ама айде ...
            Ако някой съм засегнал да ме извинява .

Хората са нясно че никому зло не мисля

Коментар

• Така е, темата е за поскъпване. Да ви посочвам ли очевидното, че има и такава за понижение на цените, щом това е мнението ви или да пропуснем факта, че явно и за вас има една тема във форума.
              रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Бат Пешо ,

Виж сега не стога че работя за благото на форума да не затриват мненията ами ти се изложи навръх комуникацията и ми затриваш всичките усилия.
                Не знам ,поне малко,някакъв усет да имаш,знам ли и аз ?
                Каръков ти трябва да се извиниш за простотиите ти на всички ни..

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Джонката и всички виртуални ''инвеститори'' гледат само рекламите , а подводните камъни при виртуалното са на всяка стъпка. Добави и това че те винаги продават на връх и купуват на дъно. За нещата , които си описал не бях наясно, но нямам съмнение , че за всичко е така.
                  И какво получавам накрая за тези всички капани ?
                  DAX PERFORMANCE-INDEX
                  12,701.45+738.42 (6.17%)past 5 years
                  Кавръка и Бота са изкарали от депозит за периода пъти повече....
                  Песи нема страшно..Предупреждавам от години тука да не си играят с батковци които им знаят картите и определят правилата на комар.От години разправям че трябва да си голям глупак да си дадеш парите на някой и да чакаш да забогатееш докато си бъркаш в носа.От години разправям че пари се влагат само там където ти взимаш решенията.От години им разправям че в такива времена фейсбука гугъла и майкрософта не струват дори и стотинка.Нито можеш да се стоплиш с тяк нито можеш да се нахраниш...По трудният начин ще си научар урока всички ...

Коментар

Ок. Ако всички пишещи тук искате темата да стане манджа с грозде, защото Нкавръков го мързи да пише по другите теми и възприема тази като негов личн блог - няма проблеми. Ще гледам да не се обиждате и толкова. Пишете за тоалента хартия, за бежанците от Афганистан, за образование, за борса, за каквото искате.
                    Темата е "Какво поскъпване на НИ" очаквате.
                    Отговорът ми е -50% (минус петдесет процента) в рамкита на 2 години. За да се аргументирам обаче, трябва да започна с манджата и мерудията, защото всичко е релевантно, дори цената на мерудията по световните тържища влияе на цената на имотите.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
                      Нали не мислиш , че този вариант не е бил обмислян ? :-) Уви металотърсачите са много евтини, а реката минава до плевнята и бунара е с вода на 3 метра дълбочина само....Виж дядо ми е намирал няколко пъти такива оптимистични скривалища от преди няколкостотин години само с ралото....
                      А ако туриш една оловна (или каквато там плоча отгоре)?

Примерно алтъните на 3м под земята, плочата - на 2м?

Коментар

Каръков отдавна плаче за сериозен бан.Още кога оглави Революцията и конфискуваше имотите на хората.А върхът беше когато мореше хората с Ковид да им взема жилищата.Като го мързи предупреждение и арагасване отзаде зат вратъ имам предвид.
                        Бат Пешо ,

Виж сега не стога че работя за благото на форума да не затриват мненията ами ти се изложи навръх комуникацията и ми затриваш всичките усилия.
                        Не знам ,поне малко,някакъв усет да имаш,знам ли и аз ?

Коментар

Ок. Ако всички пишещи тук искате темата да стане манджа с грозде, защото Нкавръков го мързи да пише по другите теми и възприема тази като негов личн блог - няма проблеми. Ще гледам да не се обиждате и толкова. Пишете за тоалента хартия, за бежанците от Афганистан, за образование, за борса, за каквото искате.
                          Каръков отдавна плаче за сериозен бан.Още кога оглави Революцията и конфискуваше имотите на хората.А върхът беше когато мореше хората с Ковид да им взема жилищата.Като го мързи предупреждение и арагасване отзаде зат вратъ имам предвид.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Еторо позлвам за игра на комар с дребни суми по няколко хиляди макс, никога не бих вложил сериозно там, да не говорим за дългосрочни инвестиции.
                            Всички виртуални инвестиции за това стават. Тук съм съгласен, дори и ще се включа някога....

Коментар

Всичко има връзка с имотите. По тази логика във форума не трябва да има теми. Просто едно общо пространство и всеки да си маже там.
                              Виж сега ако си забелязъл дори да има отклонение в един момент то приключва и от само себе си разговора се балансира в основната тема ,но точно сега не е коректно да се местят и трият коментари защото отвсякъде има информация която засяга всичко и всеки .
                              Ситуацията е без аналог в съвременнта ни история и е добре да се съобразите с нея

Коментар

• Ок. Ако всички пишещи тук искате темата да стане манджа с грозде, защото Нкавръков го мързи да пише по другите теми и възприема тази като негов личн блог - няма проблеми. Ще гледам да не се обиждате и толкова. Пишете за тоалента хартия, за бежанците от Афганистан, за образование, за борса, за каквото искате.
                                रादोस्त

Коментар

Working...
                                X