Първоначално изпратено от Pringles
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Успокояване..... успокояване..... успокояване..... успокояване.....
Почувствахте ли се по-спокойни вече!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
И аз съм с три ваксини и баща ми почина от Ковид но това не пречи да си мисля че всичко с маските в Испания в момента е безумие,меко казано обаче
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf66 Разгледай мнение
Я раздуй сега малко за "принципите"? Какви са те - глобализъм и политика на open borders, заличаването на националните държави и превръщането им в географски понятия, джендър идеологията и LGBTQXYZ+, climate change and green new deal, CRT, индоктриниране на децата още в училище вместо преподаване на наука като математика и физика да речем. За тези ли принципи ("ценности") говорим? Ма това не са принципи а средства, начини за постигане на определени цели. На вас това ви се продава като много възвишени ценности, докато се усетите и ще ви го намъкнат без кондом
- 1 like
Коментар
-
https://www.investor.bg/sasht/337/a/...ciiata-357256/
Финансист: Силната местна валута води до спад на инфлацията
Сега наясно ли сте защо ЕЦБ е в капан и ще трябва да увеличава лихвата агресивно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Що така лошо говориш за мен, аз от април 2021г. започнах да купувам долари, февруари тази година продадох и после през май пак започнах попълването. Това за санкциите да се премахнат е хубаво пожелание, но как да стане, означава да си плюят на принципите, друго е виждането на хората в Европа сравнено с тези в България. Правилно, неправилно - това е положението.
Иначе, толкова ли е от значение цената на нефта и газа там, ако се забрани износа от САЩ, поне техните фирми ще работят, а в Европа ще затворят. Ето, затова залагам на долара, дори и потъне, по-малко ще е от еврото, такава ми е логиката.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не бре като цяло ставаше въпрос за това че долара дългосрочно е стабилна валута за кеш,това беше темата.Пази от кризи както в момента
Коментар
-
Що така лошо говориш за мен, аз от април 2021г. започнах да купувам долари, февруари тази година продадох и после през май пак започнах попълването. Това за санкциите да се премахнат е хубаво пожелание, но как да стане, означава да си плюят на принципите, друго е виждането на хората в Европа сравнено с тези в България. Правилно, неправилно - това е положението.
Иначе, толкова ли е от значение цената на нефта и газа там, ако се забрани износа от САЩ, поне техните фирми ще работят, а в Европа ще затворят. Ето, затова залагам на долара, дори и потъне, по-малко ще е от еврото, такава ми е логиката.
Коментар
-
Коментар
-
И други знаят за долара но не говорят а действат. Иначе имам спомен , че Julius говореше на хората за долара а ти се прикачи когато се изясни и на слепите.. Щатите са по-напред в tightening cycle и натиснаха европейските си васали да налагат санкции на Русия, затова сега ще ядат дървото тъпите зелени джендъри. Свали санкциите и ще има евтин газ и петрол, ще има зърно и торове, желязо и строителни материали и цените ще паднат. Естествено ще поостане инфлацията от многото напечатани и раздадени фиатни пари и политиката на нулеви и отрицателни лихви, но поне геополитическия компонент ще изчезне. САЩ може да имат нефт и газ но пазара е глобален и нема да продават на вътрешен пазар за без пари само от гол патриотизъм.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Нали видя каква къща качих в щата Алабама,видя ли и вътре обзавеждането.Само хладилника беше като трикрилен гардероб,а двора,колите вътре,за американеца е ок да си кара Форд Ф150 , а тука го гледаме на картинка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение
Да, по-силна на цената на 60-70 часа работна седмица. А в някои държави от ЕС са на 35 часа (36?). Каква файда за обикновения американец който бачка до побъркване за пустото бвп?
Коментар
-
Преди пет години? Ти си предвидил преди пет години, че тая година доларът ще поскъпне? Бравос, да живей!
Коментар
-
Стига с тая Еврозона бре ,дори и олигофрените разбраха да се стои настрана от нея ,не знам какъв човек трябва да си че да не виждаш за какво иде реч там.
Виж икономиката на САЩ и силата на долара ,после виж икономиката на ЕС
Коментар
-
Това беше преди 5 години.
Коментар
Коментар