Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
за горвата съм се изказал ,няма как да щракате с пръсти до безкрай ,сядайте си на задниците ,това може да стане само с цени от 4 лева на дизел ако е нужно и по високи ,ей го колеги вече не идват с колите си на работа заради цените ,други се опитват да ходят на почивки с автобус защото горивото до морето е златно ,трети даже се чудят дали изобщо ще имат пари за почивка заради нараснали разходи по много пера .така че това е ..клякайте и си налягайте парцалите с харчовете
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ти нямаш и грам мозък в празната глава само бръмбари
Нали така ?!
Отбора на завършилите вечерно училище яко дим изчезна /повишителите /!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеДа, ама при тебе налягането очевидно се е вдигнало.
Голям Пауър си получил, голяма тяга си развил; щом чак халюцинации денем получаваш!
Освен сутринта да си хапнал от радиоактивния бобец?Аз другояче не си го обяснявам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Аз имам малко по-друго мнение. Залагам на дирижирана рецесия, съчетана с крах на пазарите. Дали парите ще имат значение тогава, не знам.
Икономическите процеси са сложни, не са за всеки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ти ще бъдеш обявен за спекулант в цените на горивата и ще бъдеш народен изедник.Внимавай какво си пожелаваш.
Коментар
-
От мен няма да почнат защото моя комунизъм е доста по различен от онзи другия -Скандинавски модел и ако направи проучване дори сред младите 90% ще ме подкрепят
Коментар
-
https://www.forbes.com/sites/jonatha...h=13fd6af33a9e
Жилищният пазар „в свободно падане“ с падането на новото строителство – ето кога „нулирането“ може да охлади цените ОТ ФЕД !
Коментар
-
Имам ,да не правя илюзии за цените каквито са били преди това ,но до 80 000 - 90 000 евро в зависимост от състоянието .
Замислям се и за нов апанел,тези с лоджиите ,приятел на баща ми още отдавна строител е със завършен строителен техникум ми каза вземи един панел и си гледай живота и се оказа прав ,но вътрешен да е каза ,ей го нашия сметките са смешни ,над 170 лева тотал и за ток и за парно и за вода не сме имали ,понеже е вътрешен и радиатори сме пускали рядко ,от тръбите държи едни 20 градуса цялата зима
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Кавръков, ако паднат цените, имаш ли таргет, на каква цена смяташ да купуваш, това, което искаше - ЕПК-то? Колко квадрата, колко пари на квадрат, обща цена?
Замислям се и за нов апанел,тези с лоджиите ,приятел на баща ми още отдавна строител е със завършен строителен техникум ми каза вземи един панел и си гледай живота и се оказа прав ,но вътрешен да е каза ,ей го нашия сметките са смешни ,над 170 лева тотал и за ток и за парно и за вода не сме имали ,понеже е вътрешен и радиатори сме пускали рядко ,от тръбите държи едни 20 градуса цялата зима
Коментар
-
Перфектен анализ.
Перфектен.
Адмирации..
Няма ги ни Бонки,ни Купи,ами Лева и той се подаде на паниката,от страх купи съмнителни земи и имоти в Плевен,само и само да спасявал кеша,това се случи буквално преди месец някъде.
Бонка ,агресивно ме нападаше без причина(може би още тогава в знаела какво се случва),сега изчезна яко дим,бяха прокламации за еврото,как лихвите щели да са ниски,как и тази година нейната прогноза за още и още поскъпване била в ход,онзи банския инвеститор и той им лижеше подметките от умиление ,без капчица мисъл,вместо да се радва че ще купи и той...абе пълен смях,трагедия бих казал
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
фнимавай кво си пожелаваш че от теб комунистче ще почнат
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
това няма да свърши добре
после ще измислят нещо и инфлацията ще избие тавана
трябва много внимателно да се следи и купува, когато е тихо, защото рано или късно пак ще пуснат принтерите
Коментар
-
Превантивно да обесят всички русофили преди да е влезнала руската армия .Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар