IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Около 20 пъти съм уточнил, че не е мой, а подобен. Всеки идиот би разбрал, само такъв на когото не му изнася. Това съм го уточнил над 20 пъти, което изобщо не те оправдада, като клеветник!!
    На снимката си писал "моите" имоти, защо скромничиш, софиянец.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

е то иначе е малко хенди кап мача
      Абе, прощавам му на лъжеца, все пак е социално слаб.С 20к доход е...месечно, за България е едно нищо....

Коментар

Е, как се състезаваш с лордове, с лъжи ли?
        е то иначе е малко хенди кап мача
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ба мани го тоз мелничар, аз с Лордове се състезавам.
          Е, как се състезаваш с лордове, с лъжи ли?

Коментар

Близки сме начи, той - лорд, аз - сър. Ще ходатайстваш ли пред него да не ме съди?
            лордчето е разбран човек
            и широка душа
            утре ще ти прости
            препоръка е

Коментар

Постваш имот, за който твърдиш, че е твой, после ме обвиняваш в клевета. Къде е клеветата?
              Около 20 пъти съм уточнил, че не е мой, а подобен. Всеки идиот би разбрал, само такъв на когото не му изнася. Това съм го уточнил над 20 пъти, което изобщо не те оправдада, като клеветник!!

Коментар

Абе, този комплексиран човечец, като е такъв баровец, що не ходи да се състезава с Веселият мелничар, а задръстил темата на имотите с неговите жалки бълнувания?
                Ба мани го тоз мелничар, аз с Лордове се състезавам.

Коментар

бетерчо е сър!
                  Абе, този комплексиран човечец, като е такъв баровец, що не ходи да се състезава с Веселият мелничар, а задръстил темата на имотите с неговите жалки бълнувания?

Коментар

бетерчо е сър!
                    Близки сме начи, той - лорд, аз - сър. Ще ходатайстваш ли пред него да не ме съди?

Коментар

На съд отива, за клевета .
                      Ама , така е, като си без акъл...да видим дали имота, който поства натрапчиво е мой или на потърпевшия човечец. Гарантирано и той ще получи някой лев от варненското парвеню, аз също, като ощетен инвестор...
                      Най-забавното е, че варненския герой се счита за недосегаем!! Представяли ли сте си, как едно парвеню , докъде може да се самозабрави????
                      Постваш имот, за който твърдиш, че е твой, после ме обвиняваш в клевета. Къде е клеветата?

Коментар

Ама , така е, като си без акъл...да видим дали имота, който поства натрапчиво е мой или на потърпевшия човечец. Гарантирано и той ще получи някой лев от варненското парвеню, аз също, като ощетен инвестор...
                        Най-забавното е, че варненския герой се счита за недосегаем!! Представяли ли сте си, как едно парвеню , докъде може да се самозабрави????
                        бетерчо е сър!
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

на съд ли отива работата
                          Last edited by Bailor; 19.05.2024, 23:27.

Коментар

много евтин
                            ако става за нещо, взимай го и го направи на децки стаи
                            половин форум ще са ти наематели
                            за цял живот
                            Абе, големи великани, ама защо никой не се обади да пита този имот чий е а? Не смеят, страх ги е...това не пречи аз да се свържа с него и да му дам съответните юридически съвети. В момента съм много ангажиран, ама през юни ще му дам перфектните съвети.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Лордчето е собственик на актив за 725 хилядарки по офертни цени и собственик на актив за 7250 лева по реални пазарни цени..

Близо до мен една банка от 6 години се мъчи да си продаде 470 квадрата офис за 100 000 евра, и още си стои на обява...

Офертните цени са едно, реалността - друго...
                              много евтин тоя офис
                              ако става за нещо, взимай го и го направи на децки стаи
                              половин форум ще са ти наематели
                              за цял живот
                              Last edited by ratten; 19.05.2024, 23:00.
                              препоръка е

Коментар

• Banks Warn of Growing Energy-Related Risks in Mortgage Portfolios
                                • Lenders across Europe focus on buildings’ energy consumption
                                • Capital relief for green loans offers securitization option
                                https://www.bloomberg.com/news/artic...omepage-europe

Разбра се с колко ще скочи токът от 1 юли

Имам уверението, че на база мой доклад, който ще внеса в Министерски съвет, този дефицит ще бъде покрит, заяви Владимир Малинов

По думите му вероятно поскъпването ще бъде с около 10%.

https://blitz.bg/ikonomika/razbra-se...ws1018893.html
                                Last edited by unimog; 19.05.2024, 21:20.

Коментар

Working...
                                X