Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеТва са реалните цени от Бг черноморието в момента. Ако някъде, някой ви показва по-ниски цени или лъже или иска да ви натрови ( не че при скъпите има гаранция де).
П.С забравих да спомена, че към сметката тр да се добави 20 кинта паркинг + 30-40 кинта чадър и 2 шезлонга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Браво Каврък. Кмета на Карлово говори добре и не е мейнстрийм. Както и този на Панагюрище, даже е неполиткоректен, затова не му дават думата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеОтивам да се поклоня на паметника на Апостола, а вие продължавайте с консуматорските теми, България заради вас фалшиви патриотЕ е на такова дередже.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Естествено, миналата зима реших да не ходя на ски в Австрия, а тази зима, реших да не ходя на ски в Швейцария, ей така, за да се разнообразя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Това, че ти казвам да не идваш, то е защото говоря с теб. Иначе на никой не препоръчвам да идва особенно на измисления лукс на аквахауса.
Коментар
-
Е, то един басейн ли е там? Моите впечатления са, че са поне 20. Май ти не си стъпвал в аквахауса..Кажи сауната с каква гледка е, ако са те пускали там?
ХАХАХА, басейна, когИ се правиш на интересен, но не ти се получава...хахаха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Хотела или басейна? И двете не ти трябват.Кажи сауната с каква гледка е, ако са те пускали там?
ХАХАХА, басейна, когИ се правиш на интересен, но не ти се получава...хахаха.Last edited by Bailor; 18.07.2023, 22:52.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Обикновенно този дет ти го спретва е подставено лице с 200 фирми на негово име, населяващ т.нар "офшорна зона".
П.С офшорната зона, не е в някъв остров, а в циганската маала.
Друг въпрос е,че аз никога няма да купя на зелено,щото рискът е голям. Не само да те прецакат,но и от неблагоприятно стечение на обстоятелствата .
Така че говоря хипотетично.
Коментар
-
Бъзгай се, но Св.св Константин и Елена, няма да го пропусна и този септември, особено аквахауса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
А така още един истински българин.Аз съм в Карлово сега бях на паметника имаше заря и слово на президента Румен Радев и кмета на Карлово доктор Кабаиванов.
Не се занимавай с глупости щото само се напрягаш излишно!
Коментар
Коментар