IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
    Ама аз имах някаква надежда , че не си чаак толко тъп и зъл, уви. Катастрофа е бълвоча в кратуната ти, друга катастрофа не виждам.
    100 процента ъп на имотите за 6 години.
    Добре ли е, гаста? Кой знае какъв кокошарник обитаваш, разбираемо е че си нервен.
    То се вижда,кой е нервен Чехлъо
    Всеки пост обиждаш,което говори за много дълбоки,непоправими комплекси.Животно,което е притиснато до ъгъла,реагира така.
    Тази твоя агресия означава само едно.Върху теб има агресия.Смени жената и ще се подобриш.Предполагам там е проблема.Нещастен брак,малтретира те и си избиваш комплексите тук.
    Но пък и си стар ,грозен и на възраст.Коя ще ти върже вече ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Да, бе да хахаха Представям си само как наемател ще започне да ми прави схеми за сваляне на наема и това ще хване декиш. Точно никога не може да се случи
      Като те върнат назад няколко пъти с разходи за ремонти,и други работи даже и ще продаваш.Схемата е пробвана няколко пъти .
      Преди две години запалиха един апарт в района на Хиподрума,беше нарочно за да може собственика да свали цената ,и се получи,така го запалиха че после да има минимум щети като го ремонтират.
      Това се заплаща на този дето извършва поръчката .

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Боже каква злоба и комплекси.
        Чехлъо,слабо ме интересува какво ще правиш.Аз отговарям на човека,че изобщо не е сигурно,че с наеми ще се избие някъв коптор ,още повече в гетото на Европа при задаваща се катастрофа на НИ
        А болднатото показва въпиюща некомпетентност,която само една кратуна може да роди
        Ама аз имах някаква надежда , че не си чаак толко тъп и зъл, уви. Катастрофа е бълвоча в кратуната ти, друга катастрофа не виждам.
        100 процента ъп на имотите за 6 години.
        Добре ли е, гаста? Кой знае какъв кокошарник обитаваш, разбираемо е че си нервен.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Това изобщо не е сигурно.Другата година в разгара на кризата може да остане без наематели.Има разходи и то големи.Данъци,амортизация,ремонти.
          Особедно последните две могат да го върнат в първи клас.После по 5%+ на входа и изхода такси на сулио и пулио.И след 20г като реши да го продава на циганите,може да не вземе и половината.
          Прав си, че рискове винаги има. Ето как може да се митигират някои от тях. Ако имотът е без тежести, при криза е по-лесно да се намали наемът и да си има заетост. Ако се подбират райони, които (са и/или) ще бъдат желани след години (има такива), отново се подсигурява заетост. Докато всичко расте и панелка в краен квартал на кредит се избива. При криза е по-лесно обаче с хубав имот на горещо място без кредит.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Защо за бнб? Тя самата държава ти пробутва запис на заповед, когато сключваш аренден договор.
            Защото това го нигде нема и над БНБ има едни еврорегулации и едно животно наречено законодателство на ЕС и вътре едни животинки наречени регламенти и директиви, които забраняват потребителя да се вкарва в подобни куркапани

Това за арендния договор пък на мен не ми се е случвало с моите арендатори, но би ли пояснил?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
              Познавам наематели които използват други схеми за понижаване на наема,които не искам да споделям тук заради хейтъри,но на финала собственика кляка и то стабилно.
              При добра организация ,поставени цели и точност всеки собственик би свалил наема си ,иначе ще плати доста повече на финала
              Няма нужда от схеми.С падането на НИ,наемите също падат.

Коментар

Не съм им вдигала наемите.
                Е като си купувала на 200$ е ясно, но тез дет са купили на 2000 евра и са вкарали още 500 за ремонт?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Познавам наематели които използват други схеми за понижаване на наема,които не искам да споделям тук заради хейтъри,но на финала собственика кляка и то стабилно.
                  При добра организация ,поставени цели и точност всеки собственик би свалил наема си ,иначе ще плати доста повече на финала
                  Да, бе да хахаха Представям си само как наемател ще започне да ми прави схеми за сваляне на наема и това ще хване декиш. Точно никога не може да се случи

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

това и мен ме е учудвало. къде отиват всички тия пари на майсторите!?
                    Със спечелените пари купуват жилища извън София. В София за 100 хиляди лева няма да вземе нищо,ама в някой от областните градове ще си купи жилище за тия пари.Същото се отнася и до гастарбайтерите-спестят някой лев и веднага го набиват в жилища в България .Имам един съсед майстор,който купи две стари къщи за децата си и ги направи като петзвездни хотели.Доста пара е вкарал.

Коментар

• Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение

Незнам къде гледаш ама златото е било в рейндж през последните 10г от 867 до 1883 Евро.
                      В края на 2013г е бил на цена от 867 Евро
                      През Март 2022 е бил пика от 1883 Евро.
                      Лично аз бях купил през 2013 на около 1900лв (950 Евро).

Не е релевантно да се сравнява цената с $, тъй като основно печелим и харчим в Лев, съответно в Евра.
                      Цък:

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Моя познат се опита да индексира, но не му се получи особенно. Преди 5 год беше отдал на 600, тази год се опита на 750 но, наемателят заплаши че ще напусне и в крайна сметка се разбраха на 700 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Това е за БНБ. Иначе да се забрани стар платежен инструмент като ЗЗ е прекалено, но си има БНБ и КЗП. Те какво гледат не ми е ясно. Мила родна картинка. Ти направо ме застреля с тази история…
                          Защо за бнб? Тя самата държава ти пробутва запис на заповед, когато сключваш аренден договор.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

това и мен ме е учудвало. къде отиват всички тия пари на майсторите!?
                            В Кауфланд, Техномаркет, при Автоджабмазите.... Не си ли виждал по касите кво става?

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

Хубава работа, сериозно ли така ще процедирате - +20%, при това с мини картел във форума? Къде отиде фри маркета или регулация все пак си трябва?

По-скоро отбелязвам, че ако вдигнете наема само защото хранителните продукти са с увеличени цени, принуждават наемателите да е огледат и да ви напуснат. Статистиката ви казва, че са с увеличени разходи, но както знаем увеличените доходи на много работещи наематели или не компенсират инфлацията или изобщо не са променени в периода, т.е. наемателите режат от някъде. И това според Вас е момента да увеличите наема с 20%? Може да обясните на наемателя, че индексирането е нужно, защото мажете дюшемето с олио, а нали знаем всички че скочи 100% и имаше дори бой за него, ама нещо не вярвам да хване дикиш. Споделете как ще се развие индексацията, пък може Вашите наематели да са получили 200лв увеличение на заплатата и с кеф да ги дадат за увеличения наем.
                              Моя познат се опита да индексира, но не му се получи особенно. Преди 5 год беше отдал на 600, тази год се опита на 750 но, наемателят заплаши че ще напусне и в крайна сметка се разбраха на 700 лв.

Коментар

Не съм им вдигала наемите.
                                и аз нямам навика да ги вдигам в движение.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X