IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

целта на рецесията овен да се спасят валутите от девалвация е да се ударят руснаците, защото без дълбока рецесия потреблението на нефт ще е много високо...
    помните ли при ковида какво стана, когато светът 'спря'
    Хи хи хи х бе откъде измисли това.Ще ударят руснаците с голо дупе по предната им работа

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Може, може пък да решат че е дошъл момента за дигитален долар, евро и т.н с който да се елиминира кеша и да може да се следи всяка транзакция, както и да се направи почти невъзможно укриването на данъци.... знае ли човек...
      това е следващото, но първо ще има прибиране на много активи и едва след това ще има 'ново начало'
      не мисля, че лихварите са толкова ларж, че да оставят масовката да си плати ипотечния кредит с 2-3 заплати (инфлационна обезценка)
      това се случи в БГ през виденовата зима, но целта там беше друга и си го направиха.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

аз очаквах при ковида да е голямото сгъване (и не само аз предвид какво се случи по пазарите),но те (ЦБ) направиха такова печатане, че убиха всичкото мечок. Сега обаче посталаха червения килим за инфлацията и вече май ще спират музиката. В противен случай заплашват валутите с тотална девалвация.

Реално въпросът в момента е рецесия или тотал крах на долар, евро, франк, паунд и нови хартии с нови картинки с равностойност 1 нов долар за 100 стари (примерно). Това им е краен вариант и за момента ще се опитат да минат по трънливия път на рецесия, безработица, а защо не и депресия... която ще отричат разбира се.
        Може, може пък да решат че е дошъл момента за дигитален долар, евро и т.н с който да се елиминира кеша и да може да се следи всяка транзакция, както и да се направи почти невъзможно укриването на данъци.... знае ли човек...

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Според мен много по агресивно от очакваното тръгнаха да предизивкват рецесия! След спада на суровините и горивата, трябваше да спадне и инфлацията, но не, не спадала, дали не пък не "лъжат" умишленно. Според мен умишелнно търсят рецесия!
          целта на рецесията овен да се спасят валутите от девалвация е да се ударят руснаците, защото без дълбока рецесия потреблението на нефт ще е много високо...
          помните ли при ковида какво стана, когато светът 'спря'

Коментар

Гарантирам ти, само за " тайминга" не мога да ти гарантирам, то не знам и кой може, аз примерно мислех че при ковида ще има рецесия и спадове, но хората с парите решиха друго. При първите данни за рецесия съчетана със скорошните избори в ЮС бъди сигурен, че повишенията на лихвите ще спрат да не кажа, че ще почнат пак намаления. Иначе stimulus check- овете са само за белите страни, тук не се надявай
            В голяма грешка си!

https://www.investor.bg/analizi/91/a...ciiata-356857/
            Фед трябва да приложи тактиката на Волкър срещу инфлацията

Не само, че няма да увеличат лихвите, но допълнително ще намаляват количествените улеснения! Целта е да избегнат стагфлацията и остане само рецесия, а това става с дълбока рецесия. Това последното ще го разберете чак когато стане! Възможно е лихвите да избягат на по-високи нива, ако инфлацията е доста упорита!

Коментар

аз очаквах при ковида да е голямото сгъване (и не само аз предвид какво се случи по пазарите),но те (ЦБ) направиха такова печатане, че убиха всичкото мечок. Сега обаче посталаха червения килим за инфлацията и вече май ще спират музиката. В противен случай заплашват валутите с тотална девалвация.

Реално въпросът в момента е рецесия или тотал крах на долар, евро, франк, паунд и нови хартии с нови картинки с равностойност 1 нов долар за 100 стари (примерно). Това им е краен вариант и за момента ще се опитат да минат по трънливия път на рецесия, безработица, а защо не и депресия... която ще отричат разбира се.
              Според мен много по агресивно от очакваното тръгнаха да предизивкват рецесия! След спада на суровините и горивата, трябваше да спадне и инфлацията, но не, не спадала, дали не пък не "лъжат" умишленно. Според мен умишелнно търсят рецесия!

Коментар

Гарантирам ти, само за " тайминга" не мога да ти гарантирам, то не знам и кой може, аз примерно мислех че при ковида ще има рецесия и спадове, но хората с парите решиха друго. При първите данни за рецесия съчетана със скорошните избори в ЮС бъди сигурен, че повишенията на лихвите ще спрат да не кажа, че ще почнат пак намаления. Иначе stimulus check- овете са само за белите страни, тук не се надявай

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Отвори тема за всички криптовалути и най-вече по практически въпроси - как точно се купува и продава и различните видове портфейли ище видиш как ще живне.

Прогнозирам, че тук много скоро ще ти омръзне също.
                  Няма нужда! Това са елементарни неща, които всеки може да намери в нета. Между другото там ставаше дискусия, когато вървеше нагоре, когато тръгна надолу - темата замря! Почти всички нокойнъри (вероятно вече койнъри, купили на високото ) изчезнаха, и сега си ближат рани. Подозирам, че и тук има вероятност да стане така. Ще видим. Дано не позная, че тук искренно ме забавляват разни "големи инвеститори" , които мерят богатството в обзавеждането с уреди Миеле.
                  Last edited by better; 26.07.2022, 21:11.

Коментар

.... да не забравяме, че идат избори в US.
                    Tomorrow is THE DAY!

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Ако ми гарантираш стимули и ваканции да взимам една ипотека и аз ?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Точно сега на балона на върха,не че не мога но искам пазара да е на моя страна,а не да ми се правят на интересни и брокери и продавачи
                        Мисля, че това с правенето на интересни приключи (виж какво каза Маврика)
                        Това не отменя яко завишените цени в стил 'който клъвне'

Коментар

За да продължи този възход на имотите е нужно централните банки да продължат с разпасаната си политика, а останалите банки да 'радват' потребителите с евтин кредит.

Според теб политиката на печатането ще продължи и сега ли?
                          Според мен ще има пауза с дълбока рецесия и едва след това ще има нови 'количествени улеснения'.

Защо да скача сега?

ПП преди време той говореше за долари, а аз бях скептичен, но ето сбърках - който си държа парите в долари за последната година компенсира инфлацията... донякъде.
                          Точно сега на балона на върха,не че не мога но искам пазара да е на моя страна,а не да ми се правят на интересни и брокери и продавачи

Коментар

Недей така, че Кавръков тъкмо се зарадва на повишението на лихвите, а те ще почнат да говорят за намаляване на лихви, стимули, заемни ваканции.... да не забравяме, че идат избори в US.
                            Ако ми гарантираш стимули и ваканции да взимам една ипотека и аз ?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ми щото имам и имоти, отделно в темата за Биткойн освен мен почти никой не пише, скука. Тук е по интересно - засега.
                              Отвори тема за всички криптовалути и най-вече по практически въпроси - как точно се купува и продава и различните видове портфейли ище видиш как ще живне.

Прогнозирам, че тук много скоро ще ти омръзне също.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Ти от биткоините защо реши да навестиш имотите?
                                Ми щото имам и имоти, отделно в темата за Биткойн освен мен почти никой не пише, скука. Тук е по интересно - засега (докато спукат и имотите).

Коментар

Working...
                                X