If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нищо работа е това за година. В Турция е повече :-)
Сега ще се сринат цените с цели 2-3%....и чакащите спада там ще го дочакат :-)
Хахахаха! Направо страшен срив се задава. Всички чехи и нашите блеячи ще накупят и у Варна, и у София. Направо продаваш стария таралясник и купуваш 1/3 имот във....Повеляново. , гара Бов и други примамливи ситуирани в близост до двете столици - истинската и морската локации.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Радикалното е Иран преди и след " революцията" - от що годе светска страна стана това което е сега. И в Турция я има борбата между светското и исляма- имаш доста жени с " нинджа костюми" дори в Истанбул, имаш пряка намеса на султаня в банковите дела и в икономиката, което не му е работа...... Та с 2 думи огромен потенциал от инвестиция там съчетан с не малко рискове.
Тез нинджи дет ги виждаш не са тр. Погледни мъжете около тях и ще ти стане ясно, че са арапи. Лятото е фрашкано с тях. Турците се оплакват че всяко лято е така. В България не е ли риск, да купиш и да ти дойдат комшии с цигани? Вече по 5* хотелите ги срещам. Не правят проблеми, но хигиената им куца и така гонят "белите". Вече имат мангизи и са ти потенциални комшии.
Това го вдигнаха/грубия строеж/ за по/малко от две години.
За колите и проблемите след, като се насели си прав. От друга страна, ако съдим по останалото ново във Варна, може на 30-40% да е празно....
Че кво му е радикалното в Тр? Преди месец бях там (2500 км навъртях), сега пак ще ходя. Нищо по-различно от бг няма. Пият си, ходят си, веселят се. Обличат се кой как си иска и тва не само в Бодрум и Кушадасъ. В Истанбул по крайбрежната е пълно със заведения, през ноща си ходят мадами с късите полички и хич не им дреме. На хубавите места е доста по-скъпо от тук. Вечеря за двама с дете излиза към 200-300 лв. Аз криза там не видях.
Радикалното е Иран преди и след " революцията" - от що годе светска страна стана това което е сега. И в Турция я има борбата между светското и исляма- имаш доста жени с " нинджа костюми" дори в Истанбул, имаш пряка намеса на султаня в банковите дела и в икономиката, което не му е работа...... Та с 2 думи огромен потенциал от инвестиция там съчетан с не малко рискове.
Аз, но не точно хвалба, беше. Казах, че е единственият зелен квартал, но и там се застроява. Мястото на което строят това нещо си беше оградено от години, така че тук не губим зелено.
За загубата на зелено си прав. Но с тоя строеж идват 3~4 год. шум, прахоляк, разбити улици, 200 ап 600 коли за живущите наоколо. Да са им честити.
Да, много трудно решение за мен и моето семейство, но плюсовете за Варна са единични спрямо минусите. То освен морето и роднините май други плюсове няма.
Никога, ама никога не съм си помислял и представял че мога да живея в Сф, но разума би трябвало да надделява над емоциите.
Хахаха, затова Елджон много се сърди. София наистина се оказва центъра на вселената. Продължавайте да се заселвате тук силистренци и тутраканци. Нямаме търпение...
Във Варна шофьорите са много, много зле. Там ми е по-стерсиращо и изнервящо от София. Също забелязвам, че са по-комлексирани от софиянци на тема "тия от провинцията".
А нужно ли е да си в голям град?
Ще видим как ще е другата седмица в Сф. Понеже в момента съм с доста голямо МПС и в по-малките улички ми правят всички път без изключение, но по главните улици са си доста нахални.
Да, нужно е да съм в голям И развит град, не заради парите. Културните мероприятия и изкуството са също много важно изискване от моя страна. Всичко това го предлагат много малко градове.
Във Варна шофьорите са много, много зле. Там ми е по-стерсиращо и изнервящо от София. Също забелязвам, че са по-комлексирани от софиянци на тема "тия от провинцията".
В София е лудница и натоварено, но някак подредено.
Точно до това чудо бях спрял преди 2 дни. След една седмица Варна Везните вече натежават към Сф. Не бях изобщо планирал, но другата седмица ще се ходи за няколко дни.
Не знам как е в Сф, но тук гагаузите, пардом варнЯнци, не са изобщо толерантни шофьори.
Добро решение, за разлика от моето
Повече възможности, повече перспективи.
Да, много трудно решение за мен и моето семейство, но плюсовете за Варна са единични спрямо минусите. То освен морето и роднините май други плюсове няма.
Никога, ама никога не съм си помислял и представял че мога да живея в Сф, но разума би трябвало да надделява над емоциите.
Точно до това чудо бях спрял преди 2 дни. След една седмица Варна Везните вече натежават към Сф. Не бях изобщо планирал, но другата седмица ще се ходи за няколко дни.
Не знам как е в Сф, но тук гагаузите, пардом варнЯнци, не са изобщо толерантни шофьори.
Добро решение, за разлика от моето
Повече възможности, повече перспективи.
Коментар