Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Има фактори за падане и за вдигане на цените у нас. Разбира се за още доста години напред посоката може да бъде яко нагоре, защото имотните ни цени изостават много от цените по света / не само Европа/. Едно време като реших да вкарам повечето ми средства в имоти от София по света имаше едва десетина столици или милионни градове с по ниски цени от нея. Разбирай Африка, Латинска Америка, Азия всички съм проверявал един по един. Сега малко дръпнахме , и да речем вече може да има няколко десетки такива градове с по-ниски цени, но остават стотици с по-високи.
В същото време България, в частност София във всякакви световни класации както видяхме 2 днес е обикновено 50-60 място. Тези класации не са правени от нашите брокери със сигурност :-)
Не мисля, че е нормално държавата ни да е на 60-то място в света примерно / колкото Жони да я плюе това са фактите/ и имотите ни да са на 160 или на 190-то място като цени. Тази разлика няма как да не се коригира във времето. И не е задължително имотите ни да станат и те на 60-то място. Може страната ни да стане на 190-то вместо това...., но движение ЩЕ има....:-)
Коментар