За наемите, да ти кажа ще се дигат според мен, вчера бях малко по центъра, пъно с чужденци върнаха се, ковида вече не ги спира. Чувам и еър бнб то вече си работи добре пак, т.е. според мен ще си догонват имотето заедно със заплатите... Във Варна се усеща по-остро вероянто, защото са концентрирани украинците.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Третият вариант е да чакам срива при цените на къщите в немско.
Пак да питам, защо никой не коментира вдигането на наемите във Варна и все по-трудното намиране на читав имот под наем?
Да ви повторя в тая тема, научете го и го запомнете: хубав имот, в пприлична сграда, на добра локация винаги ще е отдаваем.
- 3 Харесвания
Коментар
-
И какво сега да правим кеша? 2200 на дупка в Дървеница или TDAX на цена както преди 4 години. Давай ти акъл ако можеш.Инфлацията си беше очаквана. То като се обърне колата олеле, ми не е така... Огризките казах Софикс ако остане линията за чистене на корупцията и краденето... Ти не го гледай TDAX щото Германия е най-преебана тя е най-енергийно зависима не бих пипнал там следващите поне 2 години.
Last edited by pepe1234; 09.05.2022, 15:39.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениемдам много по слмислено то сичките ти умозаклчения.Реално инфо от миналата седмица и ще повторя Дървеница до метрото на дупка 2200 евро квадрата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Вероятно използваме различни Numbeo-та, но при моето кв. м. в Ница извън центъра е с 14-15% по-скъп спрямо покупателната способност, сравнено със София.
Коментар
-
мдам много по-слмислено от всичките ти умозаключения. Реално инфо от миналата седмица и ще повторя Дървеница до метрото на дупка 2200 евро квадрата. Не разбрах сега пак ли са ти криви сметките, що още си в бг, а не си в обетованата Германия и да се радваш на живота, там как е достъпността в Берлин, Дюселдорф, Мюнхен, а в Рим как е? Между другото как е достъпността в Ловеч или Плевен сравнено с Ница? Тотално безмислени сравнения правите илюстрирам само колко са безмислени и как не могат да покажат нищо.Last edited by pepe1234; 09.05.2022, 15:45.
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://money.bg/business/raste-broy...vav-falit.html
Расте броят на българските фирми които фалират !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеДжонка ти нямаше ли да си одиш в прекрасната Германия? Много ми е интерсно от коя позиция точно даваш акъл, хората са направили доста повече кинти от теб очевидно, т.е. могат да си правят сметката достатъчно добре и сами...
Ти да си казал нещо смислено напоследък?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
3 пъти разлика в цената при 27% по-добра покупателна сила. Ти си го смятай колко е :-) И това без да включвам данъка на имота и таксата поддръжка , които свалят с още 10-20% покупателната сила на Ницианите :-) И нема да продължавам за други подобни разлики между двете места свързани с разходи.... ама тротоарите им са топ :-))))
На чаветата математиката им е в кръвта нема нужда да ги уча на нея. Наблягам основно да внимават за детайлите, че те могат да променят коренно всяка математика :-)))Last edited by Специалист по всичко; 09.05.2022, 15:22.
Коментар
-
Джонка ти нямаше ли да си одиш в прекрасната Германия? Много ми е интерсно от коя позиция точно даваш акъл, хората са направили доста повече кинти от теб очевидно, т.е. могат да си правят сметката достатъчно добре и сами... Иначе до момента само твойте сметки са ти излезнали криви, щото си се прибрал в бгИначе гониш карвъка в прогнозите, ако така и трейдваш вече 100 пъти да си фалирал.
Last edited by pepe1234; 09.05.2022, 15:20.
- 2 Харесвания
Коментар
-
3 пъти разлика в цената при 27% по-добра покупателна сила. Ти си го смятай колко е :-) И това без да включвам данъка на имота и таксата поддръжка , които свалят с още 10-20% покупателната сила на Ницианите :-) И нема да продължавам за други подобни разлики между двете места свързани с разходи.... ама тротоарите им са топ :-))))
На чаветата математиката им е в кръвта нема нужда да ги уча на нея. Наблягам основно да внимават за детайлите, че те могат да променят коренно всяка математика :-)))
ПС:
Аз съшо имам насъбран кеш като теб от последната година и съм пред същите дилеми какво да го правя този кеш. Има сигурно колкото за 1 неголям тристаен във Вадите, акциите на цена от 2017 обаче ми изглеждат далеч по-разумен вариант. Третият вариант е да чакам срива при цените на къщите в немско.
Коментар
-
Хаха, за теб едни 20% разлика (3,05 срещу 2,5 коефициент и то само според Нумбеото) са над 2 пъти.
Надявам се на чаветата да не им помагаш със задачите по математика. Там си просто слаб 2.
На чаветата математиката им е в кръвта нема нужда да ги уча на нея. Наблягам основно да внимават за детайлите, че те могат да променят коренно всяка математика :-)))
Коментар
-
Написано е потърси го на картата, вижда се и от снимките че е в покрайнините на града
n the residential area of "La Lanterne"
Освен това е комплекс с неясно каква такса. / поне 200-300 евро/, а първият е в поне 100 годишна сграда, най-вероятно без асансьор и двата с отопление на ток , а Ливадите и Вадите са нови и лЮкс....
За мен цифрите са недвусмислени /над 2 пъти по-недостъпни както и да добавяма общи части и т.н./ и не коментирам колко гето е Обеля и колко хубаво в Ница. Важното е чаветата да имат папо на масата Както се казва щом ти аресва земи си в Ница :-))))
И за последен път коментирам, че не правя сравнение на Ница и София, а само че цифрите на колегата са криви нито за доходите, нито за цените и на двете места.
Надявам се на чаветата да не им помагаш със задачите по математика. Там си просто слаб 2.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL
Само, че аргументите на BONI са железни, както за акциите, така и за имотите. Ти с какво се аргументираш...?....
обиди....ту банкерка, ту брокерка.....явно някои сънувате всяка нощ кошмари с представители на тези две професии
Коментар
-
Сега пак си гледам Софикса предвид икономическата обстановка чаках спад още миналата година, сега графиката ми прилича на двоен връх така, че ще почакам на есен да видя. Хем и малко да видим държавата ще я изправят ли на крака и ще спрат ли краденето или ще ни гътнат пак с избори и отново обратно в прословутия преход.... Ако се случи пъвото ще съм олл ин на борсата, независимо от очакваната трудна обстановка за фирмите в следващите 3-5 години глобално.
Коментар
Коментар