Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by nkavrakov1982; 08.04.2022, 23:53.
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеСега седя и си пия бирата на летището в Мадрид,и се чудя.
За толкова години,вече не знам колко билета ми струва 19.92,евро.Това е трансфера от Мадрид до Бургос с автобуса.
Инфлации, Ковид,какво ли не ,и цената не е мръднала,как стават тия работи ?
В България всичко скача до небесата а в другите държави и там уж инфлации ,ама май не е точно така..
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеСега седя и си пия бирата на летището в Мадрид,и се чудя.
За толкова години,вече не знам колко билета ми струва 19.92,евро.Това е трансфера от Мадрид до Бургос с автобуса.
В България всичко скача до небесата а в другите държави и там уж инфлации ,ама май не е точно така..
ПС: В Югоизточна Азия такова нещо като инфлация не са чували, даже има сериозен настиск върху цените заради по-малкото туристи. Там не зависят от руски газ, съплай чейна е съвсем раличен...Нека ми е зле ако имам някой лев кеш, който не е набит в Софийски кофтор. През оная работа ми е какви са цените в Гоцето.Last edited by ejonny2376; 08.04.2022, 23:46.
Коментар
-
Сега седя и си пия бирата на летището в Мадрид,и се чудя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Вярно е. Много такива соц вили пустеят, а някои не са лоши. Но малко се продават. Държат си ги, да има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПреди години имаше такава мода чичовците да строят вили. Дори през социализма се правеха 3-етажни вили, без да им трябват толкова много стаи - да има. С ламперия, с венецианска мозайка, с камина, китеници, черги, кой каквото има,
Днес обаче мъжете в активна възраст 30-50 г. не им се занимава, нито купуват, нито ходят на вече пострените вили. Предпочитат по-други неща - на море в Гърция, в Дубай или из Европа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение
А като продавач, какво те притеснява дали купувачът ще ти изсипе собствени пари или пари от заем?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение
А като продавач, какво те притеснява дали купувачът ще ти изсипе собствени пари или пари от заем?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеНе знам дали усетихте но Бони тези дни доста остро и нападателно влезе със заяждания ей така от нищото.Сега повече от всякога съм убеден че тя се храни с ипотечни кредити или в някоя банка или друга институция където ги продава срещу комисионни или бонуси.
Нейното поведение красноречиво говори каква е ситуацията и накъде отива в момента .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Тъпите хотелиери се оплакват че не могат да лапат !?!??!
Според хотелиера се получава нелоялна конкуренция, която е напълно неконтролируема. Той и неговите колеги очакват държавата да намери решение, с което бежанците да бъдат ограничавани в избора си на нов хотел, след като вече са настанени в даден такъв
Някои украински бежанци напускат хотелите с по-ниска категория и отиват в по-луксозните. Това заяви управител на двузвезден хотел в курортния комплекс „Златни пясъци“, предаде БНР.
„В момента от това да приютим хора, които бягат от война се получава един чист туризъм. Конкурентната среда не е такава, каквато би трябвало да бъде. Даден украински гражданин, който е настанен абсолютно безплатно в двузвезден хотел и вижда възможността да се самонастани в по-висока категория хотел, тъй като колегите отвориха на първа линия 4 – 5-звездни хотели, решава да направи това нещо и никой не може да го спре”, коментира управителят на хотел.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеhttps://cwur.org/2021-22.php
С информативна цел, че доста често тука си говорим за университети и за мистър топ 30
https://www.timeshighereducation.com...asc/cols/statsLast edited by Andi11; 08.04.2022, 18:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Тези 12 милиарда не ги чакай скоро Плана е одобрен но това не означава че парите ще бъдат дадени скоро.Не искам да изпадам в детайли но всеки може да се запознае с това.Одобряването на плана не означава че тези пари ще бъдат дадени на България в момента.Плана е одобрен,но има проблеми с корупцията и други неща които спират самите траншове реално.
А, Кире вЕрвай Черно на бяло нищо няма. И да беше одобрен, пари тая година пак няма - ама има повод да бъркат в хазната яко и точно това следва още сега. Не могат да чакат вече, скоро няма да са на власт
- 2 Харесвания
Коментар
-
Преди години имаше такава мода чичовците да строят вили. Дори през социализма се правеха 3-етажни вили, без да им трябват толкова много стаи - да има. С ламперия, с венецианска мозайка, с камина, китеници, черги, кой каквото има,
Днес обаче мъжете в активна възраст 30-50 г. не им се занимава, нито купуват, нито ходят на вече пострените вили. Предпочитат по-други неща - на море в Гърция, в Дубай или из Европа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://cwur.org/2021-22.php
С информативна цел, че доста често тука си говорим за университети и за мистър топ 30Last edited by pepe1234; 08.04.2022, 17:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Кавръков, кеша винаги е бил предпочитан от продавачите. Когато продавам нещо предпочитам купувачи с пари кеш отколкото такива със заем .
Това обаче не означава, че ще им го дам по-евтиноLast edited by cecostef; 08.04.2022, 17:29.
Коментар
Коментар