IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Там много напреднах, особено в молекулярната патология. Без нея не може, стана задължителна. Учи я отсега. Сега отивам в Австрия на обучение по молекулярна патология на белодробните карциноми и отделно нетуморна патология.

О, сори! Залмоксис май се занимаваше с медицина. С теб другата наука ще дискутираме. За инвестициите. Винаги бих се поучил.
    Не, не нямам нищо общо с медицината. Бях те питал по едни специфични въпроси свързани с Г6ФН и Таласемия минор ако си спомняш.

По-скоро аз се уча на инвестиции, за сега се получава

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Е тва е приказка
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от manyyy Разгледай мнение

Остави Каката :]

Може да дискутираме науката , скучна ще й е подобна тема
        Там много напреднах, особено в молекулярната патология. Без нея не може, стана задължителна. Учи я отсега. Сега отивам в Австрия на обучение по молекулярна патология на белодробните карциноми и отделно нетуморна патология.

О, сори! Залмоксис май се занимаваше с медицина. С теб другата наука ще дискутираме. За инвестициите. Винаги бих се поучил.
        Last edited by bulgarian lev; 30.05.2022, 19:22.

Коментар

Заповядай! С удоволствие. Ама каката не давам
          Е тва е приказка

Коментар

Няма лошо
            Аз прекарвам някоя друга седмица през летата в Плевен и с децата ще има къде да плуваме. Близо ще ми е
            Скоро ходих и в ресторанта на мотел Гривица. Има басейни два, и едно естествено езеро. Добре е оформил и поддържа парка и дърветата. Зелено, следобяд и вечер чуваш само птички...преди да почне да гърми музиката. Тишина, особено денем. А е близо и на главен път Русе Плевен. За 8 мин и си в града.

Коментар

Обади се. Ще отскочим за по един скоч, а аз ще взема една млада кака да изглеждам сваляч.
              Остави Каката :]

Може да дискутираме науката , скучна ще й е подобна тема

Коментар

Айде поканете ме и мене :-)
                Заповядай! С удоволствие. Ама каката не давам

Коментар

Обади се. Ще отскочим за по един скоч, а аз ще взема една млада кака да изглеждам сваляч.
                  Айде поканете ме и мене :-)

Коментар

Баси, тея ще ме накарат да стана плувец на дърти години.
                    Няма лошо
                    Аз прекарвам някоя друга седмица през летата в Плевен и с децата ще има къде да плуваме. Близо ще ми е

Коментар

При следващата командировка в Плевен ще го посетя и аз Десизо Мони.

Коментар

точно, затова казвам, че ще има нов и голям който ще се строи и ще е спортно насочен.
                        Баси, тея ще ме накарат да стана плувец на дърти години.

Коментар

Не, аз говоря за Десизо-Мони. Виж го в тъсачката и сайт имат. Ако има друг който ще се строи още не знам.
                          точно, затова казвам, че ще има нов и голям който ще се строи и ще е спортно насочен.

Коментар

Ще го посетя през сезона. Още не съм плащал там. Организаторите плащаха.
                            Те си имат контингент. Лятото съм го пропуснал, но мой приятел е ходил, пълни се. Не знам дали издават членски карти. За фитнес маниаци и други дето ходят редовно може и да има полза. Аз ще ида 3 пъти и ще оставя по 300 лв и после догодина.

При следващата командировка в Плевен ще го посетя и аз Десизо Мони.

Коментар

хм. Същото ли е?
                              Защото този плувен комплекс за който говоря, на скоро е получил финансиране и НЕ е построен още.

"Започва строителството на нов спортен плувен комплекс в град Плевен. Инвестицията се финансира от Фонда за градско развитие на Северна България с кредит в размер на 6 000 000 лева, предоставен от „Банка ДСК“ АД и „Регионален фонд за градско развитие“ АД. Инвеститор е „ПК Инвиктус“ ООД - компания, в която участват плевенският предприемач Борислав Иванов и г-н Кирил Бъчваров, състезател и треньор по плуване, дългогодишен мениджър на местния плувен клуб „Инвиктус“.

Заемните средства са част от финансовия инструмент Фонд за градско развитие Север, съфинансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г., Приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие“ и предоставени с помощта на Фонд на фондовете.

Проектът е първата частна инвестиция в спортна инфраструктура, подкрепена от Фонда за градско развитие, а строителният му бюджет възлиза на близо 7 млн. лева без ДДС. Спортният комплекс ще се изгради върху терен с площ от 4 401 кв. м., собственост на инвеститора, находящ се в гр. Плевен, ул. „Георги Кочев“ № 4."
                              Не, аз говоря за Десизо-Мони. Виж го в тъсачката и сайт имат. Ако има друг който ще се строи още не знам.

Коментар

За това място бях чувал , че за да гостуваш ( ползваш басейни, заведение, кафе..) е трябвао да притежаваш членска карта, която не е била никак примамлива ценово за Плевенчани, та от управата са решили да махнат това изискване , чеее няма оборот.

ПП: Хвърлих един поглед на менюто, по достъпни са от Лайф-а.
                                Ще го посетя през сезона. Още не съм плащал там. Организаторите плащаха.
                                Те си имат контингент. Лятото съм го пропуснал, но мой приятел е ходил, пълни се. Не знам дали издават членски карти. За фитнес маниаци и други дето ходят редовно може и да има полза. Аз ще ида 3 пъти и ще оставя по 300 лв и после догодина.

Коментар

Working...
                                X