Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Тук съм, но не знам защо си въобразяваш, че ме интересуват въжделенията на другите. Нито съм брокер, нито ме интересуват далавери. Всеки има глава, ако не му е увита в тюрбан, да си търси неговото...След няколко дни ще посетя Бургас, да моят имот...и кво? За центъра..в центъра е и кво....няква селска пръчка иска да ме пита нещо, но и той сам не знае какво точно..
ПП От 7-те, само един е в центъра на Бургас, 4 са в Софето и два на 40 и 50км. от Софето, това е всичко...
В краен случай в Лазур.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеНямам време да чета, колеги. Но в момента редя пъзела - тъкмо се хванах да купувам имот с акт 14 и се оказа че по принуда трябва да вземам още един за родител. Мислете му, докато сте зелени, че узряването е болезнено.
двама се изакаха виждам. Изтриха ги, без да съм ги прочел.
И предства си нямат какви мечти ги чакат...блянове!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеКъде е Адреналин, този крупен седем имотен инвеститор - географ ?
Уж го бях питал за нещо на далавера по центъра в Бургас. Нали вече бил местен там.
ПП От 7-те, само един е в центъра на Бургас, 4 са в Софето и два на 40 и 50км. от Софето, това е всичко...Last edited by 13ADROL; 15.04.2022, 00:35.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Нямам време да чета, колеги. Но в момента редя пъзела - тъкмо се хванах да купувам имот с акт 14 и се оказа че по принуда трябва да вземам още един за родител. Мислете му, докато сте зелени, че узряването е болезнено.
двама се изакаха виждам. Изтриха ги, без да съм ги прочел.
И предства си нямат какви мечти ги чакат...блянове!Last edited by bulgarian lev; 14.04.2022, 23:14.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 4 Харесвания
Коментар
-
Стига сте се карали.
Кое моди е на смяна, че не си върши работата. :-)
Кажете какво става с цените.
Моя строител почва три нови сгради, не много големи. На етап "разрешение за строеж" са. Има всичко на всичко по два три апарта свободни, другото са гаражи паркоместа.
Ясно че обезщетенията и те скочиха, но от 20тина апартамента да има два свободни на кафяво...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕ то кой нормален си представя хиперинфлация? В евра !!! - ти сериозно ли?
Да не сме в турски лири!?
Сега е идеално време за разчистване на всякакви боклуци, пазара поема всичко!
Няма да е още дълго така.
Разчиствай, пък после ако щеш ги обръщай във валута, ако щеш в злато.
Имам няколко провинциални имота, но там търсенето е слабо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Пешо, извинявай, но не мислиш ли ,че прекаляваш вече ?! Нали не искаш да ни убедиш , че по времето на социализма сме живели много добре или ,че трябва да сме много благодарни на социалистите, че са ни ограбили построявайки панелните квартали ?! Построили са ги и днес в тях живеят всякакви хора и демократи и поклонници на социалистите както и всякакви избиратели на останалите политически партии.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ние в Европа ли сме по твоята логика? Каква законност имаме и колко крадци са хванати в БГ?Last edited by X_Y; 14.04.2022, 23:11.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
И като как изнасилването или отвличането го броиш кражба? И кво е туй чудо кражба на органи? Предрусал си нещо.Last edited by X_Y; 14.04.2022, 22:20.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
В Европа, САЩ, Канада, Австарлия има най-голяма законност и най-много хващат крадците. В Африка, Азия, ОНД се краде най-безнаказано.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ха ха това по талавизията ли ти го казаха. Я кажи колко изнасилвания разкриха на бежанците. Я кажи колко откраднати ОРГАНИ има от деца, че и деца. Викаш в украйна сега са изчезнали СТОТИЦИ деца и те не са ОТВЛЕЧЕНИ от западно евройейската мафия. Фондовете дет са ТРИЛИОНИ не са крадат от евройейската мафия/чиновник. Аз не говоря за кокошкарите а за КРАДЦИТЕ
- 3 Харесвания
Коментар
-
ECB policymakers see a July hike as still possible after latest meeting, backed latest decision unanimously
14 April 2022, 17:11
European Central Bank policymakers see a July rate hike as still possible after Thursday's meeting, sources told Reuters on Thursday.
ECB policymakers backed Thursday's decision unanimously the sources, added, noting that they did differ on risks.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
https://www.economic.bg/bg/a/view/ec...e-sled-ljatoto
Лихвите ще се вдигат след лятото,с 3 месеца по рано от всичко планувано до сега.
EЦБ плaниpa дa зaпoчнe дa вдигa лиxвитe cлeд лятoтo Упpaвитeлитe нa цeнтpaлнитe бaнĸи нa Гepмaния, Hидepлaндия и Aвcтpия ce oбявиxa зa cĸopoшнo пoвишaвaнe нa лиxвитe..
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар