Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Глупости на търкалета, рушняците имат сметки в БГ (още като са купували даже). Оттам как ще си изнасят парите си е техен проблем, могат до 10 хил евро на човек и в джобове да носят, в Рашастан ще вземат 30% горница в рубли дори на черния пазар - каот минимум (слуховете са че стига до 300%).
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеХубав спор завъдихте, но правите грешка като генерализирате. Всъщност е индивидуално. Един програмист в София с чиста заплата 10к, ще събере пари за НИ много по-бързо тук, отколкото ако отиде в Германия, където ще взима бруто с 20% повече, но при много по-високи данъци. От друга страна има хора, които нито тук, нито там някога ще съберат пари за НИ. А има и трети, на които годишните заплати на запад са седемцифрени. Такива хора като сестра ми в Канада, могат да си купуват по един апартамент в София на всеки два месеца. Могат, но много малко от тях го правят. Ако парите за някой са еднакви тук и там, може би е по-добре да емигрира, за да живее на по-добро, уредено, чисто и безопасно място. Тамошните жени обаче, както и тамошните приятели са гадни. Ако затръгва човек е по-добре да си вземе и жена тук, а като стигне там да си намери нашенци за приятели. Ще го прецакат, но поне ще му бъде забавно в компанията им.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеХубав спор завъдихте, но правите грешка като генерализирате. Всъщност е индивидуално. Един програмист в София с чиста заплата 10к, ще събере пари за НИ много по-бързо тук, отколкото ако отиде в Германия, където ще взима бруто с 20% повече, но при много по-високи данъци. От друга страна има хора, които нито тук, нито там някога ще съберат пари за НИ. А има и трети, на които годишните заплати на запад са седемцифрени. Такива хора като сестра ми в Канада, могат да си купуват по един апартамент в София на всеки два месеца. Могат, но много малко от тях го правят. Ако парите за някой са еднакви тук и там, може би е по-добре да емигрира, за да живее на по-добро, уредено, чисто и безопасно място. Тамошните жени обаче, както и тамошните приятели са гадни. Ако затръгва човек е по-добре да си вземе и жена тук, а като стигне там да си намери нашенци за приятели. Ще го прецакат, но поне ще му бъде забавно в компанията им.
Веско Панчев от един известен риалити формат толкова спортува и е толкова наточен и отворено се държи, че е успял да си хване приятелка американка. Въпреки че е селски мачо.
То и аз щях да си хвана там, но сигурно някоя по-пълна. Чужденците много не харесват българите и трудно ги приемат. Българските емигранти висят в сайтовете за запознанства и търсят жени, понякога стават и жертви на измами - преведи пари, пък аз ще дойда да се оженим.
По същата схема аз имам пари да купувам по една къща в провинцията всяка година, но не го правя. Няма смисъл. Нито има живот в тези села, нито има търсене на къщи, нито ще ми се възвърнат и трудно се препродават, а много често са непродаваеми. Има хора, като видят пари и харчат като луди, и след време пак са бедни.
Поздрави
- 1 like
Коментар
-
Хубав спор завъдихте, но правите грешка като генерализирате. Всъщност е индивидуално. Един програмист в София с чиста заплата 10к, ще събере пари за НИ много по-бързо тук, отколкото ако отиде в Германия, където ще взима бруто с 20% повече, но при много по-високи данъци. От друга страна има хора, които нито тук, нито там някога ще съберат пари за НИ. А има и трети, на които годишните заплати на запад са седемцифрени. Такива хора като сестра ми в Канада, могат да си купуват по един апартамент в София на всеки два месеца. Могат, но много малко от тях го правят. Ако парите за някой са еднакви тук и там, може би е по-добре да емигрира, за да живее на по-добро, уредено, чисто и безопасно място. Тамошните жени обаче, както и тамошните приятели са гадни. Ако затръгва човек е по-добре да си вземе и жена тук, а като стигне там да си намери нашенци за приятели. Ще го прецакат, но поне ще му бъде забавно в компанията им.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеБате, нормално, търсене и предлагане, пазара на труда е същото Тези с чуждестранните дипломи имат предимство в бг, на запад не особено А тези с българските на запад ходят да мият чинии, че дипломите им не важат.
Коментар
-
Бате, нормално, търсене и предлагане, пазара на труда е същото Тези с чуждестранните дипломи имат предимство в бг, на запад не особено А тези с българските на запад ходят да мият чинии, че дипломите им не важат.Last edited by pepe1234; 30.03.2022, 17:09.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеДжонка, върви си търси късмета по света... тъпите брокери, не можем да се оплачем от бг. Хайде дерзай, че ще изпуснеш влака... Пожелавам ти 7 апарта и офис в мюнхен и много баварски диалект да не ти е скучно и да има кой да громиш.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Джонка, върви си търси късмета по света... тъпите брокери, не можем да се оплачем от бг. Хайде дерзай, че ще изпуснеш влака... Пожелавам ти 7 апарта и офис в мюнхен и много баварски диалект да не ти е скучно и да има кой да громиш.Last edited by pepe1234; 30.03.2022, 16:38.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Баце тия само с конкурс при тебе явно !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
7 апартамента могат да се купят с работа в чужбина, ако пичът бачка здраво и пести за 10 г.
Аз съм имал приятелка с 3 апартамента, купени за 10г с работа във Франция, като един от апартаментите май е платен от родителите й на ниските цени преди 2006 г.
Беше уникално стисната, все аз я черпех, искаше да се женим, ходи за няколко дни във Франция и дори не се сети да ми купи една тениска за 5 евро от тези, които се продават на главната улица. И в секса не беше ОК.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеСамо едно нещо ще кажа, близък мой приятел и колега от следването в Германия се върна година след мен, в момента има собствен бизнес, направен само с труд, независещ от бг. Та той през това време си купи 7 апартамента в СФ, част от които на невероятни локации и в момента му строят един цял етаж офис също на хубаво място. Сериозно се запитай кой греши и къде, дали не си ти? Айде със здраве господин безгрешен топ 30.
Аз съм имал приятелка с 3 апартамента, купени за 10г с работа във Франция, като един от апартаментите май е платен от родителите й на ниските цени преди 2006 г.
Беше уникално стисната, все аз я черпех, искаше да се женим, ходи за няколко дни във Франция и дори не се сети да ми купи една тениска за 5 евро от тези, които се продават на главната улица. И в секса не беше ОК.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеСамо едно нещо ще кажа, близък мой приятел и колега от следването в Германия се върна година след мен, в момента има собствен бизнес, направен само с труд, независещ от бг. Та той през това време си купи 7 апартамента в СФ, част от които на невероятни локации и в момента му строят един цял етаж офис също на хубаво място. Сериозно се запитай кой греши и къде, дали не си ти? Айде със здраве господин безгрешен топ 30.
Ти няма как да си завършил в Германия, 1000%-ов брокер си със средно обарование макс.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не знам защо си се огледал в него .
Наясно ли си че в него са наляти толкова пари колкото ти не си и виждал ,доколкото разбрах потеклото му е с произход от номенклатурата ,във Вазов масово хората са такива ,а и той не го е крил.Казвам го съвсем неутрално без да се заяждам и без да взимам позиция .
Той си има своя път и среда ,то твоя но в никакъв случай не може да се сравняват ,просто старта е различен и да искаш трудно би го стигнал ,
Жалкото е че в тези планински градчета има много читави хора и някой може да остане с грешно впечатление.
Неговият път и среда наистина са различни, повечето мъже тук имат семейства или поне сериозни връзки (с жени).Last edited by yalokin; 30.03.2022, 18:21.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар