IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
    Че на мен собствения ми лимит за кола е 1 годишна заплата, като в случая съм се вместил дори в 8-месечна, така че...

Ти с колко месечни ги купуваш тия 15-годишни таралясници?!?
    Сега как да го напиша, така че да не ме е срам много..... Ми на 4 часа келнерстване на минималка за колко време се събират илядо леуа ? :-))))
    Last edited by pesimist4o na kvadrat; 07.04.2022, 13:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Това е все едно аз да те питам за разбивка на старта ти в бизнесите през 90-те ...
      Важно е друго,а не това кой как се определил-даже въпроса не е коректен -искаш да кажеш не определил ,а подписал е правилното защото в e-mail коренспонденция човек се подписва -това неговия подпис - как искаш да се подпиша ?
      Нали виждаш как са се объранли към мен ?
      Там е и отговора на въпроса ти
      Кавръча с другите ти писма беше леко комично :-) , но в конкретният случай те подкрепям.
      Единственият начин да се случат част от промените и за които Арко са се заели е да се ШУМИ яко....
      Пиши и до медиите ако искаш...Кой знае някой може и да реши да направи новина....с последствия....Май господарите правеха разни такива с обещано....
      А хората от онази сграда нямат шанс. Те са загубили вече, дано поне жертвата им да е за доброто на останалите.
      И с риск да изалчнея може да обърнат и внимание на измамата с общите части....Пак чрез шум е единственият начин за промяна.
      Last edited by pesimist4o na kvadrat; 07.04.2022, 13:03.

Коментар

Лордиевивич,забелязвам ударно нарастване на обявите и тендения на корекция на цените на квадрат - корекцията е лека но има тенденция
        Не знам къде забелязваш, ама аз имам статистика според която броят предложния намалява в последните 2 месеца....

Коментар

• Коментатор: Чака ни страшна инфлация, бюджетът не става.

https://www.standartnews.com/biznes/...va-489365.html

Коментар

Ти какво очакваш от един спекулант ?
            Той даже не се усеща за какво иде реч?-купува и препродава докато не нацели греда
            Според мен нищо не купува - чист брокер. Човек със сериозни финансови възможности и инвеститор няма как да има толкова елементарен език и начин на изразяване. Тези хора до един се представят за големите купувачи, всеки с по 5-10 имота накупени на дъното 2015 година. А по изказа им си личи, че нямат елементарно образование, не правят връзките правилно, ползват едни и същи заучени фрази, характерни за брокерското съсловие.

Коментар

Сега се чудя дали да ходя на тази среща ,ти как мислиш ?
              Отиди. После ни разкажи за какво сте си говорили. Много въпроси имаме всички към строителите и ще е интересно да се разговориш с тях. Арко, не бяха ли някакви латвиици или бъркам ?

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                Канада забранява на чужденци да купуват жилища в опит да овладее цените

Те са нараснали с над 50% само в последните две години

Опа, инфлация брат. Я джони пак да обясни, колко били тъпи всички дето инвестирали в недвижими имоти, а не в акции...
                принципно стадния инстинкт на бозайника жертва е начин да оцелява когато го подгони хищник ! сещаш ли се ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376

Ти колко имота в Канада купи? А "брат"?
                  На такива като теб им трябва първо курс по български език за 4 клас, преди изобщо да им се обяснява нещо свързано с инвестиции.
                  Ти какво очакваш от един спекулант ?
                  Той даже не се усеща за какво иде реч?-купува и препродава докато не нацели греда

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Очаквах такъв отговор и знам как си се подписал вече Както и да е отговора на Арко, е много интересен. Хубаво е ако успеят да направят така, че предварителните договори да могат да се вписват и да се увеличи сигурността на купувачите на зелено. Купувала съм няколко имота така и никога не съм имала проблем ,но много хора пострадаха, та това ще е много добра новина ако се случи.
                    Сега се чудя дали да ходя на тази среща ,ти как мислиш ?

Коментар

Това е все едно аз да те питам за разбивка на старта ти в бизнесите през 90-те ...
                      Важно е друго,а не това кой как се определил-даже въпроса не е коректен -искаш да кажеш не определил ,а подписал е правилното защото в e-mail коренспонденция човек се подписва -това неговия подпис - как искаш да се подпиша ?
                      Очаквах такъв отговор и знам как си се подписал вече Както и да е отговора на Арко, е много интересен. Хубаво е ако успеят да направят така, че предварителните договори да могат да се вписват и да се увеличи сигурността на купувачите на зелено. Купувала съм няколко имота така и никога не съм имала проблем ,но много хора пострадаха, та това ще е много добра новина ако се случи.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                        Канада забранява на чужденци да купуват жилища в опит да овладее цените

Опа, инфлация брат. Я джони пак да обясни, колко били тъпи всички дето инвестирали в недвижими имоти, а не в акции...
                        То и тука така ще стане под давление на ЕС .
                        В момента мантрата с инвеститорите почва да придобива друг облик иначе масите излизат на улиците - и друг път съм го казвал ,ако някой се е окопал с 10 или 5 имота и го играе рентиер -това се натрупва в системата и в един момент тези дето до оня ден си щавил излизат на улицата и им е все тая защото ТЕ няма какво да губят ,а ТИ имаш -имотите ти !

Коментар

• Канада забранява на чужденци да купуват жилища в опит да овладее цените

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Много интересна кореспонденция. Мерси, че сподели с нас !
                            Кавръков, интересно ми е ти като какъв се определи или в писмото ти след "Поздрави," какво написа ? Как завърши писмото защото в отговора виждаме следното :

С Уважение,

Евгени Василев

Управител
                            ARCO REAL ESTATE

Въпроса ми е ти как завърши твоето след "Поздрави, " ?

Коментар

Поствам вчерашната ми коренспонденция с мениджмънта на Арко Риъл Естейт :

Здравейте,

Като голяма агенция за недвижими имоти и бранд който все пак има име и се ползва с някакво доверие от потребителите е хубаво,да не кажа задължително да излезнете с официална позиция в медиите относно скандала с продажбата на имоти на фирма Джи Ейч Инженеринг Груп ООД на ул.Синанишко езеро 23 и Пламен Хинчовски .
                              Всички сме наясно какви реклами се използват относно продажбите на зелено и цитирането на името на инвеститора и това какви обекти бил довършил но все пак на финала имаме една измама и Вашия бранд е вътре .
                              Каквито и обяснения да давате Вие сте сключвали предварителните договори с хората и вече искате или не сте част от тази драма ,то си е направо цяла схема с цел измама .
                              В момента тази новина активно прониква в медии,форуми и е въпрос на време да се разпространи на места където не сте и предполагали .
                              Като фирма която дейно участва с публикации в медиите за стимулиране на пазара на недвижими имоти и неговия ръст,в момента е особено подходящо да излезнете с позиция и предупреждение към всички потенциални купувачи на зелено ,защото както е видно измамите тепърва ще започнат да излизат и на други места .
                              Смятам че като агенция която е от дълго време на пазара това е Ваше задължение ,а колкото повече се дистанцирате от този проблем ,бъдете сигурни че това няма да Ви донесе никакви позитиви в бъдеще като компания ,а и продажбите на зелено ще бъдат силно засегнати до няколко седмици ,поради факта че името Ви ще проникне навсякъде в интернет като част от всичко случило се .

Поздрави,

И отговора по-късно

Уважаеми г-н Кавръков,

Изключително много Ви благодаря за изразеното мнение и отправените съвети.

Като компания, позната на пазара най-вече със своята коректност и високо ниво на обслужване, получила хиляди препоръки от доволни клиенти за своите 16 години активна дейност, за нас е от фундаментално значение да можем да защитим максимално, както интересите на нашите клиенти, така и собственото безупречно реноме.

Бих искал да Ви уверя, че ARCO REAL ESTATE не само не гледа безучастно на тези събития, но още в първите дни, в които научихме, че се случват тези действия сме сигнализирали компетентни институции. Не само това, но в резултат на наши сигнали Камарата на нотариусите в България подготвя предложения за законодателни промени, свързани с бъдещата възможност за вписване в Служба по вписванията на предварителни договори за покупка на недвижими имоти и тяхната правна тежест.

Други предприети действия накратко:
                              • Подготвя се обръщение до Национално сдружение недвижими имоти (на което не малко време бях лично активен член като част от УС на сдружението) с ясно изразена позиция по случая;
                              • Подготвя се безплатен семинар към потенциални купувачи на недвижими имоти на сгради в строеж, на който ясно да разясним всички рискове, свързани с подобни покупки и как биха могли те да се минимизират и да защитят правата и интересите си;
                              • Съдейства се активно на всички потърпевши купувачи в цитираната сграда.
                              Още веднъж отправям благодарност за изказаното становище и Ви уверявам, че ще направим всичко възможно да изчистим името си по подобаващ начин и вече сме сигнализирали институциите с цел предотвратяване бъдещи подобни действия от недобросъвестни инвеститори.

Въпреки гореизложеното, г-н Кавръков, оправям покана за лична среща, на която да споделя подробности за всички предприети мерки.

С Уважение,

Евгени Василев

Управител
                              ARCO REAL ESTATE
                              Много интересна кореспонденция. Мерси, че сподели с нас !
                              Кавръков, интересно ми е ти като какъв се определи или в писмото ти след "Поздрави," какво написа ? Как завърши писмото защото в отговора виждаме следното :

С Уважение,

Евгени Василев

Управител
                              ARCO REAL ESTATE

Въпроса ми е ти как завърши твоето след "Поздрави, " ?

Коментар

• Поствам вчерашната ми коренспонденция с мениджмънта на Арко Риъл Естейт :

Здравейте,

Като голяма агенция за недвижими имоти и бранд който все пак има име и се ползва с някакво доверие от потребителите е хубаво,да не кажа задължително да излезнете с официална позиция в медиите относно скандала с продажбата на имоти на фирма Джи Ейч Инженеринг Груп ООД на ул.Синанишко езеро 23 и Пламен Хинчовски .
                                Всички сме наясно какви реклами се използват относно продажбите на зелено и цитирането на името на инвеститора и това какви обекти бил довършил но все пак на финала имаме една измама и Вашия бранд е вътре .
                                Каквито и обяснения да давате Вие сте сключвали предварителните договори с хората и вече искате или не сте част от тази драма ,то си е направо цяла схема с цел измама .
                                В момента тази новина активно прониква в медии,форуми и е въпрос на време да се разпространи на места където не сте и предполагали .
                                Като фирма която дейно участва с публикации в медиите за стимулиране на пазара на недвижими имоти и неговия ръст,в момента е особено подходящо да излезнете с позиция и предупреждение към всички потенциални купувачи на зелено ,защото както е видно измамите тепърва ще започнат да излизат и на други места .
                                Смятам че като агенция която е от дълго време на пазара това е Ваше задължение ,а колкото повече се дистанцирате от този проблем ,бъдете сигурни че това няма да Ви донесе никакви позитиви в бъдеще като компания ,а и продажбите на зелено ще бъдат силно засегнати до няколко седмици ,поради факта че името Ви ще проникне навсякъде в интернет като част от всичко случило се .

Поздрави,

И отговора по-късно

Уважаеми г-н Кавръков,

Изключително много Ви благодаря за изразеното мнение и отправените съвети.

Като компания, позната на пазара най-вече със своята коректност и високо ниво на обслужване, получила хиляди препоръки от доволни клиенти за своите 16 години активна дейност, за нас е от фундаментално значение да можем да защитим максимално, както интересите на нашите клиенти, така и собственото безупречно реноме.

Бих искал да Ви уверя, че ARCO REAL ESTATE не само не гледа безучастно на тези събития, но още в първите дни, в които научихме, че се случват тези действия сме сигнализирали компетентни институции. Не само това, но в резултат на наши сигнали Камарата на нотариусите в България подготвя предложения за законодателни промени, свързани с бъдещата възможност за вписване в Служба по вписванията на предварителни договори за покупка на недвижими имоти и тяхната правна тежест.

Други предприети действия накратко:
                                • Подготвя се обръщение до Национално сдружение недвижими имоти (на което не малко време бях лично активен член като част от УС на сдружението) с ясно изразена позиция по случая;
                                • Подготвя се безплатен семинар към потенциални купувачи на недвижими имоти на сгради в строеж, на който ясно да разясним всички рискове, свързани с подобни покупки и как биха могли те да се минимизират и да защитят правата и интересите си;
                                • Съдейства се активно на всички потърпевши купувачи в цитираната сграда.
                                Още веднъж отправям благодарност за изказаното становище и Ви уверявам, че ще направим всичко възможно да изчистим името си по подобаващ начин и вече сме сигнализирали институциите с цел предотвратяване бъдещи подобни действия от недобросъвестни инвеститори.

Въпреки гореизложеното, г-н Кавръков, оправям покана за лична среща, на която да споделя подробности за всички предприети мерки.

С Уважение,

Евгени Василев

Управител
                                ARCO REAL ESTATE
                                Last edited by nkavrakov1982; 07.04.2022, 10:40.

Коментар

Working...
                                X