Първоначално изпратено от Zalmoxis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ако не вдигнат идвам под беседката -колко е наема на беседката ?
Браво, ето че вече започваш да свикваш с наемането и задаваш правилните въпроси.
Сега остава само да се преместиш в темата за наемите и си топ.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
у чекането е истинататова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
у чекането е истината
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Така е чакаме банките да вдигнат лихвите !!!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Балона се спука!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениеМай ще ходим на избори, леле.. не ми се мисли какво ще стане с цените на имотите?
Поне може да спре тегленето на дълг за известно време.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениеМай ще ходим на избори, леле.. не ми се мисли какво ще стане с цените на имотите?
Поне може да спре тегленето на дълг за известно време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Ама, лично на теб не може да ти помогне защото докато рутеше цените на имотите в интернет ,те се покачиха двойно и сега няма вече да може да купиш на цени от 2016-2017 г ! Научи си урока най-накрая !!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Викаш АЕЦ-а не може да го управлява Държавата да го харижем както харизахме златото, БАНКИТЕ, електроразпределението, морето, пътищата, летищата. И кво спечелихме като ги ХАРИЗАХМЕ?
Норвегия, швеция 90% е ДЪРЖАВНО - те що могат ве. Ние сме на 8000 ГОДИНИ държава и от 30 години не можем. 8000 можем и сме били НАЙ-ВЕЛИКИТЕ, сега само като РОБИ МОЖЕМ?
Ами бъди си роб, аз МОГА да бъда САМО СВОБОДЕН. Ще умра ама няма да бъда РОБ.
Затова от двете възможности избирам по-малкото зло и частната собственост е предпочитан модел за мен. Но да знаеш, че левия модел с голямото държавно присъствие идва и ще получиш, каквото харесваш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеMeandmyself и bulgarian lev се използва от един също човек и налице са само заяждания -въпрос към модераторите ,докога ще търпите този мултиакаунтинг ?
По темата - още през февруари капарирах малко жилище и чак сега ще минавам сделка. Цената от тогава
до сега на подобен имот в същия квартал е с +20%. Ако не ми направят някой брокерастки номер...
- 1 like
Коментар
-
Ми тъй де, покупката на имот си е бреме. Сметки, данъци, ремонти, разправии…
ай сиктър…
Коментар
Коментар