Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Читавите, добрите и умните хора отдавна са изнесоха и избягаха, останали са само пълни тъпанари и политически подлоги и протежета на дъжавна ясла, които не стават за нищо друго, но за сметка на това успешно крадат/източва от бюджети, еврофондове, средства по програми и т.н...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеАферата "Манукян": Как е действала схемата за източване на средства от държавния културен институт? - По света и у нас - БНТ Новини (bntnews.bg)
Манукян източвал пари от държавния културен институт и ги е влагал в имоти. Оказва се, че имотите са най-сигурното убежище на парите.
===2079====
Забележете фамилното име на замесения... Дали е случайност етническата група с наш съфорумец?
Читавите, добрите и умните хора отдавна са изнесоха и избягаха, останали са само пълни тъпанари и политически подлоги и протежета на дъжавна ясла, които не стават за нищо друго, но за сметка на това успешно крадат/източва от бюджети, еврофондове, средства по програми и т.н...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеХахахахахахахахаааааа, Ганьо, като бил неспособен да си купи в която и държава, я обявява за комунистическа....а бре Ганьо...в не комунистическа Турция, цените са делени на две. Как си го обясняваш?
ПП айде, да го направим по темата - в "турция", когато имаше земетресенийце - тухла върху тухла не остана - пясъка от морето - цимента от евтиния - арматурата делена на две - купувай ЙЕФТИНО, еснафчи
ЙЕФТИНО РИПАЙ https://www.youtube.com/watch?v=0jZE4p1SOvg делено на две еLast edited by cyclop; 01.10.2024, 20:54.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Търчи и купувай в джендерастията - там само радост и успехи те очакват
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Хаха, интересно ще е тя какви 5 имота има???препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Търчи и купувай в джендерастията - там само радост и успехи те очакват
но техния проблем са децките
няма гипрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Аферата "Манукян": Как е действала схемата за източване на средства от държавния културен институт? - По света и у нас - БНТ Новини (bntnews.bg)
Манукян източвал пари от държавния културен институт и ги е влагал в имоти. Оказва се, че имотите са най-сигурното убежище на парите.
===2079====
Забележете фамилното име на замесения... Дали е случайност етническата група с наш съфорумец?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
За какво ти е имот в комунистическа кочина?
Какво ще го правиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да, само ти и фрости - ни един
попаднала си на хитреци, да те лашкат само с любов и внимание
Какво ще го правиш?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да, само ти и фрости - ни един
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Точно Ганка и Гюрга са новософиянки,а не са в Европа.
Евгич,в БГ вече и Сулъо и Пулъо има по 5 имота.
Няма как с трици да ловиш маймуниОтделно истинските жени не търсят жилище,а любов,внимание,такива неща.
Last edited by ratten; 01.10.2024, 19:34.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеОтделно има емиграция и демографска криза и Ганка е заминала за Западна Европа
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеМислех, че като си имам жилище мадамите ще го оценят високо, ще го харесат и ще се вземем с някоя.
Няма как с трици да ловиш маймуниОтделно истинските жени не търсят жилище,а любов,внимание,такива неща.
Last edited by danetha; 01.10.2024, 18:51.
Коментар
-
И аз да се включа по темата за младите чичовци в детските:
имам си апартамент от 29-годишен, 1 година го стягах и обзавеждах, евро по евро съм ги събирал и на сметка съм ги спестявал докато го купя, дори можех да купя по-рано на ниските цени. И се е случвало да не спя по цяла нощ, за да си направя спешните проекти. 10-20 пъти до момента.
Мислех, че като си имам жилище мадамите ще го оценят високо, ще го харесат и ще се вземем с някоя. На тях не им пука особено колко апарта имаш, защото няма да станат техни. Те искат да потребяват днес и сега и се интересуват от собствения си комфорт. Отделно има емиграция и демографска криза и Ганка е заминала за Западна Европа. И цялата поука от моята история е, че съм придобил житейски опит и съм се научил на разни неща по трудния начин. Ако бях стоял в детската, нямаше да ги науча.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеНа какво се хилотиш, бе?!
След като този ОЛП не оказва влияние на нищо...
https://www.municipalbank.bg/?page=olp_metodika
Коментар
Коментар