Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеЛеле, момчета, ама вие сте бетер старите домакини Пълните мазета с туршии и земеделска продукция, а аз мисля да продължавам да си купувам пресни зеленчуци и през зимата като ще финансирам пазара си с наемите хихих
Иначе Пешо не го понасям - хитър селянин е, шом и ТЕЛК има.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Продават бе, продават, пукни се от яд. И под наем дават, и наеми прибират.
Между другото, колко трябва да си издухан, че да си уж на море и да пишеш денонощно в тема за недвижими имоти, които нямаш, просто не знам.
А бе, къде е Бонка?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Спада е в ход само в главата ти Кавръче. В реалността ръстовете чупят рекорди. Поне засега. Има статистика на одертните цени. Ако продължаваме да се развиваме по същият начин икономически / Заплатката да ти разясни, че да не хабя клавиши/ цените на имотите мерени в шума ще продължават нагоре. Пиша ти го най-внимателно. Фанал си се за некакви сламки и нищо не разбираш от процесите които вървят в момента и до какво водят....:-)
Какво да продавам Кавръче ? Нещо трябва да си се напушил яко. Аз Ще купувам в близките месеца имотИ в множествено число. В преговори съм с няколко строители.....
Ръста е в ход все още и в Щатите . Само с по-бавно темпо. Въпреки двойните ипотеки..... Отново засега поне е така. А Дцонката е гола вода относно познаване - виртуалните му неща са на минус, облигациите вероятно на още по-голям, а ако беше взел имоти с тези пари където и да е по света щеше вместо на минус да е 50-200% нагоре. Т.е. не публичното писана а реалните действия за себе си показват, че от елитният университет са го научили на формули, които водят до НЕпознаване на нещата :-) Ти може да си изгубил 70К евро от непокупка навреме. Той е изгубил 700К евро....
Кавръче , Джонката ако не лъже отново както за покупката на имота му виртуално във Вазов здраве да му е. Дано и да може да носи на 1 поднос 3 шкембе чорби с 3 сливови / разбра ли лъжата за притежанията му у нас от поста му/ Ако може само тогава може да се сравнява по образование и друго с мен. Ама аз не гоня такова сравнение / все съм на дъното признавам си :-)/. Толкова си мога и не става да се надскоча .... с 4 шкембета на една табла :-)
Пп Едва ли има човек в този форум по-запознат от мен с това какво става в Китай.....:-) Когато достигнем Китайските имотни цени ела ми се обади :-)
- 1 like
Коментар
-
Гледам андрешковците са налазили вече темата! Явно следобедната дрямка не ги хваща.
Опасявам се и друго... че списвачите на блиц консумират по-долнопробен алкохол и от читателите ?!?
- Цените на имотите отбелязват 46% ръст на годишна база.
- Например, в САЩ инфлацията е 40%
- но има положителни лихвени проценти, които са над 20 на сто...
Тия числа за нищо ги нямат! Как да не им вярваш..........
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/novini/130/a...godini-354741/
Норвегия одобри най-голямото лихвено увеличение от 20 години
И т.н. и т.н. https://www.banker.bg/finansov-dnevn...htata-si-lihva
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнениеПродавачииии, днес сте много изтръпнали и има защо! Спадът ще е по-скоро отколкото очаквахме, защото падна правителството и се задава политическа криза. Чужденците започнаха да разпродават, защото ги е страх от дългата ръка на Путин. Тези, които ще купуват да изчакат, защото промоциите са на прага!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Е, някой за да не се "набутат" ще живеят с мама, лошо няма
Знам че ти е вътрешно, щото няма комисиона - ще ти мине, сега през кризата ще поизчезнеш барабар с 99% от "бранша", свирен мач.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Продават те, чалъми
Между другото, колко трябва да си издухан, че да си уж на море и да пишеш денонощно в тема за недвижими имоти, които нямаш, просто не знам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Пишеш, че вече има оферти в бриз с 15 процента надолу и че ще посочиш конкретна. Посочи такава, следя пазара от 2018 година насам, като в района имам три жилища. Тъй като аз не виждам оферти, освен в генгерлиците над панорама парк и то на зелено или без акт 16, партери на бдс и пр. Хората, купили в симфония 2018 г. на 800 евро, продават в момента на 1500 и като казвам продават имам предвид продават, не предлагат, а си правят сделки. До колко това харесва на тебе или някой друг, няма никакво значение. Ти си отчитай срив, де, няма проблем. Май понякога пишете тука, колкото да не заспите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
И как е загубил, я да видим? Не е набутал 70 хил евра в коптор, дето щеше да плати 7хил да стане негов + 30 хил да стане обитаем и да струва 90хил сега Еми то е аритметика, 70+7+30 прави 107, едни 17хил евро набутка Много лоша шега, смелите да я поемат с вазелин!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Няма ги онези трудолюбиви жени от времето на НРБ, които блъскаха на полето за 50 ст или 1 лв на ден. Облечени в басмени рокли и забрадки.
Няма кой да произвежда, иначе земя имаме.
Нищоправене, празнодумие, некомпетентност, лаладжийство, часове изгубено работно време, резултатът от който е едно голямо НИЩО.
Има един разказ на Хайтов, овчарят казва на сина си - като не ти стигат парите в града - какво правиш там, върни се на село.
Да се върне, ама не се връща, иска да работи у офиса.... Или да слугува в чуждата държава и да пърди в чуждия матрак цял живот заедно с арабелите, които при всички положения се ползват с по-голямо уважение от него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Батко ти произвежда и домати и картофи и краставици и боб и пипер в малки количества вече бере домати и крастовици вади картофи.Отделно по 70 декара жито слънчоглед и царевица...Чакам 50 тона жито 20 тона слънчоглед и 70 тона царевица ако Бог я кара така с поливката.Цените за момента са добри....и ще стават още по добри.Субсидиите отделно.АЕЦ а и той...Боли го батко ти фара че у София че гладувате и студувате.Прибирам реколтата под навеса и шапка на тояга... Мазето ще го напълня и ще ви гледам сеира.Вместо да ревете по площадите вземете се в ръце и пълнете мазето оти че ми ручате куро
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Ех, Кавръче, ти като си много смел нали видя как загуби и то точно в имотния пазар за който се биеш в гърдите, че познаваш Точно на теб "смелостта" ти изигра не лоша ,а много лоша шега !
- 1 like
Коментар
Коментар