Първоначално изпратено от ceco666
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Тогава да не лапа държавата осигуровки.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Никога не съм разбирал, защо човек трябва да се остави някой да му дава пенсия? Държавата да не е приют?
- 1 like
Коментар
-
Никога не съм разбирал, защо човек трябва да се остави някой да му дава пенсия? Държавата да не е приют?Last edited by Arana; 25.10.2022, 22:49.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
слагам ти +,
но мисля, че повечето хора са плащали данъци и очакват да получат нещо в замяна.
когато излязат от трудоспособна възраст. аз също очаквам да получа еквивалент на това, което съм плащал.
но не разчитам на това.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Никога не съм разбирал, защо човек трябва да се остави някой да му дава пенсия? Държавата да не е приют?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Каврък тоз "бедняк" как ще го обложите?
“Беше добра оферта”: Шефът на ВАС купил вила с минерален басейн за 10 000 лв.
Председателят на Върховния административен съд Георги Чолаков, един от „тримата големи“ в съдебната система, е придобил луксозен имот на “симулативна” цена. През 2016 г. той купува къща за гости с басейн с топла минерална вода в село Пчелин само за 10 000 лв. Имотът няма разрешително за водоползване, което значи, че минералната вода е пълнила басейна незаконно. Освен това имотът реално е по-голям с 38 кв.м. според Кадастъра, но Чолаков е декларирал по-малка площ.
https://bird.bg/cholakov-kzg-pchelin/
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ИТ са като всички други наемници на заплата - ще плащат и пушек ще се вдига
Я кажи кво ще направиш да го избегнеш? Фирма?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ще има да чЕкате ИТ да плаща 20% данък.
- 3 Харесвания
Коментар
-
ИТ са като всички други наемници на заплата - ще плащат и пушек ще се вдига
Я кажи кво ще направиш да го избегнеш? Фирма?препоръка е
- 1 like
Коментар
-
но мисля, че повечето хора са плащали данъци и очакват да получат нещо в замяна.
когато излязат от трудоспособна възраст. аз също очаквам да получа еквивалент на това, което съм плащал.
но не разчитам на това.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз джулиусчо много го уважавам.
дори бих го извел на кръчма, ако ми се слушаха празни приказки около тема икономика.
иначе с лордчето сме го предложили за доктор 'онорис кауза за догодина
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ще има да чЕкате ИТ да плаща 20% данък.
Я кажи кво ще направиш да го избегнеш? Фирма?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
това не е вярно. Над 3к трябва да плащат 20%, до 3к НУЛА. Те плащат 23% други налози - пенсии и здравни т.е ПОВЕЧЕ от т.нар. богати или средна класа и сега. Това е въйпиюща несправедливост.
Трябва да вдигат прага - поне на 5к ....
За пенсиите. Да ви кажа при мен какво се случи.
Като се пенсионирах коефициента ми беше 2,34, сега след 5 години осигуряване на макс праг ми е 1,86. Загуба от 0,5 и изчислената ми пенсия е 100лв по малко отколкото вземам. Та бъдещите пенсионери имате всички шансове да вземате по малка пенсия от моята която е и в момента да не говорим за поне 6-8% отгоре годишно в бъдеще.
За здравето вие си знаете - не платиш ли те оставят да умреш като куче и на стълбите
- 1 like
Коментар
Коментар