Така е, темата е за поскъпване. Да ви посочвам ли очевидното, че има и такава за понижение на цените, щом това е мнението ви или да пропуснем факта, че явно и за вас има една тема във форума.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Бат Пешо ,
Виж сега не стога че работя за благото на форума да не затриват мненията ами ти се изложи навръх комуникацията и ми затриваш всичките усилия.
Не знам ,поне малко,някакъв усет да имаш,знам ли и аз ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Джонката и всички виртуални ''инвеститори'' гледат само рекламите , а подводните камъни при виртуалното са на всяка стъпка. Добави и това че те винаги продават на връх и купуват на дъно. За нещата , които си описал не бях наясно, но нямам съмнение , че за всичко е така.
И какво получавам накрая за тези всички капани ?
DAX PERFORMANCE-INDEX
12,701.45+738.42 (6.17%)past 5 years
Кавръка и Бота са изкарали от депозит за периода пъти повече....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеОк. Ако всички пишещи тук искате темата да стане манджа с грозде, защото Нкавръков го мързи да пише по другите теми и възприема тази като негов личн блог - няма проблеми. Ще гледам да не се обиждате и толкова. Пишете за тоалента хартия, за бежанците от Афганистан, за образование, за борса, за каквото искате.
Отговорът ми е -50% (минус петдесет процента) в рамкита на 2 години. За да се аргументирам обаче, трябва да започна с манджата и мерудията, защото всичко е релевантно, дори цената на мерудията по световните тържища влияе на цената на имотите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеНали не мислиш , че този вариант не е бил обмислян ? :-) Уви металотърсачите са много евтини, а реката минава до плевнята и бунара е с вода на 3 метра дълбочина само....Виж дядо ми е намирал няколко пъти такива оптимистични скривалища от преди няколкостотин години само с ралото....
Примерно алтъните на 3м под земята, плочата - на 2м?
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Каръков отдавна плаче за сериозен бан.Още кога оглави Революцията и конфискуваше имотите на хората.А върхът беше когато мореше хората с Ковид да им взема жилищата.Като го мързи предупреждение и арагасване отзаде зат вратъ имам предвид.
Виж сега не стога че работя за благото на форума да не затриват мненията ами ти се изложи навръх комуникацията и ми затриваш всичките усилия.
Не знам ,поне малко,някакъв усет да имаш,знам ли и аз ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеОк. Ако всички пишещи тук искате темата да стане манджа с грозде, защото Нкавръков го мързи да пише по другите теми и възприема тази като негов личн блог - няма проблеми. Ще гледам да не се обиждате и толкова. Пишете за тоалента хартия, за бежанците от Афганистан, за образование, за борса, за каквото искате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Еторо позлвам за игра на комар с дребни суми по няколко хиляди макс, никога не бих вложил сериозно там, да не говорим за дългосрочни инвестиции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеВсичко има връзка с имотите. По тази логика във форума не трябва да има теми. Просто едно общо пространство и всеки да си маже там.
Ситуацията е без аналог в съвременнта ни история и е добре да се съобразите с нея
- 1 like
Коментар
-
Ок. Ако всички пишещи тук искате темата да стане манджа с грозде, защото Нкавръков го мързи да пише по другите теми и възприема тази като негов личн блог - няма проблеми. Ще гледам да не се обиждате и толкова. Пишете за тоалента хартия, за бежанците от Афганистан, за образование, за борса, за каквото искате.रादोस्त
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНа 3 женски разкрача от ореха, северно от плевнята!
Копаш, зариваш и чекаш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Сигурни имаш и такива сметки и т.н., но съм сигурен че ползваш Еторо.... 1 милион процента....Дано да си прочел пояснението на колегата за него.Last edited by ejonny2376; 07.03.2022, 15:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеАко обичате пишете по темата. Има си теми за злато, за акции, за борси, за Украйна, за политика.
Може ли да ми отговориш ,в състояние на война и то в Европа с риск от Световна такава дори ,коя тема може да се коментира сама по себе си без никаква корелация с всички останали ?????
Надявам се да получа адекватен отговор защото нямам време да ескалирам въпроса към редакцията от където съм сигурен че ще ме разберат .
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеАко обичате пишете по темата. Има си теми за злато, за акции, за борси, за Украйна, за политика.
сега е 1 от моментите в които се вижда кое, къде, колко , какво и защо.
Разхвърля ли се по другите теми се губи връзката/нишката...
- 1 like
Коментар
Коментар