IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

От новините се разбира, че всички са изплашени, че новото правителство трупа точки с програма за намаляване на данъците на по-заможните. Няма изненада предвид партията им начело на държавата. Дори МВФ ги критикува, че грешно се насочват към подпомагане на богатите. А според правителството им виновен Путин .
    системата е натоварена с толкова много дълг, че откъдето и да я бутнеш се клати (меко казано) - в този ред на мисли причини за следващите трудни месеци-години може да се измислят .. всекиму според потребностите
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

пече се ликвидна криза
      От новините се разбира, че всички са изплашени, че новото правителство трупа точки с програма за намаляване на данъците на по-заможните. Няма изненада предвид партията им начело на държавата. Дори МВФ ги критикува, че грешно се насочват към подпомагане на богатите. А според правителството им виновен Путин .

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
        Я какви интересни събития се случват в ЮК
        https://youtu.be/o-Eay8WH1LI
        пече се ликвидна криза
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• https://www.24chasa.bg/biznes/article/12656004

Айдеее, Ботич, кво ше праим бре? Дали има още от ония беседки по 100 квадрата за 20К€ в Истанбул. То сега в рубли и лири ше станат та не моа да сметна по колко милиона точно ще са.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Я какви интересни събития се случват в ЮК
            https://youtu.be/o-Eay8WH1LI

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
              Не, кажи де. Абе отде да знам, не виждаш ли че неам време да се обръсна камо ли да следя физкултурниците. Аз имам ателие, да не би да съм аз. , хахаха, верно ли съм аз?
              Хах, не си ти... но засега няма да ти казвам, а ще го оставя сам да се припознае и така да се разкрие!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                И на какво учи?!

Че като връзкар теглил кредит на 6.2%, докато невръзкарите теглеха на 4%, щото тогава евровите кредити бяха Юрибор+надбавка 2.4%, а самия Юрибор беше паднал на 1% - сметни сам колко прави "1+2.4"!

p.s.
                Дет се вика - с таквиз приятели врагове не ми трябват!

p.p.s. Още ли не си разбрал кой е "физкултурника с ателието"?
                Не, кажи де. Абе отде да знам, не виждаш ли че неам време да се обръсна камо ли да следя физкултурниците. Аз имам ателие, да не би да съм аз. , хахаха, верно ли съм аз?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                  Песимиста хем им сервира, хем ги учи. И Вас учи, ама който вдева......
                  И на какво учи?!

Че като връзкар теглил кредит на 6.2%, докато невръзкарите теглеха на 4%, щото тогава евровите кредити бяха Юрибор+надбавка 2.4%, а самия Юрибор беше паднал на 1% - сметни сам колко прави "1+2.4"!

p.s.
                  Дет се вика - с таквиз приятели врагове не ми трябват!

p.p.s. Още ли не си разбрал кой е "физкултурника с ателието"?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                    Започнаха с "договарянията"

https://www.facebook.com/commerce/li...are_attachment

ОТ СОБСТВЕНИК !
                    ПРОДАВАМ апартамент в град Варна , квартал Възраждане 1 блок 14 . на трети етаж от общо осем , среден , 49 квадрата застроена площ плюс маза 6 квадрата , без външни стени , с асансьор , югоизточно изложение , голямо отстояние и простор от другите сгради . Апартамента е за ремонт , състои от две отделни стаи , голям г-образен коридор , остъклен с пвс дограма балкон и стаи , панел , килер, баня с тоалетна и маза. В близост е Лидъл, Кауфланд, Била, Делта Планет мол, детски градини , гимназия , автобусни и тролейбусни спирки , пазар, медицински център, спортен комплекс, паркове, има и голямо пространство за свободно паркиране пред блока и в района , предпочитан район за живеене поради добрата си инфраструктура и комуникации.
                    Цена - 59 800 евро. Възможност за договаряне .За повече информация на ЛС или на посоченият телефонен номер .
                    Телефон за връзка - 0887 27 04 69
                    Тва Възраждане не беше ли едно гето? Особено най-западната му част. Че аз тези квадрати съм ги купил с 1500 евро повече в нова сграда срещу ВМА.
                    О, чакай, сори, обърках го с Владиславово
                    Last edited by bulgarian lev; 28.09.2022, 20:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Ихааа.... изплющял си ги с таблата у главата, та чак са почнали да дават заето, а?!

Брех, ти да видиш.........
                      Песимиста хем им сервира, хем ги учи. И Вас учи, ама който вдева. И аз на моите пациенти им давам насоки за нещата, например да ходят ли или не в Турция за второ мнение (много модерно напоследък), но зависи от много неща.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                        https://www.investor.bg/a/538-pazari...nyama-iznenadi

БЕЗ МИЛОСТ ,В ПРАВ ТЕКСТ !

Може да се наложи ЕЦБ да увеличи лихвите с още 75 б.п. през следващия месец, докато инфлацията остава неприемливо висока", каза управителят на централната банка на Словакия Петер Кажимир.

По думите му такова увеличение е "много добър кандидат за поддържане темпа на затягане", но също така "е необходимо да се изчака за нови данни" за инфлацията.

"Трябва да сме силни, дори безмилостни, независимо от задаващата се рецесия", каза банкерът, цитиран от Ройтерс.
                        Дали 2023 ще е годината на лебеда? Или 2030?

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                          Ново софиянци,нацепихте ли дървата ? че тая година парно може и да няма

В новите квартали май парно няма, климатици навсякъде. Отделно зимата е относително мека. Така, че споко и на ток ще оцелеем, даже може и да е по-евтино.

Коментар

• 300 лв??!!!! Във Варна (макар и Владиславово)! Тез собственици нормални си са нз, но тва е 1 вечеря за 4-5 човека в ресторант!

Коментар

• Започнаха с "договарянията"

ОТ СОБСТВЕНИК !
                              ПРОДАВАМ апартамент в град Варна , квартал Възраждане 1 блок 14 . на трети етаж от общо осем , среден , 49 квадрата застроена площ плюс маза 6 квадрата , без външни стени , с асансьор , югоизточно изложение , голямо отстояние и простор от другите сгради . Апартамента е за ремонт , състои от две отделни стаи , голям г-образен коридор , остъклен с пвс дограма балкон и стаи , панел , килер, баня с тоалетна и маза. В близост е Лидъл, Кауфланд, Била, Делта Планет мол, детски градини , гимназия , автобусни и тролейбусни спирки , пазар, медицински център, спортен комплекс, паркове, има и голямо пространство за свободно паркиране пред блока и в района , предпочитан район за живеене поради добрата си инфраструктура и комуникации.
                              Цена - 59 800 евро. Възможност за договаряне .За повече информация на ЛС или на посоченият телефонен номер .
                              Телефон за връзка - 0887 27 04 69

Коментар

• https://www.investor.bg/a/538-pazari...nyama-iznenadi

БЕЗ МИЛОСТ ,В ПРАВ ТЕКСТ !

Може да се наложи ЕЦБ да увеличи лихвите с още 75 б.п. през следващия месец, докато инфлацията остава неприемливо висока", каза управителят на централната банка на Словакия Петер Кажимир.

По думите му такова увеличение е "много добър кандидат за поддържане темпа на затягане", но също така "е необходимо да се изчака за нови данни" за инфлацията.

"Трябва да сме силни, дори безмилостни, независимо от задаващата се рецесия", каза банкерът, цитиран от Ройтерс.

Коментар

Working...
                                X