If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам дали усетихте но Бони тези дни доста остро и нападателно влезе със заяждания ей така от нищото.Сега повече от всякога съм убеден че тя се храни с ипотечни кредити или в някоя банка или друга институция където ги продава срещу комисионни или бонуси.
Нейното поведение красноречиво говори каква е ситуацията и накъде отива в момента .
А звънял ли си? Защото много често в интернет брокери качват обяви на които като се обадиш ти казват, че имота вече е продаден, но имат подобна оферта за теб.
Не,не ме интересува този апартамент.Снимките са същите,едно към едно.
А звънял ли си? Защото много често в интернет брокери качват обяви на които като се обадиш ти казват, че имота вече е продаден, но имат подобна оферта за теб.
Имотите не поскъпват толкова много - парите се обезценяват ударно. След одобрените 12 млрд. очаквам ускоряване на покачването, тва са лесните пари напечатани от нищото. Спестителите, т.е пенсионерите ще платят масрафа....
Тези 12 милиарда не ги чакай скоро Плана е одобрен но това не означава че парите ще бъдат дадени скоро.Не искам да изпадам в детайли но всеки може да се запознае с това.Одобряването на плана не означава че тези пари ще бъдат дадени на България в момента.Плана е одобрен,но има проблеми с корупцията и други неща които спират самите траншове реално.
Възможно е да е с проблем , но 1500 за Люлин епк/панел как ти звучи ?! Цените на Артекс 2015-16 на Тинтява започваха от около 1000.....
Звучи като проблем,цените в момента вече са проблем,те не са нещо позитивно за тези които ги продават(строителите),за останалите също са проблем,защото водят до нарастване на кредитния риск за тези дето дават заемите,като цяло изобщо инфлацията в такива размери е проблем за всеки един търговец на каквато и да е стока.
Имотите не поскъпват толкова много - парите се обезценяват ударно. След одобрените 12 млрд. очаквам ускоряване на покачването, тва са лесните пари напечатани от нищото. Спестителите, т.е пенсионерите ще платят масрафа....
За съжаление и аз споделям твоето мнение. Имотите ''поскъпват'' дори по-бавно от пбезценяването на парите.
Освен тези 12 млрд има и още повече - по 5 млрд нов екстра дълг на година и парите от борда като ни приемат в еврозоната.
За следващите 10 години инфлацията е подсигурена това без екстри като война, вируси и т.н..... Разбира се поради недостатъчното долюбване на алтернативи у нас / без значение дали са добри или лоши/ 90% ще се буха в тухли..... На края на периода обаче ще се окаже, че тези тухли на слагат масата щото ще са станали прекалено много като на Слънчака и ще има сериозна или по малко но дълга корекция....
От друга страна има и други фактори - жената с децата беше в Музейко наскоро.... пълен с Украинци....Интересно колко са станали до момента / а ще идват още/
Това трябва да те притесни сериозно..... Не им пука кога ще се продаде, а си вдигат цената предполагам през годините. Т.е. няма продавачи да правят подаръци.
Твоят приятел от строителите вдигнал с 200 евро цената на проекта до гробищата....
аз за моят ново стройтелство обзаведен в друг квартал дадох по-малко бе и хората ми разправяха че съм луд да броя толкова пари за апарт (съгласен съм с тях) ама с тая инфлация кво друго да правиш.
Това трябва да те притесни сериозно..... Не им пука кога ще се продаде, а си вдигат цената предполагам през годините. Т.е. няма продавачи да правят подаръци.
Твоят приятел от строителите вдигнал с 200 евро цената на проекта до гробищата....
Един имот който не се е продал за толкова години е проблемен ,със сигурност.
Специално поства тази обява за Песимиста.
Обявата не е случайна,защото този апартамент се продава от само 5 години някъде,може и повече да са.
Коментар