If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тая,оная наемите ги чакате годинИ,пак да повторя годинИ...ще тръгнат там където са си ,все по евтини,защото тия дето отдават са повече от тия дето търсят
Каврък, моите наеми са си все в размера от самото начало. 200€+310 € (в лева го вземам) + 460€. А поготвям още един за отдаване. Само в Докторска не. Там скоро няма да пусна никого. Алогичен съм, нали? Но винаги съм бил такъв.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
НЕ Е ЛЕСНО ДА ЛЪЖЕШ.
До вчера имала само 50к че да не се регистрирала по ДДС. Вече 200к за 6 месеца. Да не са за 6 дена ИЗМАМНИЦЕ. ДОЛНА КРАДЛА
Обяснявала съм много пъти какво правя и няма да се повтарям. Някой ако има проблем да ми пише ще кажа отново как и защо не се регистрирам по ДДС . Не четеш внимателно ,но на теб това не ти и трябва
Може да ми се извиниш когато решиш
Кога лъжеш ? Преди или сега ? Тия двата в Атина, нали ги имаше преди да продадеш "на върха"
Колкото до 200000 лв. от наеми ,аз ги взимам за по-малко от 6 месеца хахаха
НЕ Е ЛЕСНО ДА ЛЪЖЕШ.
До вчера имала само 50к че да не се регистрирала по ДДС. Вече 200к за 6 месеца. Да не са за 6 дена
замених ги за 2 в АТИНА - и по големи и по СКЪПИ. И ми останаха 200к ЛЕВА.
Ей толкова загубих - 200 000 ЛЕВА ПЕЧАЛБА.
НИКОГА НЕ СИ И НЯМА ДА ГИ ИЗКАРАШ со наеми.
Кога лъжеш ? Преди или сега ? Тия двата в Атина, нали ги имаше преди да продадеш "на върха"
Колкото до 200000 лв. от наеми ,аз ги взимам за по-малко от 6 месеца хахаха
Хахаха, не питам затова ама на теб само комисиони са ти в главата. Я, кажи колко загуби след като продаде двата апартамента "на върха" преди години ?
замених ги за 2 в АТИНА - и по големи и по СКЪПИ. И ми останаха 200к ЛЕВА.
Ей толкова загубих - 200 000 ЛЕВА ПЕЧАЛБА.
НИКОГА НЕ СИ И НЯМА ДА ГИ ИЗКАРАШ со наеми.
Глупости! Аз съм отдал имот на мой познат, който идва рядко тук във Вн. Тази год с 300 зора му вдигна наема, който не беше актуализиран от 3-4 г. Успя да го отдаде на 700 лв. (за повече наемателят каза, че ще се изнесе). 120 кв близо до центъра, обзаведен добре (живя в него няколко год и не е пестил от обазавеждането) с подземно паркомясто! Отделно в моя комплекс с всички есктри, тази год 5-6 ап. останаха празни и то в пика на лятото, останалите няколко ап, в които има наематели пък се изнасят скоро, понеже са си купили свои собственни. Догодина и аз се местя на новия, и като гледам кво става, вероятно ще му играя ключа и няма да го отдам на ниска цена. Положението при наемите никак не е розово и според мен ще се влошава.
Ще продаваш ли твоя след като се изнесеш и няма да го отдаваш под наем ?
Кажи им простичко накъде ще тръгнат наемите след година.
Тая,оная наемите ги чакате годинИ,пак да повторя годинИ...ще тръгнат там където са си ,все по евтини,защото тия дето отдават са повече от тия дето търсят
Толкова, ама толкова не си наясно, че направо няма на къде повече. Не следва ли хора, които никога не са отдавали под наем, просто да си траят?
Глупости! Аз съм отдал имот на мой познат, който идва рядко тук във Вн. Тази год с 300 зора му вдигна наема, който не беше актуализиран от 3-4 г. Успя да го отдаде на 700 лв. (за повече наемателят каза, че ще се изнесе). 120 кв близо до центъра, обзаведен добре (живя в него няколко год и не е пестил от обазавеждането) с подземно паркомясто! Отделно в моя комплекс с всички есктри, тази год 5-6 ап. останаха празни и то в пика на лятото, останалите няколко ап, в които има наематели пък се изнасят скоро, понеже са си купили свои собственни. Догодина и аз се местя на новия, и като гледам кво става, вероятно ще му играя ключа и няма да го отдам на ниска цена. Положението при наемите никак не е розово и според мен ще се влошава.
Истината е, че всеки си купи ап. Някои по 2-3-5 броя. Последните 3 год има бум на новото строителство, което ще излезе на пазара следващите няколко год.. Пазарът ще бъде залят от имоти под наем, а наемателите стават все по-малко и по-малко - факт!
Толкова, ама толкова не си наясно, че направо няма на къде повече. Не следва ли хора, които никога не са отдавали под наем, просто да си траят?
Коментар