Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Демек банката ти е отказала.Чувам че вече оценките били ниски и трябва повечко самоучастие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеИма има има и с 1000% доходност ама в тоя форум в реалността ти обират парите...Най са смешни хора дето нямат пари за кафе и баничка сутрин ама големи инвеститори в акции хи хих их баламурниците нямат свършване..
А и кой дава пари за мазни банички?! Нещо полезно в тях има ли?
Нито сиренето сирене (а извара)........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеИма достатъчно финансови продукти, които предлагат поне 7-8% год. доходност.
Да не говорим, че има продукти, които надхвърлят 200% за предходните 10 год.!!
(естествено оценката на риска там е по-високa)
Но има достатъчно консервативни продукти, които бият инфлацията с лекота.
А каква реална доходност като % предлага тухлата? Сега, а и преди?!
Споделете де!
p.s. Говорим за РЕАЛНА - т.е. като се махнат всички загуби, свързани с ремонти, неплатени сметки, разправии покрай смяна на наематели, а ВРЕМЕТО отделено за всичко това - него как го смятате?
Все едно не е инвеститорски форум, а седянката пред блока.
Не го слушайте Повера - той е точно като бабичките по селата. Всичко, което не познава - го отрича!
За хората с нулева финансова култура като него - това са само мошеници/измамници.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
а аз чух за 100% финансиране ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Именно де , лихви високи скоро няма да видиме , обясних по доло защо-според мен .Влизането в рецесия обаче ще задвижи още повече печатницата за помощи-енергийни ,социални и какви ли не простотии. Това директно ще доубие всичко което шава все още .
ПП Нашите нови клоуни говореха за ударно съкращаване на администрация и прочие , а харчат държавна пара като невиждали .... идиотия на поразия !
Печатница се задвижва ако има къде да отидат парите,а в момента вече няма къде да отидат тези пари.
В момента масово бизнеси са на ръба на фалитите заради цените на суровини,енергия,които им изяждат печалбите ,защото не могта да вдигат цените до безкрай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Винаги съм харесвал доброто ти чувство за хумор, като това в горният пост :-)
ПП Постфактум съм чувал за продукт и с 2000% доходност за 10 години.... Е има такива и с минус 100% за 10 години :-). Тези вторите са консервативните различни от тухла които бият с лекота инфлацията. Като те занулят по някое от разклоненията и инфлацията избЕгала :-)))))Last edited by Julius_BG; 27.03.2022, 21:40.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
И аз така знам,затова офертите се трупат,но купувачите и търсенето позамира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Демек банката ти е отказала.Чувам че вече оценките били ниски и трябва повечко самоучастие.
Коментар
-
Винаги съм харесвал доброто ти чувство за хумор, като това в горният пост :-)
ПП Постфактум съм чувал за продукт и с 2000% доходност за 10 години.... Е има такива и с минус 100% за 10 години :-). Тези вторите са консервативните различни от тухла които бият с лекота инфлацията. Като те занулят по някое от разклоненията и инфлацията избЕгала :-)))))
Коментар
-
Хихихи. Евала Радев имаш поглед над нещата :-)
Кредита за момента е във фризера.....по неаависещи от мен причини
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Правилно и без високи лихви ще има фалити и безработица,правилно си прочел,,в Пернишко масово заведенията отказват плащания с банкови карти,защото банките им бавят значително преводите на парите.
ПП Нашите нови клоуни говореха за ударно съкращаване на администрация и прочие , а харчат държавна пара като невиждали .... идиотия на поразия !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеΠpoeĸтът нямa нищo oбщo c дoceгa пoзнaтитe y нac жилищни ĸoмплeĸcи - тoй нямa дa бъдe нитo oт вaĸaнциoнeн тип, нитo oт зaтвopeн, a дoбpe пoдpeдeнo мяcтo зa живoт, ĸoeтo дa пpивличa ĸaĸтo цeлoгoдишни oбитaтeли, тaĸa и пoceтитeли oт бyĸвaлнo цeлия cвят. Зa paзлиĸa oт мнoгoтo инвecтициoнни пpoeĸти, ĸoитo paзчитaт нa бъpзo cтpoитeлcтвo и пpoдaжби, ĸoитo дa дoнecaт cъoтвeтнaтa бъpзa пeчaлбa, ОКОL Lаkе Раrk щe ce paзвивa в paмĸитe нa ... cлeдвaщитe 20 години
https://money.bg/property/okol-lake-...balgariya.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеИма достатъчно финансови продукти, които предлагат поне 7-8% год. доходност.
Да не говорим, че има продукти, които надхвърлят 200% за предходните 10 год.!!
(естествено оценката на риска там е по-високa)
Но има достатъчно консервативни продукти, които бият инфлацията с лекота.
А каква реална доходност като % предлага тухлата? Сега, а и преди?!
Споделете де!
p.s. Говорим за РЕАЛНА - т.е. като се махнат всички загуби, свързани с ремонти, неплатени сметки, разправии покрай смяна на наематели, а ВРЕМЕТО отделено за всичко това - него как го смятате?
Все едно не е инвеститорски форум, а седянката пред блока.
Не го слушайте Повера - той е точно като бабичките по селата. Всичко, което не познава - го отрича!
За хората с нулева финансова култура като него - това са само мошеници/измамници.
ПП Постфактум съм чувал за продукт и с 2000% доходност за 10 години.... Е има такива и с минус 100% за 10 години :-). Тези вторите са консервативните различни от тухла които бият с лекота инфлацията. Като те занулят по някое от разклоненията и инфлацията избЕгала :-)))))
ПП2 Няма продукт , който да може да бие инфлацията / реалната/ в дългосрочен план пораи социално-икономическо-пазарното устройство. Начина по който работи света/живота/бознеса около нас. Има някои неща които ще бият инфлацията прилично в 10-годишен план, за сметка на консервативните , които ще са под нея и за сметка на риска.
Това са обикновено неща в перспективни направления. Трябват 10-20 години на конкурентте да ги копират, подобрят или заместят с други интересни неща. И въпреки слабоумното стадо което оценява дадена компания на база маркетинга и в даден момент нещата отиват на нивото на инфлацията / реалната/
Ето 2 бързи примера илюстриращи горното.
За да поясня / днешните уmници сигурно не са чували кой е този динозавър/ първото е една от най-най ИТ компаниите в историята. Поне до преди 5 години беше притежател на най-многото патенти. Сега не знам как е.... Обаче , младежите я минават като колчета на слалом. Същото ги чака и тях след 20 години или по-рано....от някое настоящо бебе :-) Обаче понеже има 1000 бебета ...само 1 ще е качественото, а всичко друго клонящо към нула....
IBM Common Stock
131.35 USD-34.98 (-21.03%)past 5 years
Closed: Mar 25, 19:18 EDT • Disclaimer
After hours 131.30 −0.050 (0.038%)
Amazon.com, Inc.
3,295.47 USD+2,408.93 (271.72%)past 5 years
Closed: Mar 25, 19:58 EDT • Disclaimer
After hours 3,294.20 −1.27 (0.039%)
Всичките тези силни емоции се спестяват с тула на подходящо място....:–)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 27.03.2022, 21:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеТя не очаква обаче Европейската централна банка (ЕЦБ) да повишава лихвените проценти тази година.
https://www.investor.bg/sviat/527/a/...avkite-348879/
Коментар
Коментар