Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by pesimist4o na kvadrat; 07.04.2022, 13:05.
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Това е все едно аз да те питам за разбивка на старта ти в бизнесите през 90-те ...
Важно е друго,а не това кой как се определил-даже въпроса не е коректен -искаш да кажеш не определил ,а подписал е правилното защото в e-mail коренспонденция човек се подписва -това неговия подпис - как искаш да се подпиша ?
Нали виждаш как са се объранли към мен ?
Там е и отговора на въпроса ти
Единственият начин да се случат част от промените и за които Арко са се заели е да се ШУМИ яко....
Пиши и до медиите ако искаш...Кой знае някой може и да реши да направи новина....с последствия....Май господарите правеха разни такива с обещано....
А хората от онази сграда нямат шанс. Те са загубили вече, дано поне жертвата им да е за доброто на останалите.
И с риск да изалчнея може да обърнат и внимание на измамата с общите части....Пак чрез шум е единственият начин за промяна.Last edited by pesimist4o na kvadrat; 07.04.2022, 13:03.
- 1 like
Коментар
-
Лордиевивич,забелязвам ударно нарастване на обявите и тендения на корекция на цените на квадрат - корекцията е лека но има тенденция
Коментар
-
Коментатор: Чака ни страшна инфлация, бюджетът не става.
https://www.standartnews.com/biznes/...va-489365.html
- 1 like
Коментар
-
Ти какво очакваш от един спекулант ?
Той даже не се усеща за какво иде реч?-купува и препродава докато не нацели греда
Коментар
-
Сега се чудя дали да ходя на тази среща ,ти как мислиш ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеКанада забранява на чужденци да купуват жилища в опит да овладее цените
Те са нараснали с над 50% само в последните две години
Опа, инфлация брат. Я джони пак да обясни, колко били тъпи всички дето инвестирали в недвижими имоти, а не в акции...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376
Ти колко имота в Канада купи? А "брат"?
На такива като теб им трябва първо курс по български език за 4 клас, преди изобщо да им се обяснява нещо свързано с инвестиции.
Той даже не се усеща за какво иде реч?-купува и препродава докато не нацели греда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Очаквах такъв отговор и знам как си се подписал вече Както и да е отговора на Арко, е много интересен. Хубаво е ако успеят да направят така, че предварителните договори да могат да се вписват и да се увеличи сигурността на купувачите на зелено. Купувала съм няколко имота така и никога не съм имала проблем ,но много хора пострадаха, та това ще е много добра новина ако се случи.
Коментар
-
Това е все едно аз да те питам за разбивка на старта ти в бизнесите през 90-те ...
Важно е друго,а не това кой как се определил-даже въпроса не е коректен -искаш да кажеш не определил ,а подписал е правилното защото в e-mail коренспонденция човек се подписва -това неговия подпис - как искаш да се подпиша ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеКанада забранява на чужденци да купуват жилища в опит да овладее цените
Те са нараснали с над 50% само в последните две години
Опа, инфлация брат. Я джони пак да обясни, колко били тъпи всички дето инвестирали в недвижими имоти, а не в акции...
В момента мантрата с инвеститорите почва да придобива друг облик иначе масите излизат на улиците - и друг път съм го казвал ,ако някой се е окопал с 10 или 5 имота и го играе рентиер -това се натрупва в системата и в един момент тези дето до оня ден си щавил излизат на улицата и им е все тая защото ТЕ няма какво да губят ,а ТИ имаш -имотите ти !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Много интересна кореспонденция. Мерси, че сподели с нас !
Кавръков, интересно ми е ти като какъв се определи или в писмото ти след "Поздрави," какво написа ? Как завърши писмото защото в отговора виждаме следното :
С Уважение,
Евгени Василев
Управител
ARCO REAL ESTATE
Въпроса ми е ти как завърши твоето след "Поздрави, " ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеПоствам вчерашната ми коренспонденция с мениджмънта на Арко Риъл Естейт :
Здравейте,
Като голяма агенция за недвижими имоти и бранд който все пак има име и се ползва с някакво доверие от потребителите е хубаво,да не кажа задължително да излезнете с официална позиция в медиите относно скандала с продажбата на имоти на фирма Джи Ейч Инженеринг Груп ООД на ул.Синанишко езеро 23 и Пламен Хинчовски .
Всички сме наясно какви реклами се използват относно продажбите на зелено и цитирането на името на инвеститора и това какви обекти бил довършил но все пак на финала имаме една измама и Вашия бранд е вътре .
Каквито и обяснения да давате Вие сте сключвали предварителните договори с хората и вече искате или не сте част от тази драма ,то си е направо цяла схема с цел измама .
В момента тази новина активно прониква в медии,форуми и е въпрос на време да се разпространи на места където не сте и предполагали .
Като фирма която дейно участва с публикации в медиите за стимулиране на пазара на недвижими имоти и неговия ръст,в момента е особено подходящо да излезнете с позиция и предупреждение към всички потенциални купувачи на зелено ,защото както е видно измамите тепърва ще започнат да излизат и на други места .
Смятам че като агенция която е от дълго време на пазара това е Ваше задължение ,а колкото повече се дистанцирате от този проблем ,бъдете сигурни че това няма да Ви донесе никакви позитиви в бъдеще като компания ,а и продажбите на зелено ще бъдат силно засегнати до няколко седмици ,поради факта че името Ви ще проникне навсякъде в интернет като част от всичко случило се .
Поздрави,
И отговора по-късно
Уважаеми г-н Кавръков,
Изключително много Ви благодаря за изразеното мнение и отправените съвети.
Като компания, позната на пазара най-вече със своята коректност и високо ниво на обслужване, получила хиляди препоръки от доволни клиенти за своите 16 години активна дейност, за нас е от фундаментално значение да можем да защитим максимално, както интересите на нашите клиенти, така и собственото безупречно реноме.
Бих искал да Ви уверя, че ARCO REAL ESTATE не само не гледа безучастно на тези събития, но още в първите дни, в които научихме, че се случват тези действия сме сигнализирали компетентни институции. Не само това, но в резултат на наши сигнали Камарата на нотариусите в България подготвя предложения за законодателни промени, свързани с бъдещата възможност за вписване в Служба по вписванията на предварителни договори за покупка на недвижими имоти и тяхната правна тежест.
Други предприети действия накратко:- Подготвя се обръщение до Национално сдружение недвижими имоти (на което не малко време бях лично активен член като част от УС на сдружението) с ясно изразена позиция по случая;
- Подготвя се безплатен семинар към потенциални купувачи на недвижими имоти на сгради в строеж, на който ясно да разясним всички рискове, свързани с подобни покупки и как биха могли те да се минимизират и да защитят правата и интересите си;
- Съдейства се активно на всички потърпевши купувачи в цитираната сграда.
Въпреки гореизложеното, г-н Кавръков, оправям покана за лична среща, на която да споделя подробности за всички предприети мерки.
С Уважение,
Евгени Василев
Управител
ARCO REAL ESTATE
Кавръков, интересно ми е ти като какъв се определи или в писмото ти след "Поздрави," какво написа ? Как завърши писмото защото в отговора виждаме следното :
С Уважение,
Евгени Василев
Управител
ARCO REAL ESTATE
Въпроса ми е ти как завърши твоето след "Поздрави, " ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Поствам вчерашната ми коренспонденция с мениджмънта на Арко Риъл Естейт :
Здравейте,
Като голяма агенция за недвижими имоти и бранд който все пак има име и се ползва с някакво доверие от потребителите е хубаво,да не кажа задължително да излезнете с официална позиция в медиите относно скандала с продажбата на имоти на фирма Джи Ейч Инженеринг Груп ООД на ул.Синанишко езеро 23 и Пламен Хинчовски .
Всички сме наясно какви реклами се използват относно продажбите на зелено и цитирането на името на инвеститора и това какви обекти бил довършил но все пак на финала имаме една измама и Вашия бранд е вътре .
Каквито и обяснения да давате Вие сте сключвали предварителните договори с хората и вече искате или не сте част от тази драма ,то си е направо цяла схема с цел измама .
В момента тази новина активно прониква в медии,форуми и е въпрос на време да се разпространи на места където не сте и предполагали .
Като фирма която дейно участва с публикации в медиите за стимулиране на пазара на недвижими имоти и неговия ръст,в момента е особено подходящо да излезнете с позиция и предупреждение към всички потенциални купувачи на зелено ,защото както е видно измамите тепърва ще започнат да излизат и на други места .
Смятам че като агенция която е от дълго време на пазара това е Ваше задължение ,а колкото повече се дистанцирате от този проблем ,бъдете сигурни че това няма да Ви донесе никакви позитиви в бъдеще като компания ,а и продажбите на зелено ще бъдат силно засегнати до няколко седмици ,поради факта че името Ви ще проникне навсякъде в интернет като част от всичко случило се .
Поздрави,
И отговора по-късно
Уважаеми г-н Кавръков,
Изключително много Ви благодаря за изразеното мнение и отправените съвети.
Като компания, позната на пазара най-вече със своята коректност и високо ниво на обслужване, получила хиляди препоръки от доволни клиенти за своите 16 години активна дейност, за нас е от фундаментално значение да можем да защитим максимално, както интересите на нашите клиенти, така и собственото безупречно реноме.
Бих искал да Ви уверя, че ARCO REAL ESTATE не само не гледа безучастно на тези събития, но още в първите дни, в които научихме, че се случват тези действия сме сигнализирали компетентни институции. Не само това, но в резултат на наши сигнали Камарата на нотариусите в България подготвя предложения за законодателни промени, свързани с бъдещата възможност за вписване в Служба по вписванията на предварителни договори за покупка на недвижими имоти и тяхната правна тежест.
Други предприети действия накратко:- Подготвя се обръщение до Национално сдружение недвижими имоти (на което не малко време бях лично активен член като част от УС на сдружението) с ясно изразена позиция по случая;
- Подготвя се безплатен семинар към потенциални купувачи на недвижими имоти на сгради в строеж, на който ясно да разясним всички рискове, свързани с подобни покупки и как биха могли те да се минимизират и да защитят правата и интересите си;
- Съдейства се активно на всички потърпевши купувачи в цитираната сграда.
Въпреки гореизложеното, г-н Кавръков, оправям покана за лична среща, на която да споделя подробности за всички предприети мерки.
С Уважение,
Евгени Василев
Управител
ARCO REAL ESTATE
Last edited by nkavrakov1982; 07.04.2022, 10:40.
Коментар
Коментар