IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако трябва да се съобразя с понижителя Джулиъс, трябва да си купя новата мерцедес цедка с годишния ми доход . Базовият модел. Трябва да съм много луд за да го сторя това.

Коментар

• Хахахаха 62% от злато и акции ми покриват дълга за закупуване на недвижимости, като не слагам 2000€ дремещи при броки международни пазари
      Last edited by 13ADROL; 09.04.2022, 23:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
        Безимотни клошари, зли и завистливи, чакащи спад вече 10 години. Най често дърти, бездетни ергени, по обясними причини.
        Много ги трови обезценяващите им спестявания и направо се побъркват от яд. Гледат в чуждото канче и се поболяват.
        Ние си продължаваме да просперираме, те продължават да потъват

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Тоя лаф е толкова тъп,че няма накъде повече
          И 60-70% да поевтинеят имотите ,мен такъв в БГ не ме интересуват.Просто защото ниско качествените кочини в ГЕТАТА нямат стойност.

А тази "реалност", която показваш е от преди войната (17.02.2022 г.)
          Имаш ли идея от това колко са се вдигнали лихвите и какво е станало на пазара?

Очевидно е че нямаш никаква ,иначе нямаше да се изказваш така неподготвен
          Смешно мнение. Моята лихва не се е вдигнала с 1 стотинка цяла година.
          ​​​Олиото и горивата-двойно...алал на смешниците със зелената книжка на банка ДСК

Моят дълг е 2,73% от цената на активите ми в имоти само

Хахаха, дерзайте нещастници...
          Last edited by 13ADROL; 09.04.2022, 23:37.

Коментар

• Безимотни клошари, зли и завистливи, чакащи спад вече 10 години. Най често дърти, бездетни ергени, по обясними причини.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
              Пак гладни кокошки просо сънуват

Затова пък аз да постна реалността:
              Тоя лаф е толкова тъп,че няма накъде повече
              И 60-70% да поевтинеят имотите ,мен такъв в БГ не ме интересува.Просто защото ниско качествените кочини в ГЕТАТА нямат стойност.

А тази "реалност" която я показваш е от преди войната (17.02.2022)
              Имаш ли идея оттогава колко са се вдигнали лихвите и какво е станало всъщност на пазара?

Очевидно е че нямаш никаква ,иначе нямаше да се изказваш така неподготвен

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение

Да това са имоти, които са купени преди 2 години и сега получават акт 16. И аз това ги пишат сделка сега. Преди 2 години имаше ръст на сделките! Сега няма - сега има спад и всички го виждат. Само ти мижиш
                Кои го виждат? Та, ти си извън пазара, а ние много добре виждаме, че пазара е нагрят. Не знам дали си изостанал на нива преди 2 години, но тогава имаше и престъпни цени под 1000€

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Десет на сто ръст на сделките с недвижими имоти в страната за първото тримесечие показват данни на Агенцията по вписванията спрямо същия период на предходната година

https://www.pariteni.bg/novini/imoti...s-imoti-242154
                  Да това са имоти, които са купени преди 2 години и сега получават акт 16. И аз това ги пишат сделка сега. Преди 2 години имаше ръст на сделките! Сега няма - сега има спад и всички го виждат. Само ти мижиш
                  The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                  не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                    30 год. фиксирани лихви по ипотеки в Америка вече са над 5%
                    И тук елха
                    Пак гладни кокошки просо сънуват

Затова пък аз да постна реалността:

https://www.google.com/amp/s/www.bgo...avat-norma/amp

1МЛН Е НОРМА ЗА АПАРТАМЕНТА

Коментар

• 30 год. фиксирани лихви по ипотеки в Америка вече са над 5%
                      И тук елха .....или така нареченото събитие "ПУК".
                      При нас ще е с леко закъснение,но доста по- болезнено...

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Пешо, ама точно ти показа новината ,че руснаците искат отново да ограбват българите и останалите хора живеещи в цивилизования свят. Как да разбирам това радва ли те или те възмущава ?!
                        Който е наливал там - заслужава! Щом подкрепяш рашката икономика - така.

Коментар

Много хора, няма нужда да изтрезняваме защото ако не сме го преживели лично ние сме го видяли в семейната си история.
                          Необходима е ментална промяна на човечеството и го виждаме това ежедневно ,а какво ще се случи не знаем
                          Точните събития не ги знаем разбира се.Но аз нямам никакво съмнение че времената дойдоха..Ще си платим сметката.В новият свят Запада няма да е фактор...Колкото и смешно и невероятно да звучи сега за България идат добри времена.

Коментар

• Хахаха, вижте го този образ. Същият апартамент в Борово, където преди беше псувал в обявата брокерите и беше искал по 20 кинта за оглед:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...64682214100833

Коментар

Нали си се нагласил да идваш при нас да работиш ?! Затова и те предупредих приятелски какво ще се случи защото съм го видяла вече с такива особи Брокер не можеш да станеш защото не знаеш много неща за пазара на НИ ,аз пък нямам интерес и възможност да съм брокер в БГ,, въпреки ,че знам много повече от теб за този пазар
                              Имаш предвид Швейцария? Ами аз съм работил там две години и половина. Имам контакти и бизнес-партньори в Цюрих, Базел и Люцерн. Какво според теб може да ми се случи?А и дали ще живея там не е ясно, като начало ще съм в немско.
                              Виж, франсетата ме дразнят, там няма да идвам и да ме караш.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Не ме радва разбира се.На никого не е приятно да му вземат имота.Показах го щото искам да изтрезнеете и да разберете че на тая Земя не е най важното да си богат да имаш власт и да и трупаш материални неща.Затова и преди време се драпах с Джонката но той влезе в правият път и сега е удоволствие да го чета..Предстои грандиозна промяна на Земята.И няма не искам и няма недей...Природата ще ни вразуми повярвай има безброй начини да го направи..Ще ни приземи ще ни укроти ще избие всичката ни алчност и злост...Само чуй Аянски какво ти казва за болните деца и какво училище за родители са..за зли хора...Нашите глави са дебели и само страданието налива мозък между ушите.
                                Много хора, няма нужда да изтрезняваме защото ако не сме го преживели лично ние сме го видяли в семейната си история.
                                Необходима е ментална промяна на човечеството и го виждаме това ежедневно ,а какво ще се случи не знаем

Коментар

Working...
                                X