Първоначално изпратено от troika
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Добро утро,
това е имота на Кавръков по неговото описание.
Много пари му иска, в провинцията нямат тази покупателна способност и трудно ще се навие някой да купи етаж от къща.
През 2017г едни роднини купиха в центъра на Севлиево просторен "бабешки" апартамент за 49 000 лева.
Сега в моя квартал в СФ се продава просторен директорски апартамент (120 кв..м.) реални за ремонт за 150 000 евро. Дано го купят скоро. Мисля, че ще стане, предвид хайпа, който е в момента.
Поздрави
Освен това е се продава с оборудван гараж за ремонти ,в едната клетка има и канал специален ,всичко е бетон и желязо ,здраво направено
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Кавръчето е още на неговата цена, но погледнах офертите и ти намерих нещо за 75К лв
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=880oky&f1=1
това е имота на Кавръков по неговото описание.
Много пари му иска, в провинцията нямат тази покупателна способност и трудно ще се навие някой да купи етаж от къща.
През 2017г едни роднини купиха в центъра на Севлиево просторен "бабешки" апартамент за 49 000 лева.
Сега в моя квартал в СФ се продава просторен директорски апартамент (120 кв..м.) реални за ремонт за 150 000 евро. Дано го купят скоро. Мисля, че ще стане, предвид хайпа, който е в момента.
Поздрави
Коментар
-
ФЕД е винаги поне 6м до година пред ЕЦБ в политиката на затягане или разпускане на режима, а ние сме малко след ЕЦБ и се чудя защо и кой се връзва в момента на офертите за 2.1% ипотечен на големи наши банки... само след година лихвата ще бъде поне двойна (лично предположение).
Аз се оглеждам към пенция вече, по някое време ще почна да ликвидирам и бая неща ще си лъснат наяве.За щастие - не в БГ, че инак може да се проточи и 15 години без резултат, както видяхме от пазара дотук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Чааак пък 50к евро. Направо сам не си вярваш на глупостите. Мисля, че освен че никога не си отдавал, не си правил и ремонти.
викаш кеша цар на 0.6 лихва при двуцифрена инфлация. Сладурчета мамини
Замазка на цялата къща = 9лв крадрата 220кв.
Картон - 5лв квадрата+1 вата+1 шпакловка+1 латекс - 1000квадрата
Ето на такива цени. СЕГА Е 3 ПЪТИ МИНИМУМ по скъпоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Чааак пък 50к евро. Направо сам не си вярваш на глупостите. Мисля, че освен че никога не си отдавал, не си правил и ремонти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ще го направиш за 50к€ и ще му вземеш ебемтуално 700€ наем. След 10г тоз ремонт ще е в небитието. Дали ще избиеш 50к€ с 350€ наем за 10 години?. Направо сам не си вярваш на глупостите. Мисля, че освен че никога не си отдавал, не си правил и ремонти.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ще го направиш като хората и ще му вземаш нормален наем. Ама как да го разберат това хора, никога некупили и неодтали нищо? С мебели от балканската война и мозайка в коридора не става, или явно това са критериите на такива като вас.
Колкото повече пари набутваш в имотя толкова по навътре ти влиза.
След 2-3 години, кат са матриалите 2-3 ПЪТИ по йофтини, и имотите са 2-3 ПЪТИ по йофтини а наемите СЪЩИТЕ ще е друга сметката. До тогаз най-добрата стратегия е циганската - ОДРУСВАНЕ НА КРУШАТА И ОМИТАНЕ.Last edited by bota156; 14.07.2022, 10:31.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеФедералният резерв може да направи историческо увеличение от 100 базисни пункта след умопомрачителната инфлация
Фючърсите показват шанс едно-към-две за супер голям скок през юли
75 базисни пункта също се обмислят за заседанието на Фед през септември
https://www.bloomberg.com/news/artic...rope#xj4y7vzkg
„Тревожният аспект на данните за CPI беше мащабът на увеличението“, каза Шейн Оливър от AMP. Почти 90 процента от ценовите компоненти на индекса на потребителските цени отбелязаха повишения с повече от 3 процента. „Лично аз смятам, че Фед ще остане на 75 - което все още е високо - ако отиде до 100, изглежда, че ще изпадне в паника."
https://www.n-tv.de/wirtschaft/der_b...e23462107.html
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
x20г = 70к€ изчислена цена.
Ще му искат поне 350к€ или "изплащане" след 100 години.
Дънкан мкКлауд ряпа да яде. Имотя е вечен
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
мисля, че един от заинтересованите е маминия тракторист. Ако ти предложи повече от мен, действай, продавай и бягай. Но доколкото го познавам, той ще те тъни още повече от мен. Аз съм доста ларж с офертите.
Той има много имоти и там и в София ,толкова че ние с теб не можем да го стигнем ,но можем само благородно подчертавам да завиждаме
Коментар
-
Кавръчето е още на неговата цена, но погледнах офертите и ти намерих нещо за 75К лв
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=880oky&f1=1
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Благодарих ти за рекламата вчера ,помниш ли ?
Благодарение на нея имам няколко запитвания от чиататели но за съжаление никой не коментира такива ниски нива,хората са наясно с цените ,а те не са такива които ти ми оферираш.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар