Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Колега, Вие специално такива ли клипове търсите ? На мен не ми бяха попадали. Ако имате интерес, не се притеснявайте, където и да отидете освен България , Русия и Близкия Изток няма да имате проблеми.
За аппа съшо не знаех че има такъв. Изглежда като добър начин да се привлече вниманието защото наистина има проблем. Специално в Сан Франциско има 8000-10000 бездомни , повечето са и с ментални проблеми. Климата не е много лош и идват от цяла Америка. Града им осигурява ядене, пиене, дрога и те седят по улиците и серат. Никой не е доволен , но проблема за момента няма решение. Не могат да ги набутат в Столипиново в Пловдив, Факултетато в София или Надежда в Сливен (или как беше). Ако имаше начин да ги затворят някъде, нямаше и да чуете че има проблем. За България търсили ли сте подобни аппс ? Последния път като бях, едно конче се изтропа на кръстовището на университета и за 5 минути колите го "изчистиха". Който успял да репортне успял. Останалите дишайте с пълни гърди. Точно пък в София да ми говорите за мръсотия другаде ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Защо му обръщате внимание на тоя!
Такива персонажи кълна се и Камен Донев не може да създаде.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
В Сан Франциско ги бива по нововъведенията, там създадоха и приложение за следене в реално време на човешките изпражнения по тротоарите. Понеже са твърде много. Ето и един поздрав от гей-хора на Сан Франциско - "ще конвертираме децата ви, малко по малко, без да усетите" https://www.bitchute.com/video/qNdagiCRDf5w/ Абе друго си е в САЩ, не е като тая тъпанарска България с простите хора.
https://www.forbes.com/sites/adamand...ts-since-2008/
За аппа съшо не знаех че има такъв. Изглежда като добър начин да се привлече вниманието защото наистина има проблем. Специално в Сан Франциско има 8000-10000 бездомни , повечето са и с ментални проблеми. Климата не е много лош и идват от цяла Америка. Града им осигурява ядене, пиене, дрога и те седят по улиците и серат. Никой не е доволен , но проблема за момента няма решение. Не могат да ги набутат в Столипиново в Пловдив, Факултетато в София или Надежда в Сливен (или как беше). Ако имаше начин да ги затворят някъде, нямаше и да чуете че има проблем. За България търсили ли сте подобни аппс ? Последния път като бях, едно конче се изтропа на кръстовището на университета и за 5 минути колите го "изчистиха". Който успял да репортне успял. Останалите дишайте с пълни гърди. Точно пък в София да ми говорите за мръсотия другаде ...Last edited by segato; 07.06.2022, 00:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Уау, добър сте.
Все пак до Америка, или където там гастербайтерствувате, не се стига лесно, предполагам.
Използването на английски думи също е много ефектно, браво.
Надявам се от настоящата тема да сте научили поне, че в българската азбука съществуват две различни съгласни букви ш и щ, които се различават помежду си.
Напишете сложният отговор, колега, току виж наистина ви баннали и ще освободите присъствието си от настоящата тема, като вярвам, никому няма да липсвате, а вие ще имате повече свободно време да се наслаждавате на гастербайтерския си живот отвъд Океана.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Колега, ако питате мен, мога да кажа , че за мен е entertainment. Първоначално наистина се опитвах да получа някаква информация за имотите в България, но като се вземе предвид , че по-голяма част от пишещите "инвеститори" смятат кредита за проява на слабост , надеждите ми за някакви ползи бързо угаснаха. Сега Ви наблюдавам как се самоубеждавате един друг, че 8к за м2 са зад ъгъла и до някаква степен е забавно. Също така е и притеснително, зашото виждам как "инвеститори" постват мнения в 3 през нощта и на другия ден не могат да разберат прости изречения на български . Не знам докъде ше стигне това. Даже на животните в зоологическата градина им осигуряват някакво време за почивка.
Това беше простия отговор. Има и малко по-сложен, който Вие няма да искате да разберете а и ще ме баннат ако го напиша така , че да го оставим за края на седмицата.
Все пак до Америка, или където там гастербайтерствувате, не се стига лесно, предполагам.
Използването на английски думи също е много ефектно, браво.
Надявам се от настоящата тема да сте научили поне, че в българската азбука съществуват две различни съгласни букви ш и щ, които се различават помежду си.
Напишете сложният отговор, колега, току виж наистина ви баннали и ще освободите присъствието си от настоящата тема, като вярвам, никому няма да липсвате, а вие ще имате повече свободно време да се наслаждавате на гастербайтерския си живот отвъд Океана.Last edited by Meandmyself; 06.06.2022, 23:49.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Америката май не сте я виждали и по телевизията
https://techcrunch.com/2022/06/02/cr...san-francisco/
В София разрешиха ли вече Uber и Lyft или още Ви карат да плащате данък копърка ? Ако не са, пак се връщаме на корупцията.
https://www.forbes.com/sites/adamand...ts-since-2008/
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеМоже ли един въпрос към гастербайтерите - какво ви интересува изобщо бг пазарът на имоти?
Защо са тези вълнения, нали сте напуснали държавата, устроили сте се някъде, където не е кочина, какво ви интересуват копторите в бг?
Денонощно тук виси по някой емигрант, който громи цените. кавръка е ясно, проспал момента, и го е яд; Вие къв го дирите.
Трябва да си ебаси спрелтака да живееш в чужбина и половината от времето си да прекарваш в тема за имоти, каквито най-вероятно никога няма да имаш, в държава която мразиш.
Това беше простия отговор. Има и малко по-сложен, който Вие няма да искате да разберете а и ще ме баннат ако го напиша така , че да го оставим за края на седмицата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Ей, не спряхте да ревете на чужд гроб. Колко ни бил гаден транспорта, колко ни били кофти имотните данъци. Бе у американското село нали са ти готини данъците, що ревеш? И автобусите на спирката редовни. И двата.
Мога и реален пример да дам, човек защитил докторска степен в Германия рабооти по специалността си, не може да си позволи да си купи жилище в Берлин и под наем цял живот и се очертава..Last edited by pepe1234; 06.06.2022, 23:32.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Кажи, изчистиха ли ла*ната и спринцовките в даунтаун ?
Шоплифтърите арестуват ли ги? Или до $1000 няма проблем?
Шоплифтърите ги задържат, но е сложно защото $1000 е малка сума и за едно провинение не си струва да се прави проблем.Last edited by segato; 06.06.2022, 23:14.
Коментар
-
Я верно се похвали колко ти взеха последния път до летището у американското село? Или па на връщане от театъра. Да сравним с моята сметка.
Ако обичате пропомнете ми как плащате 35к евро годишно за 2те Ви деца учещи в топ университети, които очакват да получават 1000 евро заплата в София като завършатАко наистина учат в топ университети де.
Коментар
-
Може ли един въпрос към гастербайтерите - какво ви интересува изобщо бг пазарът на имоти?
Защо са тези вълнения, нали сте напуснали държавата, устроили сте се някъде, където не е кочина, какво ви интересуват копторите в бг?
Денонощно тук виси по някой емигрант, който громи цените. кавръка е ясно, проспал момента, и го е яд; Вие къв го дирите.
Трябва да си ебаси спрелтака да живееш в чужбина и половината от времето си да прекарваш в тема за имоти, каквито най-вероятно никога няма да имаш, в държава която мразиш.Last edited by Meandmyself; 06.06.2022, 22:33.
- 7 Харесвания
Коментар
-
В София разрешиха ли вече Uber и Lyft или още Ви карат да плащате данък копърка ? Ако не са, пак се връщаме на корупцията.
Шоплифтърите арестуват ли ги? Или до $1000 няма проблем?
- 4 Харесвания
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ей, не спряхте да ревете на чужд гроб. Колко ни бил гаден транспорта, колко ни били кофти имотните данъци. Бе у американското село нали са ти готини данъците, що ревеш? И автобусите на спирката редовни. И двата.
Коментар
Коментар