Първоначално изпратено от pepe1234
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеКретен, не малко пъти съм писал за възможностите в бг и перспективите и респективно липсата на такива в де. Дпопълнително няколко пъти съм посочвал, че тази страна става все по-зле и по-зле. Който има акъл си обра крушите отдавна оттам и в момента се е реализирал прекрасно в бг. Но ти си кеси там и си плюй. Имаше еднин филм сърдити старчета,ама той беше забавен. Докато при теб неудовлетворението от живота е колкосално и си жалък в опитите си в този форум да докажеш на себе си, колко си успешен. Както казах, джонката след 10тилека...
Я ми припомни какви са възможностите и перспективите в БГ, какво точно е прекарасна реализация според теб и защо ДЕ става по-зле?
Говори с цифри и факти.
Да уточним, че и аз имах подобно мнение преди 5 години, бях обаче шокиран от истината в БГ, щом се прибрах. Да не говорим, че от 2017 досега държавата затъна още повече.
Коментар
-
Кретен, не малко пъти съм писал за възможностите в бг и перспективите и респективно липсата на такива в де. Дпопълнително няколко пъти съм посочвал, че тази страна става все по-зле и по-зле. Който има акъл си обра крушите отдавна оттам и в момента се е реализирал прекрасно в бг. Но ти си кеси там и си плюй. Имаше еднин филм сърдити старчета,ама той беше забавен. Докато при теб неудовлетворението от живота е колкосално и си жалък в опитите си в този форум да докажеш на себе си, колко си успешен. Както казах, джонката след 10тилека...
- 5 Харесвания
Коментар
-
И САЩ официално са влезли в инфлационната спирала миналия месец.
Нас Киро-инфлацията ни завъртя още миналата година в инфлационна спирала със вдигането на държавните заплати. Тука в България няма официална дистрибуция на вдигането на заплатите и инфлацията разбити по доход, но тя инфлацията се влияе най-много от малките заплати така че е ясно че сме във спирала. Няма излизане от това без много тежка рецесия. Пък като имаме циничен популист за премиер вероятно и рецесията ще е инфлационна щото нали Кирето "ще помага" в рецесия със стимули и пари на заем.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеПазарът на недвижими имоти по Черноморието, който доста се активизира по време на ковид-пандемията, е пред неочаквано изпитание. Санкциите срещу Русия са направили продажбите на ваканционни жилища на руски граждани почти невъзможни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Джони усетили как са те превърнали в робче?
Тегли им една майна, кротни се някъде на голяяяям завет на 5к, работи 1 ден в месеца и си гледай живота, ака построй ЛИЧНИЯ КОМУНИЗЪМ. Повече пари НИКОГА няма да ти потрябват, нито ще те направят щастлив
Нека има амбиции момчето, успехът действа като наркотик - той е на тая вълна в момента. Ние с теб сме към пенсия, макар и на различно дередже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Дори и да дойдат тук (през Турция или Сърбия) как ще изнесат парите от продажбата? Ако е 5-10к евро - ок, но средната цена на тези имоти е около 50-60к евро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеДовиждане джонка, изглежда на никого няма да липсваш тук, след 10 г. и ще си тоталното копие на кретена от Германия и пак ще си направил грешния избор и пак някой друг ще ти е виновен. Ама докато сам не си избистриш приоритетите в главата и докато живееш в арогантния си свят няма да прокопсаш....Айде със здраве големец...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
И какво излиза ? И да искат не могат да ги продадат ? Тези с поддръжка трупат такси, които не могат да платят ако не са у нас и плащат кеш за тях....
Странна ситуация.
Някъде четох и че имотите с руски собственици са почти половин милион.... Това е почти колкото София.....Каша....
Принципно съм ок за чужди инвестиции в имоти и не съм русофоб обаче подобна бройка имоти притежавани от руснаци при това концентрирано 90% по Черноморието не ме кефи. Да не вземе някой да дойде да ги ''защитава''....Нужно е да се направят данъчни промени , които да охладят малко този ентусиазъм и да намалят тази бройка.
Направо добре че се случи вируса и войната, за да има някакъв отлив , че иначе щяха да изкупят всичко по морето....
Ще се сетиш за някои неща ,ама късно в Дания има закон,и да имаш парите купуваш след одобрение от общината ,по този начин се регулира собствеността ,да не бъде концентрирана в чужди граждани ,дори нерядко ти се отказва да купиш и така е редно ,в една държава не бива да се продават жилища на чужденци ,преди всичко трябва собствеността да бъде на българите -украинците не носят нищо добро на България .
Колкото по бързо се разкарат по добре
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Дори и да дойдат тук (през Турция или Сърбия) как ще изнесат парите от продажбата? Ако е 5-10к евро - ок, но средната цена на тези имоти е около 50-60к евро.
Странна ситуация.
Някъде четох и че имотите с руски собственици са почти половин милион.... Това е почти колкото София.....Каша....
Принципно съм ок за чужди инвестиции в имоти и не съм русофоб обаче подобна бройка имоти притежавани от руснаци при това концентрирано 90% по Черноморието не ме кефи. Да не вземе някой да дойде да ги ''защитава''....Нужно е да се направят данъчни промени , които да охладят малко този ентусиазъм и да намалят тази бройка.
Направо добре че се случи вируса и войната, за да има някакъв отлив , че иначе щяха да изкупят всичко по морето....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеПазарът на недвижими имоти по Черноморието, който доста се активизира по време на ковид-пандемията, е пред неочаквано изпитание. Санкциите срещу Русия са направили продажбите на ваканционни жилища на руски граждани почти невъзможни.
Коментар
-
Търсенето на къщи в села у нас надхвърля предлагането повече от 10 пъти. Кои са предпочитаните райони? - Money.bg
Статията е подвеждаща.
Имаме 2 села. За последните 15 г. в едното няма продажби изобщо, а другото е малко по-голямо, но и там има единични продажби. Обявите висят по 5г и се продадоха само моите имоти и още един. И там няма търсене.
И то е обяснимо, никой не иска да живее в обезлюдени места, дори да е хубава природата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Какво му е на Резово ? / никога не съм ходил там/
Коментар
Коментар