Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Май не беше студен
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеНз дали някой забелязва, но сезоът вече под 2 месеца! Април и май са дъждовни и студени, юни до 15-20 ти също. Сезонът е само юли и август. Ако някой разчита да отдава под наем, да се замисли, дали може да си избие увеличените разходи по подръжка и ремонт за изключително скъсения сезон. Мои познати вече спряха да отдават, защото наемателите искат да наемат само за тези 2 месеца х 1200 лв. като само подръжката му е 90 лв на месец - целогодишно!
Коментар
-
В сф с 1200 евра си умрел от глад. В добруджа в най-затънтените села даже, един тракторист взима 2500 лв! Някъв пък с 300-400 овце, ми вика овчаря фърлил сопата и казал, ако не ми дадеш 1500 лв паси си овиците сам. Плащал за стригане на вълната, понеже никой не я купува, правил един трап и зарявал там. Царевицата вика 600 лв тон, пък идват да купуват агнета за 6 лв/кг. Такива са били и цените когато царевичката била 350 тон. Пълна катастрофа е животновъдството.Last edited by better; 23.06.2022, 20:18.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Е,в прерията виж нивата на заплатите и покупателната им способност,после дай да се върнем в София.
В една кланица в испанска провинция най ниската заплата е над 1200 евра,провинция в Испания ,ти ми говориш за САЩ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
Утре сутринта,като си правиш закуска и си мажеш филията с масло можеш да видиш кво ше стане....докато РАЗМАЗВАШ маслото,си представи,че тва е аналогично с една супер лукс двустайна килия,с тавани по ниски от на американски гараж,и почти същата квадратура. на тихо и спокойно местоположение,но за това пък много комуникативно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
То това може спокойно да извадиш 30-40% от квадратурата, някои "стаи" са от край до край скосени тавани. Иначе мога в София, квартал Бояна да ти снимам полуразрушени подобни инвестиции. От десет години поне са построени и никой не ги поглежда, няколко такива имам наоколо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнениеАхахахха... ми нормално в прерията да са по-евтини от София
В една кланица в испанска провинция най ниската заплата е над 1200 евра,провинция в Испания ,ти ми говориш за САЩ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
То това може спокойно да извадиш 30-40% от квадратурата, някои "стаи" са от край до край скосени тавани. Иначе мога в София, квартал Бояна да ти снимам полуразрушени подобни инвестиции. От десет години поне са построени и никой не ги поглежда, няколко такива имам наоколо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЕй тези котури, стоят от 10 години. В началото бяха на 1500 евра. От тогава само свалят цените, но никой не ги иска. Ако някой има желание, мога да ги снимам да видите на какво приличат в момента. Пълна разруха, скоро ще се срутят. Пазарът е пълен с боклуци, които не струват и 100 евро!
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...3uj&f1=1&fe7=1
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Направи си сметката щом в Средния запад цените са по ниски от софийските
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нз дали някой забелязва, но сезоът вече под 2 месеца! Април и май са дъждовни и студени, юни до 15-20 ти също. Сезонът е само юли и август. Ако някой разчита да отдава под наем, да се замисли, дали може да си избие увеличените разходи по подръжка и ремонт за изключително скъсения сезон. Мои познати вече спряха да отдават, защото наемателите искат да наемат само за тези 2 месеца х 1200 лв. като само подръжката му е 90 лв на месец - целогодишно!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ей тези котури, стоят от 10 години. В началото бяха на 1500 евра. От тогава само свалят цените, но никой не ги иска. Ако някой има желание, мога да ги снимам да видите на какво приличат в момента. Пълна разруха, скоро ще се срутят. Пазарът е пълен с боклуци, които не струват и 100 евро!
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...3uj&f1=1&fe7=1
Коментар
-
Първоначално изпратено от manyyy Разгледай мнение
А за България според теб какво ще се случи с пазарът на НИ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНе знам колко съм успял и колко - не.
Има хора изобщо не бачкат, за тях със сигурност не съм успял!
Ама ако взема, че я докарам до там изобщо да не бачкам... не знам дали ще ми хареса??
То не е една беля, хаха...
И... ся... к'о викаш... кленовите листа затъват, американците - не?
- 1 like
Коментар
Коментар