Ако трябва да се съобразя с понижителя Джулиъс, трябва да си купя новата мерцедес цедка с годишния ми доход . Базовият модел. Трябва да съм много луд за да го сторя това.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеБезимотни клошари, зли и завистливи, чакащи спад вече 10 години. Най често дърти, бездетни ергени, по обясними причини.
Ние си продължаваме да просперираме, те продължават да потъват
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Тоя лаф е толкова тъп,че няма накъде повече
И 60-70% да поевтинеят имотите ,мен такъв в БГ не ме интересуват.Просто защото ниско качествените кочини в ГЕТАТА нямат стойност.
А тази "реалност", която показваш е от преди войната (17.02.2022 г.)
Имаш ли идея от това колко са се вдигнали лихвите и какво е станало на пазара?
Очевидно е че нямаш никаква ,иначе нямаше да се изказваш така неподготвен
Олиото и горивата-двойно...алал на смешниците със зелената книжка на банка ДСК
Моят дълг е 2,73% от цената на активите ми в имоти само
Хахаха, дерзайте нещастници...Last edited by 13ADROL; 09.04.2022, 23:37.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеПак гладни кокошки просо сънуват
Затова пък аз да постна реалността:
И 60-70% да поевтинеят имотите ,мен такъв в БГ не ме интересува.Просто защото ниско качествените кочини в ГЕТАТА нямат стойност.
А тази "реалност" която я показваш е от преди войната (17.02.2022)
Имаш ли идея оттогава колко са се вдигнали лихвите и какво е станало всъщност на пазара?
Очевидно е че нямаш никаква ,иначе нямаше да се изказваш така неподготвен
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
Да това са имоти, които са купени преди 2 години и сега получават акт 16. И аз това ги пишат сделка сега. Преди 2 години имаше ръст на сделките! Сега няма - сега има спад и всички го виждат. Само ти мижиш
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Десет на сто ръст на сделките с недвижими имоти в страната за първото тримесечие показват данни на Агенцията по вписванията спрямо същия период на предходната година
https://www.pariteni.bg/novini/imoti...s-imoti-242154The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение30 год. фиксирани лихви по ипотеки в Америка вече са над 5%
И тук елха
Затова пък аз да постна реалността:
https://www.google.com/amp/s/www.bgo...avat-norma/amp
1МЛН Е НОРМА ЗА АПАРТАМЕНТА
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Пешо, ама точно ти показа новината ,че руснаците искат отново да ограбват българите и останалите хора живеещи в цивилизования свят. Как да разбирам това радва ли те или те възмущава ?!
Коментар
-
Много хора, няма нужда да изтрезняваме защото ако не сме го преживели лично ние сме го видяли в семейната си история.
Необходима е ментална промяна на човечеството и го виждаме това ежедневно ,а какво ще се случи не знаем
- 1 like
Коментар
-
Хахаха, вижте го този образ. Същият апартамент в Борово, където преди беше псувал в обявата брокерите и беше искал по 20 кинта за оглед:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...64682214100833
Коментар
-
Нали си се нагласил да идваш при нас да работиш ?! Затова и те предупредих приятелски какво ще се случи защото съм го видяла вече с такива особиБрокер не можеш да станеш защото не знаеш много неща за пазара на НИ ,аз пък нямам интерес и възможност да съм брокер в БГ,, въпреки ,че знам много повече от теб за този пазар
Виж, франсетата ме дразнят, там няма да идвам и да ме караш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Не ме радва разбира се.На никого не е приятно да му вземат имота.Показах го щото искам да изтрезнеете и да разберете че на тая Земя не е най важното да си богат да имаш власт и да и трупаш материални неща.Затова и преди време се драпах с Джонката но той влезе в правият път и сега е удоволствие да го чета..Предстои грандиозна промяна на Земята.И няма не искам и няма недей...Природата ще ни вразуми повярвай има безброй начини да го направи..Ще ни приземи ще ни укроти ще избие всичката ни алчност и злост...Само чуй Аянски какво ти казва за болните деца и какво училище за родители са..за зли хора...Нашите глави са дебели и само страданието налива мозък между ушите.
Необходима е ментална промяна на човечеството и го виждаме това ежедневно ,а какво ще се случи не знаем
Коментар
Коментар