Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е то иначе е малко хенди кап мача
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Е, как се състезаваш с лордове, с лъжи ли?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ба мани го тоз мелничар, аз с Лордове се състезавам.
Коментар
-
Близки сме начи, той - лорд, аз - сър. Ще ходатайстваш ли пред него да не ме съди?
и широка душа
утре ще ти простипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Постваш имот, за който твърдиш, че е твой, после ме обвиняваш в клевета. Къде е клеветата?
Коментар
-
Абе, този комплексиран човечец, като е такъв баровец, що не ходи да се състезава с Веселият мелничар, а задръстил темата на имотите с неговите жалки бълнувания?
Коментар
-
бетерчо е сър!
Коментар
-
бетерчо е сър!
Коментар
-
На съд отива, за клевета .
Ама , така е, като си без акъл...да видим дали имота, който поства натрапчиво е мой или на потърпевшия човечец. Гарантирано и той ще получи някой лев от варненското парвеню, аз също, като ощетен инвестор...
Най-забавното е, че варненския герой се счита за недосегаем!! Представяли ли сте си, как едно парвеню , докъде може да се самозабрави????
- 1 like
Коментар
-
На съд отива, за клевета .
Ама , така е, като си без акъл...да видим дали имота, който поства натрапчиво е мой или на потърпевшия човечец. Гарантирано и той ще получи някой лев от варненското парвеню, аз също, като ощетен инвестор...
Най-забавното е, че варненския герой се счита за недосегаем!! Представяли ли сте си, как едно парвеню , докъде може да се самозабрави????препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten
на съд ли отива работата
Най-забавното е, че варненския герой се счита за недосегаем!! Представяли ли сте си, как едно парвеню , докъде може да се самозабрави????Last edited by Bailor; 19.05.2024, 23:27.
Коментар
-
много евтин
ако става за нещо, взимай го и го направи на децки стаи
половин форум ще са ти наематели
за цял живот
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Лордчето е собственик на актив за 725 хилядарки по офертни цени и собственик на актив за 7250 лева по реални пазарни цени..
Близо до мен една банка от 6 години се мъчи да си продаде 470 квадрата офис за 100 000 евра, и още си стои на обява...
Офертните цени са едно, реалността - друго...
ако става за нещо, взимай го и го направи на децки стаи
половин форум ще са ти наематели
за цял животLast edited by ratten; 19.05.2024, 23:00.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Banks Warn of Growing Energy-Related Risks in Mortgage Portfolios- Lenders across Europe focus on buildings’ energy consumption
- Capital relief for green loans offers securitization option
Разбра се с колко ще скочи токът от 1 юли
Имам уверението, че на база мой доклад, който ще внеса в Министерски съвет, този дефицит ще бъде покрит, заяви Владимир Малинов
По думите му вероятно поскъпването ще бъде с около 10%.
https://blitz.bg/ikonomika/razbra-se...ws1018893.htmlLast edited by unimog; 19.05.2024, 21:20.
Коментар
Коментар