IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Мале, колко бил зле тоя ненормалник
    Замислих се кога най-после ще се спука този руски цирей. Не ми харесват никак приказките за ядрено оръжие. Какви имоти какви пет лева ако си позволят да осерат Украйна и облак достигне до околни държави.

Много съм мрачна днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Тя че Дюри и куца икономиката няма спор ама и ти изтрепа рибата с това можеби НИКОГА вече

Точно преди има няма 12 години специалисти като тебе разправяха как безумните цени от 2000е на квадрат в София няма да ги видим никога повече

Да не би да очакваш ФЕД да си прибере версиите ???

Печатенето ще продължи до пълният крах на западният модел. Точно както са приключили всички предишни империи удавени в собствените си дългове
      Никога не съм твърдяла, че съм учила икономика или ,че разбирам от икономика. Човек ,не може да е компетентен във всяка област все пак. С моите знания се справям повече от добре поне при имотните инвестиции, Представи си ако пък много разбирах от икономика какви чудеса от храброст щях да направя

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Байлоре ,

Погасявай си лихвата ,до месец вноската ти ще е дубъл ,днеска получих инфо от банковите среди ,който каквото може да погасява,ако може

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

На какви точно хапчета сте днес? Или сте пропуснали прием и сте объркали темата?

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Ох, Котъооооо хахаха На зелено ? ти добре ли си ве момче ? точно сега
            Разбирам вече защо си нервен.А и с право
            Отървавай се докато можеш !!!

Де факто ,ти си купил някакъв въздух,който хипотетично ще стане коптор някога си в бъдещето и всичкия този въздух , си го купил с чужди пари на банката.А кажи ми къв "бизнесмен" си ?
            Да знаете че скоро банките ще вдигнат и рисковата компонента в кредитите ,като повишаване на цената им ,освен лихвите ,което ще ги нпарави още по -скъпи

Коментар

То коптор още няма щото е на зелено и е още на изкоп за сега на офертна съм малко отгоре спрямо пролетта когато го капарирах

С банката съм на гарантирана лихва за 3г и до тогава трябва все да се е върнал пазара ако сега пропадне
              Fortune favours the bold! Respect! Ей така се прави пачка. На мен никога не ми е стискало. Успех желая от сърце. Смелчаците трябва да се уважават.

Коментар

Усредняване не практикувам.И модерно вече му казват "доливане" . Иначе от началото на годината съм взел доста тлъсти дивиденти от акции, около 12%. Капиталова също съм +
                Жив и здрав с кеф да си ги харчиш

Коментар

Аз поне към момента съм на теоретична печалба от имота, какжи ти сега как върви усредняването при акциите от началото на годината
                  Усредняване не практикувам.И модерно вече му казват "доливане" . Иначе от началото на годината съм взел доста тлъсти дивиденти от акции, около 12%. Капиталова също съм +

Коментар

Аз поне към момента съм на теоретична печалба от имота, какжи ти сега как върви усредняването при акциите от началото на годината

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

---------------
                      Тоя па тотално истеряса! Ти да не си педофил бе човек, че по цял ден само деца са ти в главата?

То па една среда в бг-то, ум да ти зайде... няма здравеопазване... няма лекарства... етноси тероризират българите... българското население е превърнато в слуги и роби на западните господари... сега май гласят българия да стане провинция на Украйна, върховния-наркокомандащ Зеленски май щял да командва дистанционно по видеовръзка в българския парламент

За всички деца(родени и неродени) е най-здравословно да стоят колкото се може по-далеч от такава токсична среда и от такава токсична територия

Това, че ти и родата ти до края на живота сте се забили с имот на такава "переспективна" територия си е твой проблем. Не наш.
                      На какви точно хапчета сте днес? Или сте пропуснали прием и сте объркали темата?

Коментар

То коптор още няма щото е на зелено и е още на изкоп за сега на офертна съм малко отгоре спрямо пролетта когато го капарирах

С банката съм на гарантирана лихва за 3г и до тогава трябва все да се е върнал пазара ако сега пропадне
                        Леле.

Коментар

Де факто ,ти си купил някакъв въздух,който хипотетично ще стане коптор някога си в бъдещето и всичкия този въздух , си го купил с чужди пари на банката.А кажи ми къв "бизнесмен" си ?
                          Last edited by petrg5s; 14.10.2022, 17:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Акъл им даваш БЕЗ пари ,а те на финала те хулят .
                            Неблагодарници ,според мен следващия път като ти дойдат на килима им дай банкова сметка ,да си плащат за консултациите ,и знаеш ли защо го казвам ?
                            Като си платят ще имат и уважението ,а не като сега ти му наливаш в простата тиква ,той после ще обижда
                            Те за консултациите от вас двамата в последните 6 години някои са платили доста дебела сметка :-)
                            Иначе аз съм за да продължите да консултирате безплатно = на повече наематели завинаги за нас :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение

На бездетник как да обясниш, че това което купуваш сега, ще остане за децата и внуците. Няма как.
                              ---------------
                              Тоя па тотално истеряса! Ти да не си педофил бе човек, че по цял ден само деца са ти в главата?

То па една среда в бг-то, ум да ти зайде... няма здравеопазване... няма лекарства... етноси тероризират българите... българското население е превърнато в слуги и роби на западните господари... сега май гласят българия да стане провинция на Украйна, върховния-наркокомандащ Зеленски май щял да командва дистанционно по видеовръзка в българския парламент

За всички деца(родени и неродени) е най-здравословно да стоят колкото се може по-далеч от такава токсична среда и от такава токсична територия

Това, че ти и родата ти до края на живота сте се забили с имот на такава "переспективна" територия си е твой проблем. Не наш.
                              Last edited by Frosty; 14.10.2022, 17:16.
                              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Много послъгаш,ама много.Вземи се поспри.Пък и съвсем ясно си спомнял голтака И като твърдиш нещо дай някакви доказателства.
                                И да, Алтерко го чакам на 23 а и повече,купил съм го приблизително на текущи нива,това ми е нова позиция.
                                Последните 3 години да не ти казвам колко съм спечелил от акции ,че едно не споделям такава информация в анонимен форум ,едно ще те заболи главата,но срещу солидна сума мога да ти покажа и докажа

А ти колко си вътре с коптора? Точно го купи и му падна цената ,а ?
                                Оттам идва и нервността ти

Коментар

Working...
                                X