IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://news.bg/finance/za-edin-mese...izo-66-67.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Читавите, добрите и умните хора отдавна са изнесоха и избягаха, останали са само пълни тъпанари и политически подлоги и протежета на дъжавна ясла, които не стават за нищо друго, но за сметка на това успешно крадат/източва от бюджети, еврофондове, средства по програми и т.н...
      Избягаха те, "читавите" и "умните" да са прислуга на другия край на света, да са доживотни бежанци без причина, големият успех да си В Чужбината. Какви свръх ценни хора загубихме само.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
        Аферата "Манукян": Как е действала схемата за източване на средства от държавния културен институт? - По света и у нас - БНТ Новини (bntnews.bg)

Манукян източвал пари от държавния културен институт и ги е влагал в имоти. Оказва се, че имотите са най-сигурното убежище на парите.

===2079====

Забележете фамилното име на замесения... Дали е случайност етническата група с наш съфорумец?
        Ми то в бг-то само такива са останали - глупаци и некадърници на държавна хранилка, които крадат яко от бюджета и еврофондове, и влагат всичко в само тухли, поради липса на каквито и да е по-добри бизнес-алтернативи...

Читавите, добрите и умните хора отдавна са изнесоха и избягаха, останали са само пълни тъпанари и политически подлоги и протежета на дъжавна ясла, които не стават за нищо друго, но за сметка на това успешно крадат/източва от бюджети, еврофондове, средства по програми и т.н...
        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
          Хахахахахахахахаааааа, Ганьо, като бил неспособен да си купи в която и държава, я обявява за комунистическа....а бре Ганьо...в не комунистическа Турция, цените са делени на две. Как си го обясняваш?
          Ух милото невъзвращенче, родиномразчето ми то сладко, всекиго търчи да обиди на ганю, само това си може, родината му - комунистическа, народа му - ганювци. Тръчкай, с отворени обятия те чака широкия свят, копнее за мигрантчета като теб.

ПП айде, да го направим по темата - в "турция", когато имаше земетресенийце - тухла върху тухла не остана - пясъка от морето - цимента от евтиния - арматурата делена на две - купувай ЙЕФТИНО, еснафчи

ЙЕФТИНО РИПАЙ https://www.youtube.com/watch?v=0jZE4p1SOvg делено на две е
          Last edited by cyclop; 01.10.2024, 20:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Търчи и купувай в джендерастията - там само радост и успехи те очакват
            Хахахахахахахахаааааа, Ганьо, като бил неспособен да си купи в която и държава, я обявява за комунистическа....а бре Ганьо...в не комунистическа Турция, цените са делени на две. Как си го обясняваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Хаха, интересно ще е тя какви 5 имота има???
              нищо няма, нали разбра, че я лашкат само с любов и внимание
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

и там и тук имотиту е с пари
                но техния проблем са децките
                няма ги
                препоръка е

Коментар

• Аферата "Манукян": Как е действала схемата за източване на средства от държавния културен институт? - По света и у нас - БНТ Новини (bntnews.bg)

Манукян източвал пари от държавния културен институт и ги е влагал в имоти. Оказва се, че имотите са най-сигурното убежище на парите.

===2079====

Забележете фамилното име на замесения... Дали е случайност етническата група с наш съфорумец?

Коментар

За какво ти е имот в комунистическа кочина?
                    Какво ще го правиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

да, само ти и фрости - ни един

попаднала си на хитреци, да те лашкат само с любов и внимание
                      За какво ти е имот в комунистическа кочина?
                      Какво ще го правиш?
                      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

Хаха, интересно ще е тя какви 5 имота има???

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Точно Ганка и Гюрга са новософиянки,а не са в Европа.

Евгич,в БГ вече и Сулъо и Пулъо има по 5 имота.
                          Няма как с трици да ловиш маймуни Отделно истинските жени не търсят жилище,а любов,внимание,такива неща.

Last edited by ratten; 01.10.2024, 19:34.
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                            Отделно има емиграция и демографска криза и Ганка е заминала за Западна Европа
                            Точно Ганка и Гюрга са новософиянки,а не са в Европа.

Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                            Мислех, че като си имам жилище мадамите ще го оценят високо, ще го харесат и ще се вземем с някоя.
                            Евгич,в БГ вече и Сулъо и Пулъо има по 5 имота.
                            Няма как с трици да ловиш маймуни Отделно истинските жени не търсят жилище,а любов,внимание,такива неща.
                            Last edited by danetha; 01.10.2024, 18:51.

Коментар

• И аз да се включа по темата за младите чичовци в детските:

имам си апартамент от 29-годишен, 1 година го стягах и обзавеждах, евро по евро съм ги събирал и на сметка съм ги спестявал докато го купя, дори можех да купя по-рано на ниските цени. И се е случвало да не спя по цяла нощ, за да си направя спешните проекти. 10-20 пъти до момента.

Мислех, че като си имам жилище мадамите ще го оценят високо, ще го харесат и ще се вземем с някоя. На тях не им пука особено колко апарта имаш, защото няма да станат техни. Те искат да потребяват днес и сега и се интересуват от собствения си комфорт. Отделно има емиграция и демографска криза и Ганка е заминала за Западна Европа. И цялата поука от моята история е, че съм придобил житейски опит и съм се научил на разни неща по трудния начин. Ако бях стоял в детската, нямаше да ги науча.

Коментар

На какво се хилотиш, бе?!
                                След като този ОЛП не оказва влияние на нищо...
                                Такааааа ли?

https://www.municipalbank.bg/?page=olp_metodika

Коментар

Working...
                                X