Първоначално изпратено от Laconic
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
https://www.investor.bg/bloomberg-tv...ciiata-351258/
Продавачите на кредити в този форум има още много да учат!
Обръщайте в КЕШ, защото играта загрубява. Четете и мислете, защото няма да имате време за реакция и други го казват вече. Спекулация с имоти на този етап ще се окаже губеща с до 40%. Залозите са големи и ще се действа светкавично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Захлупвай.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...65123785252172
Ето и на нашата най-добра локация, точно зад Била. Явно все пак е решил да продава. Обаждах му се преди година и на зелено не продаваше. Каза ми, че това къще го строи за семейството си, собственик е и на съседните парцели.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...65037698390417
Тези две оферти в момента май са най-доброто, което може да се купи в София.
Джони, даже е евтино за тази локация и сграда. Но не е за всеки да купи там.
Никакво зелено. Това е сграда от 1980 година строена за приближени на властта.Last edited by bulgarian lev; 01.05.2022, 16:49.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Аз от Юни съм в Германия вече за постоянно, няма да се прибирам често. Иначе с удоволствие. В Априлци има планове за лифт, огледай се за някой парцел в кв. Острец и няма да сбъркаш - гарантирам ти. В момента вървят по 30 лева квадрата, без пари са.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
А, дано най-после да се свършат мъките!
Проблема е че дори и да отиде там реално нема да подкара Мюнихският пазар на имоти, а ще продължи да кисне в тази тема. И пак ще знае на изуст всички обяви в София :-)
- 4 Харесвания
Коментар
-
Аз от Юни съм в Германия вече за постоянно
- 14 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Как ще продам, да не съм луд. Онзи ден намерих я пощенската си кутия в Докторска бележка - продавам слънчев тристаен 103 кв м апартамент в района на Докторска...смятай може да е било в Подуяне, цена 219К€. Щях да звъня, но се усетих, а и бележката е от есента на миналата година. Извадих 100 брошури на хипермаркети.
Коментар
-
Джони, кога ще ме посрещнеш в Априлци, мисля да отскоча с една троянска кака натам. Ама няма да мога този месец вероятно. После половината Юни съм в Австрия на училище.
Не у вас, няма да те притеснявам.Last edited by ejonny2376; 30.04.2022, 23:45.
Коментар
-
Как ще продам, да не съм луд. Онзи ден намерих я пощенската си кутия в Докторска бележка - продавам слънчев тристаен 103 кв м апартамент в района на Докторска...смятай може да е било в Подуяне, цена 219К€. Щях да звъня, но се усетих, а и бележката е от есента на миналата година. Извадих 100 брошури на хипермаркети.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...65123785252172
Ето и на нашата най-добра локация, точно зад Била. Явно все пак е решил да продава. Обаждах му се преди година и на зелено не продаваше. Каза ми, че това къще го строи за семейството си, собственик е и на съседните парцели.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...65037698390417
Тези две оферти в момента май са най-доброто, което може да се купи в София.Last edited by ejonny2376; 30.04.2022, 23:46.
Коментар
-
Това е на дневен ред. Няма да е в сървърното, то е на фирмата. Има си къща в Априлци, където живее почти целогодишно.
Не у вас, няма да те притеснявам.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Аз и Песимиста няма да продаваме до живот. Лева, както и всички бабички в докторската също не са навити. Остава да дадеш личен пример като продадеш всичко във Вазов и набиеш в акции, докато приютиш и майка си в сървърното в очакване на голямата печалба от акции и фондовеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Аз и Песимиста няма да продаваме до живот. Лева, както и всички бабички в докторската също не са навити. Остава да дадеш личен пример като продадеш всичко във Вазов и набиеш в акции, докато приютиш и майка си в сървърното в очакване на голямата печалба от акции и фондове
Коментар
-
Аз от моите кофтори съм доволен завинаги. Осигурил съм дъщеря ми, имам ваканционна база на море и планина.
търговски помещения с 6% ритърн, без да стъпвам с години.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Добре, от твоите кофтори ти какви печалби очакваш оттук нататък? Нищо не е пожелателно, акциите са вече 15% от върха, т.е. дори сега е добър момент да се влезе.
При имотите да се влиза на 2900 в Красно Село в ЕПК - звучи доста неатрактивно.
търговски помещения с 6% ритърн, без да стъпвам с години.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Защо да е грешна темата? Съветът ми е да се разкарват мълниеносно имотите при тези балонизирани цени и да се купуват акции, защото подобни шансове са рядкост.
Който иска да ме слуша, който не иска - не. Всеки си има глава на раменете.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар