IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ти на колко си години? Сигурно гониш 70-така, а си тръгнал да даваш акъл на 40 годишните...Няма ли пенсионерски клуб при теб?
    На 49. Смятай, вече имам внуци,а вие на тая възраст живеете сами като тръстики по квартири и мизерии..да не се окаже, че сте по дъртички от мен, гълъбчета бездомни ))) само не ми казвайте че сте на по 30, моля хахах
    Има нещо доста кофти в старите ергени след четиридесетте, мога да позная такъв по външния вид, колкото и да се мъчи да се поддържа.
    Last edited by Minaiivan; 12.09.2024, 16:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
      Щото ако не, ще си останеш наемател докато хвърлиш топа, нали знаеш? Сигурно ти е гадно, ама както се казва, живи и здрави. Тъкмо няма да се занимаваш с жени, семейство, глупости…щот нали знаеш че никоя жена даже и грозната, няма да се хване с неудачник под наем.
      Децата ми си имат собствени деца, имоти и коли, за разлика от тебе… но за твоят провал и виновен Путин и комунистите, извинен си ))
      О, ама ти си бил дядка... Олелее...
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

фростчо, ти за деца не се притеснявай
        много малко женски пиленца идват да снесат в гнездо
        населено с родителите и бабата на врабеца
        Не е точно така:

аз си купих апартамент на 29 г. и го ремонтирах и обзавеждах 1 г. И очаквах, че ще има наплив от мацки и спалничката ще казва "скръц, скърц". Но не се получи така.

Last edited by Evgo; 12.09.2024, 18:02.

Коментар

Например такъв като тебе.
          Ти очакваш ли някой да умре за да имаш дом?
          Щото ако не, ще си останеш наемател докато хвърлиш топа, нали знаеш? Сигурно ти е гадно, ама както се казва, живи и здрави. Тъкмо няма да се занимаваш с жени, семейство, глупости…щот нали знаеш че никоя жена даже и грозната, няма да се хване с неудачник под наем.
          Децата ми си имат собствени деца, имоти и коли, за разлика от тебе… но за твоят провал и виновен Путин и комунистите, извинен си ))
          Ти на колко си години? Сигурно гониш 70-така, а си тръгнал да даваш акъл на 40 годишните...Няма ли пенсионерски клуб при теб?

Коментар

Щото ако не, ще си останеш наемател докато хвърлиш топа, нали знаеш? Сигурно ти е гадно, ама както се казва, живи и здрави. Тъкмо няма да се занимаваш с жени, семейство, глупости…щон нали знаеш че некоя гена даже и грозната, няма да се хване с неудачник под наем.
            Естествено. На мен всичко ми се дава наготово, слава Богу.
            Защо да се напрягам?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Че те и децата ти са така. Чакат те дето цял живот си се трепал да правиш нещо, да пукнеш, и да се настанят в имотеца ти, да го дадат под наем или да го продадат и да си купят кола. Това важи особено след вдигането на цените след ковид и явната невъзможност средния бачкатор да купи имот.
              фростчо, ти за деца не се притеснявай
              много малко женски пиленца идват да снесат в гнездо
              населено с родителите и бабата на врабеца
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Че те и децата ти са така. Чакат те дето цял живот си се трепал да правиш нещо, да пукнеш, и да се настанят в имотеца ти, да го дадат под наем или да го продадат и да си купят кола. Това важи особено след вдигането на цените след ковид и явната невъзможност средния бачкатор да купи имот.
                Last edited by Minaiivan; 12.09.2024, 15:14.

Коментар

Ми те испанците са така. Чакат някой дето цял живот се е трепал да направи нещо, да пукне и да се настанят в имотеца, да го дадат под наем или да го продадат и да си купят кола. Това важи особено след вдигането на цените след ковид и явната невъзможност средния бачкатор да купи имот.

Коментар

• Начи, човека бачкал и купил дом, а наследникът е толкоз некадърен , че не може даже да го ремонтира. Има тук и такива, дето нямат пари да го поддържат-общи части, фасади, и са принудени да продават, щот няма искам не искам. Плащаш , или те изхвърлят.
                    Изобщо, перонското нещастие е сходно по целия свят )))

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Интересното е, че когато локацията е лоша, няма търсене, имотът не е ликвиден и не може да се продаде за хубави пари.

А някой хора станаха милионери, след като си продадоха парцелите на ул. Казбек и ул. Пирин. Знаеш къде са.

А са купувани евтино, за няколко банкноти с другария Димитров. Всеки е можел да ги купи, дори да са били по 1000 лв за 1 парцел.
                      Това че всеки е имал достъчно пари да го купи не значи че е могъл да купи

Коментар

Ми те испанците са така. Чакат някой дето цял живот се е трепал да направи нещо, да пукне и да се настанят в имотеца, да го дадат под наем или да го продадат и да си купят кола. Това важи особено след вдигането на цените след ковид и явната невъзможност средния бачкатор да купи имот.
                        не са само испанците
                        не мога да изброя потребителите тук, които се уповават на наследство
                        но наследството трябва да се дели.
                        в много от случаите се нуждае от сериозен ремонт
                        и най-често заминава за пари, колкото за кола, за който може да кара
                        или за неко акция, за който иска да се прави на бъфет
                        и дирника пак разгащен
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тези не ги жали
                          но дай да помислим какво ще правят чичетата без нито един купен имот
                          на наследство ли ще чакат или докато са в движение ще сменят квартири
                          или ще кажеш "ама той и бъфет не е купувал имот"

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

сакън
                            какво ще правят тогава чичаци, които цял живот са блъскали и са набили в по някой и друг имот... кой ще им даде чуство за просперитет

да раздават, да качим цените до нивата на централен Париж и Лондон

тези не ги жали
                            но дай да помислим какво ще правят чичетата без нито един купен имот
                            на наследство ли ще чакат или докато са в движение ще сменят квартири
                            или ще кажеш "ама той и бъфет не е купувал имот"
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

сакън
                              какво ще правят тогава чичаци, които цял живот са блъскали и са набили в по някой и друг имот... кой ще им даде чуство за просперитет

Интересното е, че когато локацията е лоша, няма търсене, имотът не е ликвиден и не може да се продаде за хубави пари.

А някой хора станаха милионери, след като си продадоха парцелите на ул. Казбек и ул. Пирин. Знаеш къде са.

А са купувани евтино, за няколко банкноти с другария Димитров. Всеки е можел да ги купи, дори да са били по 1000 лв за 1 парцел.

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

да не искаш да прекратят свръхекспанзията
                                сакън

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X