Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнениеМомци, Вълчо съм.
Не бях писал от няколко месеца, роди ми се втора щерка, купих още едно креватче и я настаних в деЦката при първата щерка.
Като гледам, тук всичко си е същотоСтрадащите от остра имотна недостатъчност отново продължават да рутят тухлата, а тя упорито не пада, а даже се качва
Затова захлупих още една двустайка този месец. Да има. А от догодина очаквайте отново 10-15% ръст на цените и наемите, съпроводени от инфлацията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И при теб, продълваш да живееш на квартира.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеБрокеразите - фантазьори съвсем избръмчаха, може би виждат задаващата се..... мотика....препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Промяна при тях няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнениеМомци, Вълчо съм.
Не бях писал от няколко месеца, роди ми се втора щерка, купих още едно креватче и я настаних в деЦката при първата щерка.
Като гледам, тук всичко си е същотоСтрадащите от остра имотна недостатъчност отново продължават да рутят тухлата, а тя упорито не пада, а даже се качва
Затова захлупих още една двустайка този месец. Да има. А от догодина очаквайте отново 10-15% ръст на цените и наемите, съпроводени от инфлацията.
Да ти е жива и здрава щерката!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Пазарът на недвижими имоти в София продължава да демонстрира стабилност и устойчив ръст, въпреки динамичната икономическа обстановка.
https://www.pariteni.bg/novini/imoti...-sofiia-250986
- 1 like
Коментар
-
Момци, Вълчо съм.
Last edited by ivanvg93; 24.10.2024, 17:39.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
За Седларов си има причина и тя е, че арменеца беше дал задание на модитата да ми трият акаунтите.
Виж там, ратко ти е приготвил армагани загдето му пълниш маломерките за години напред и даже вече лист с чакащи кандидатнаематели има.
ще ти даде примоция за малоимотни повишители
Last edited by X_Y; 24.10.2024, 20:33.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не говоря за яката на Стара планина, а за равнината. От Световрачене до център е доста поблизо отколкото от Бистрица - център. Драгалевци и Бояна естествено са по-близо, но минаването през Черни връх с кола е за мазохисти.
това започва още от царско време. първо са вили,а после и комунделите налазват бояна и княжево и в яката на витоша
като тръгва, че там е престижно... има по-голяма тежест при избора на локация от това, че има повече слънце и простор. Южните склонове на стара планина са супер, но концентрацията е в яката на витоша + някои и други квартали.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Най-простото обяснение - яката на Витоша е доста по-близо до града, отколкото яката на Стара планина. Това е.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Те и много повишителски паднаха в боя за бутане на темата!
Седларов вече кара двуцифрено число.... шумЯнчето сигур и то !?!?
Виж там, ратко ти е приготвил армагани загдето му пълниш маломерките за години напред и даже вече лист с чакащи кандидатнаематели има.Last edited by X_Y; 24.10.2024, 20:33.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Те и много повишителски паднаха в боя за бутане на темата!
Седларов вече кара двуцифрено число.... шумЯнчето сигур и то !?!?Last edited by X_Y; 24.10.2024, 20:32.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар