IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение

Най-крива явно ви е зелената сделка, току виж проработи и отпадне възможноста за изнудване на ЕС.
    Най-СТУДЕНА и ТЪМНА е зилената сделка. крива ми е оная работа за повече кеф на зиления талибан
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Успокояване..... успокояване..... успокояване..... успокояване.....

Почувствахте ли се по-спокойни вече!?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

И аз съм с три ваксини и баща ми почина от Ковид но това не пречи да си мисля че всичко с маските в Испания в момента е безумие,меко казано обаче
        О, на всеки от нас е позволено всичко да си мисли. Това е изцяло твоя воля. Доколкото помня обаче, светла му памет, баща ти не беше ваксиниран.

Коментар

• Първоначално изпратено от wolf66 Разгледай мнение

Я раздуй сега малко за "принципите"? Какви са те - глобализъм и политика на open borders, заличаването на националните държави и превръщането им в географски понятия, джендър идеологията и LGBTQXYZ+, climate change and green new deal, CRT, индоктриниране на децата още в училище вместо преподаване на наука като математика и физика да речем. За тези ли принципи ("ценности") говорим? Ма това не са принципи а средства, начини за постигане на определени цели. На вас това ви се продава като много възвишени ценности, докато се усетите и ще ви го намъкнат без кондом
          Най-крива явно ви е зелената сделка, току виж проработи и отпадне възможноста за изнудване на ЕС.

Коментар

• https://www.investor.bg/sasht/337/a/...ciiata-357256/
            Финансист: Силната местна валута води до спад на инфлацията

Сега наясно ли сте защо ЕЦБ е в капан и ще трябва да увеличава лихвата агресивно?

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Що така лошо говориш за мен, аз от април 2021г. започнах да купувам долари, февруари тази година продадох и после през май пак започнах попълването. Това за санкциите да се премахнат е хубаво пожелание, но как да стане, означава да си плюят на принципите, друго е виждането на хората в Европа сравнено с тези в България. Правилно, неправилно - това е положението.

Иначе, толкова ли е от значение цената на нефта и газа там, ако се забрани износа от САЩ, поне техните фирми ще работят, а в Европа ще затворят. Ето, затова залагам на долара, дори и потъне, по-малко ще е от еврото, такава ми е логиката.
              Я раздуй сега малко за "принципите"? Какви са те - глобализъм и политика на open borders, заличаването на националните държави и превръщането им в географски понятия, джендър идеологията и LGBTQXYZ+, climate change and green new deal, CRT, индоктриниране на децата още в училище вместо преподаване на наука като математика и физика да речем. За тези ли принципи ("ценности") говорим? Ма това не са принципи а средства, начини за постигане на определени цели. На вас това ви се продава като много възвишени ценности, докато се усетите и ще ви го намъкнат без кондом

Коментар

Не бре като цяло ставаше въпрос за това че долара дългосрочно е стабилна валута за кеш,това беше темата.Пази от кризи както в момента
                Какво означава дългосрочно? Всичко е тайминг, в определени периоди и еврото е силно и франка.Колко години беше по-скъп от долара?! Я коментирай рублата да речем.!

Коментар

Що така лошо говориш за мен, аз от април 2021г. започнах да купувам долари, февруари тази година продадох и после през май пак започнах попълването. Това за санкциите да се премахнат е хубаво пожелание, но как да стане, означава да си плюят на принципите, друго е виждането на хората в Европа сравнено с тези в България. Правилно, неправилно - това е положението.

Иначе, толкова ли е от значение цената на нефта и газа там, ако се забрани износа от САЩ, поне техните фирми ще работят, а в Европа ще затворят. Ето, затова залагам на долара, дори и потъне, по-малко ще е от еврото, такава ми е логиката.
                  Как си представяш да забранят износа на петрол от САЩ? Сериозно ли това?

Коментар

Не тройка, не говоря лошо за теб, объркал си се.

Коментар

И други знаят за долара но не говорят а действат. Иначе имам спомен , че Julius говореше на хората за долара а ти се прикачи когато се изясни и на слепите.. Щатите са по-напред в tightening cycle и натиснаха европейските си васали да налагат санкции на Русия, затова сега ще ядат дървото тъпите зелени джендъри. Свали санкциите и ще има евтин газ и петрол, ще има зърно и торове, желязо и строителни материали и цените ще паднат. Естествено ще поостане инфлацията от многото напечатани и раздадени фиатни пари и политиката на нулеви и отрицателни лихви, но поне геополитическия компонент ще изчезне. САЩ може да имат нефт и газ но пазара е глобален и нема да продават на вътрешен пазар за без пари само от гол патриотизъм.

Коментар

Нали видя каква къща качих в щата Алабама,видя ли и вътре обзавеждането.Само хладилника беше като трикрилен гардероб,а двора,колите вътре,за американеца е ок да си кара Форд Ф150 , а тука го гледаме на картинка...
                        Въпреки, че не съм бил в САЩ, там не е ли малко цветно и селско за дървена къща за 200к? Иначе размерът на хладилника, телевизор и мили/галон а без съмнение е символ на просперитет за американеца. И това че е завел лапетата в Дисни. Забравям ли нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение

Да, по-силна на цената на 60-70 часа работна седмица. А в някои държави от ЕС са на 35 часа (36?). Каква файда за обикновения американец който бачка до побъркване за пустото бвп?
                          Нали видя каква къща качих в щата Алабама,видя ли и вътре обзавеждането.Само хладилника беше като трикрилен гардероб,а двора,колите вътре,за американеца е ок да си кара Форд Ф150 , а тука го гледаме на картинка...

Коментар

Преди пет години? Ти си предвидил преди пет години, че тая година доларът ще поскъпне? Бравос, да живей!
                            Не бре като цяло ставаше въпрос за това че долара дългосрочно е стабилна валута за кеш,това беше темата.Пази от кризи както в момента

Коментар

Стига с тая Еврозона бре ,дори и олигофрените разбраха да се стои настрана от нея ,не знам какъв човек трябва да си че да не виждаш за какво иде реч там.
                              Виж икономиката на САЩ и силата на долара ,после виж икономиката на ЕС
                              Да, по-силна на цената на 60-70 часа работна седмица. А в някои държави от ЕС са на 35 часа (36?). Каква файда за обикновения американец който бачка до побъркване за пустото бвп?

Коментар

Това беше преди 5 години.
                                Преди пет години? Ти си предвидил преди пет години, че тая година доларът ще поскъпне? Бравос, да живей!

Коментар

Working...
                                X