Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Може, може пък да решат че е дошъл момента за дигитален долар, евро и т.н с който да се елиминира кеша и да може да се следи всяка транзакция, както и да се направи почти невъзможно укриването на данъци.... знае ли човек...
не мисля, че лихварите са толкова ларж, че да оставят масовката да си плати ипотечния кредит с 2-3 заплати (инфлационна обезценка)
това се случи в БГ през виденовата зима, но целта там беше друга и си го направиха.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
аз очаквах при ковида да е голямото сгъване (и не само аз предвид какво се случи по пазарите),но те (ЦБ) направиха такова печатане, че убиха всичкото мечок. Сега обаче посталаха червения килим за инфлацията и вече май ще спират музиката. В противен случай заплашват валутите с тотална девалвация.
Реално въпросът в момента е рецесия или тотал крах на долар, евро, франк, паунд и нови хартии с нови картинки с равностойност 1 нов долар за 100 стари (примерно). Това им е краен вариант и за момента ще се опитат да минат по трънливия път на рецесия, безработица, а защо не и депресия... която ще отричат разбира се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Според мен много по агресивно от очакваното тръгнаха да предизивкват рецесия! След спада на суровините и горивата, трябваше да спадне и инфлацията, но не, не спадала, дали не пък не "лъжат" умишленно. Според мен умишелнно търсят рецесия!
помните ли при ковида какво стана, когато светът 'спря'това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Гарантирам ти, само за " тайминга" не мога да ти гарантирам, то не знам и кой може, аз примерно мислех че при ковида ще има рецесия и спадове, но хората с парите решиха друго. При първите данни за рецесия съчетана със скорошните избори в ЮС бъди сигурен, че повишенията на лихвите ще спрат да не кажа, че ще почнат пак намаления. Иначе stimulus check- овете са само за белите страни, тук не се надявай
https://www.investor.bg/analizi/91/a...ciiata-356857/
Фед трябва да приложи тактиката на Волкър срещу инфлацията
Не само, че няма да увеличат лихвите, но допълнително ще намаляват количествените улеснения! Целта е да избегнат стагфлацията и остане само рецесия, а това става с дълбока рецесия. Това последното ще го разберете чак когато стане! Възможно е лихвите да избягат на по-високи нива, ако инфлацията е доста упорита!
Коментар
-
аз очаквах при ковида да е голямото сгъване (и не само аз предвид какво се случи по пазарите),но те (ЦБ) направиха такова печатане, че убиха всичкото мечок. Сега обаче посталаха червения килим за инфлацията и вече май ще спират музиката. В противен случай заплашват валутите с тотална девалвация.
Реално въпросът в момента е рецесия или тотал крах на долар, евро, франк, паунд и нови хартии с нови картинки с равностойност 1 нов долар за 100 стари (примерно). Това им е краен вариант и за момента ще се опитат да минат по трънливия път на рецесия, безработица, а защо не и депресия... която ще отричат разбира се.
- 1 like
Коментар
-
Гарантирам ти, само за " тайминга" не мога да ти гарантирам, то не знам и кой може, аз примерно мислех че при ковида ще има рецесия и спадове, но хората с парите решиха друго. При първите данни за рецесия съчетана със скорошните избори в ЮС бъди сигурен, че повишенията на лихвите ще спрат да не кажа, че ще почнат пак намаления. Иначе stimulus check- овете са само за белите страни, тук не се надявай
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Отвори тема за всички криптовалути и най-вече по практически въпроси - как точно се купува и продава и различните видове портфейли ище видиш как ще живне.
Прогнозирам, че тук много скоро ще ти омръзне също.) изчезнаха, и сега си ближат рани. Подозирам, че и тук има вероятност да стане така. Ще видим. Дано не позная, че тук искренно ме забавляват разни "големи инвеститори" , които мерят богатството в обзавеждането с уреди Миеле.
Last edited by better; 26.07.2022, 21:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение.... да не забравяме, че идат избори в US.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ако ми гарантираш стимули и ваканции да взимам една ипотека и аз ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Точно сега на балона на върха,не че не мога но искам пазара да е на моя страна,а не да ми се правят на интересни и брокери и продавачи
Това не отменя яко завишените цени в стил 'който клъвне'
Коментар
-
За да продължи този възход на имотите е нужно централните банки да продължат с разпасаната си политика, а останалите банки да 'радват' потребителите с евтин кредит.
Според теб политиката на печатането ще продължи и сега ли?
Според мен ще има пауза с дълбока рецесия и едва след това ще има нови 'количествени улеснения'.
Защо да скача сега?
ПП преди време той говореше за долари, а аз бях скептичен, но ето сбърках - който си държа парите в долари за последната година компенсира инфлацията... донякъде.
- 1 like
Коментар
-
Недей така, че Кавръков тъкмо се зарадва на повишението на лихвите, а те ще почнат да говорят за намаляване на лихви, стимули, заемни ваканции.... да не забравяме, че идат избори в US.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ми щото имам и имоти, отделно в темата за Биткойн освен мен почти никой не пише, скука. Тук е по интересно - засега.
Прогнозирам, че тук много скоро ще ти омръзне също.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ти от биткоините защо реши да навестиш имотите?
Коментар
Коментар