Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
https://automedia.investor.bg/a/2-no...a-i-e-za-dobro
Рецесията идва неминуемо, но това е хубаво нещо, обяви шефът на Tesla Илон Мъск в поредния си гръмък туит. "От твърде дълго време върху глупаците валят пари от небето. Някои фалити трябва да се случат", писа Мъск, според когото кризата ще се случи някъде между това лято и пролетта на 2023. Предприемачът добави, че "Covid-19 и стоенето у дома подлъгаха хората, че вече може и да не работиш здраво. Но ги очаква грубо събуждане!".
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Кредити аз не ползвам ! Освен кредитни карти де ....Като пътувам да имам "кеш" у джоба .
Коментар
-
Кредити аз не ползвам ! Освен кредитни карти де ....Като пътувам да имам "кеш" у джоба .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Ще се мине през рецесия, вече е пределно ясно! От там нататък вие си го знаете!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ще се мине през рецесия, вече е пределно ясно! От там нататък вие си го знаете!
Коментар
-
Всъщност по правилно казано е ,че ще предизвикат дефлация за да излъжат народа ,че видиш ли ти мислят за него и после ще му го донабият до макарите !
Коментар
-
И как ще го спасиш? Като купуваш ново строителство на кредит ли?Като пътувам да имам "кеш" у джоба .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеВ цялата държава няма толкова експерти по парична политика, колкото във форума на Инвестор.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнениеАз мисля, че ще се опитат да предизвикат дефлация, но после за да се измъкнат от нея ще трябва да минат на сценария на Терзиев.
Коментар
-
Четене с разбиране , шокираща по нашите ширини . Официалната в Европата е 8% както и в България официалната е 13% ако не се лъжа, сещаш ли се?
ПП Laconic не съм продавач на коптори аз ! И не ми оттърва положението но гледам фактите . Последните 3г съм на - 50% след данъци,заплати и прочие, приравнено към покупателна . Та иска ми се кешът действително да започне да струва повече , но към момента е обратното .
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Тъй, де. Експертите са го казали, няма да спорим. Ние за Ковид не спорихме с експертите, сега ли ще тръгнем да се съмняваме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Той не ти говори, че ще падат цените, а че ще спрат да се качват.
Коментар
Коментар