Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Чуждите инвестиции у нас са се увеличили със 178% към май:: Investor.bg
Чуждите инвестиции у нас са се увеличили със 178% към май
===================================2029=========== ===================
Ново 20! Това пък защо?!!! Е откъде-накъде?!!!
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Паднали са с колкото трябва ,това са пълни глупости
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Скъпа, направила си лоша услуга на некупилите в София. Сега датчаните ще се преориентират, ще кажат и на другите техни сънародници и цените в София ще се изстрелят в космоса. Защо не насочи датчаните към Карлово например?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеСкъпа, направила си лоша услуга на некупилите в София. Сега датчаните ще се преориентират, ще кажат и на другите техни сънародници и цените в София ще се изстрелят в космоса. Защо не насочи датчаните към Карлово например?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Скъпа, направила си лоша услуга на некупилите в София. Сега датчаните ще се преориентират, ще кажат и на другите техни сънародници и цените в София ще се изстрелят в космоса. Защо не насочи датчаните към Карлово например?
Този ваш театър става все по-комедиен, но все пак ще си остане просто една пародия!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Ние не искаме или искаме нещо, а пишем какво се случва. Социален мир, ли ? В Западна Европа, РФ, САЩ, Канада, Австралия и още държави нима има граждански войни при техните 30/70 собственици към наематели ? Цените при това там са все още на светлинни години от българските, та това ми се струва много пожелателно. Говорих си с датчаните защо за Бога, купуват по няколко имота в Созопол и ми отговориха, че за 100-150000 евро нищо не могат да си купят и затова си влагат парите в имоти в Созопол. Казах им ,че ако съм на тяхно място ще се огледам и в столицата на БГ, та ги накарах да се замислятLast edited by bulgarian lev; 19.07.2022, 18:26.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеДа попитам повишителите.
Констатирате че ще има повишение или искате да има повишение?
От гледна точка на социален мир е по-добре цените да не са високи и всеки който работи да може да си позволи имот. Така много от проблемите в обществото ще изчезнат. Мое мнение и вярване.
- 1 like
Коментар
-
https://www.imot.bg/88nact
Днешната справка показва леко нагоре: 1765, вчерашната беше 1760 :–)) Честито на некупилите! :–)) хахаха
Справката догодина по това време ще показва 2812 и съм сигурен че ще има някой некупил дето още ще си квака от панелната клоака.Last edited by bulgarian lev; 19.07.2022, 18:09.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеДа попитам повишителите.
Констатирате че ще има повишение или искате да има повишение?
От гледна точка на социален мир е по-добре цените да не са високи и всеки който работи да може да си позволи имот. Така много от проблемите в обществото ще изчезнат. Мое мнение и вярване.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Няма да дойде 'сганта' ... никакъв шанс.
На север от Варна има една дума,която спасява положението на всички езици е мор за строителите.
За строителството няма по-голяма стоп машина от думата СВЛАЧИЩЕ.
Нито лихви, нито безработица, нито криза могат да 'спрат тока' на строителите както може едно обикновено свлачище.
С природата шега не бива.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеНе знам какво става тука в Мюнхен. Направо не е за вярване, шашардисах се. Такова търсене на бентлита не бях виждал. Един от съседите ми иска да купи 3 с цел препродажба, от автосалона му казали, че цените още ще се вдигат. Дори пенсионерите спряха да продават и затова и втора ръка няма. Час за прехвърляне в КАТ имало чак за 16.12.2022. Дори и при мен звъняха да ме питат дали нямам познат, който продава. Хора кажете какво да правя, да купувам ли сега или ще им падат цените?
Банкерите в ЕЦБ ще обсъждат и по-агресивен ход през юли !
Вдигнат ли утре лихвите с 0,50 пункта това ще ги изстреля директно извън отрицателната територия ,като в БГ вече доста банки махат наказателните такси и комисионни върху депозитите ,от там нататък пътя е само нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не е далеч особено за който си спомня какво беше преди 25-30г
ако цял ден си около печката или в двора - тогава по се ядва,но иначе НЕ!Сега да не си помислиш, че те карам да се съгласиш с мен ,не нямам дори такива намерения. Колкото до това да се въртя до печката и двора, това не го правя където и да е ,та остава да го правя и в Созопол. Точно затова си плащам на една фирма по около 2000 лв. на година за да се грижи за градината и басейна ми ама това съм го писала вече няколко пъти
- 1 like
Коментар
Коментар