Първоначално изпратено от Дюри
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by pinoccio; 20.10.2022, 20:28.
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Така ли? Аз доколкото знам купува само на голяма прИмоция, лятото купи от руснаци на 50%.Last edited by pinoccio; 20.10.2022, 20:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Как да не купува, нали разправяше как купила навремето в Изток за баснословна цена и другите я мислели за луда. Пък после се оказало на далавера. Така ще купи и твоята - скъпо и прескъпо, за да й излезе после на далавера.
- 1 like
Коментар
-
Дъри не купува скъпо.
Коментар
-
Е, ако вземеш в Обеля, си е вечно твоя. Ако вземеш при Дъри в Изток, можеш после на нея да го продадеш.
Коментар
-
Е, ако вземеш в Обеля, си е вечно твоя. Ако вземеш при Дъри в Изток, можеш после на нея да го продадеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
13,14,не е ли много оптимистично ?аТухлата как я виждаш ?
За туулата ти ще кажеш, аз съм "пас", засега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Доколкото разбирам датите на покуките не дават цената на покупката а цената на актива към момента на скрииншота.
В което няма никаква логика.
Но все пак има покупки май 2020.
От целото разледване поне разбрахме колко голем е бил портофейла. И евентуално че си го разкарал голема част и ся се точиш за евтини тухли.
П.С ако не верваш, може да посочиш една покупка да я гледаме в блокчейна.Last edited by better; 20.10.2022, 18:47.
Коментар
-
Тва е от Jaxx, където съм дърпал тогава. Цената вероятно я дава към към някаква дата, понеже там няма нет и не се синхронизира. Гледай датите на транзакциите и виж тогава каква е била цената.
В което няма никаква логика.
Но все пак има покупки май 2020.
От целото разледване поне разбрахме колко голем е бил портофейла. И евентуално че си го разкарал голема част и ся се точиш за евтини тухли.Last edited by Майстора233; 20.10.2022, 18:02.
- 1 like
Коментар
-
Сега съм смазал шнека и чакам да видим в коя купа ще го боцна, може пак царевичка на 13~14, може и алтъни на 14хх, гледам при чситата и земята почна да излиза, за туула е мн рано, ама като чета прогнозите, май няма да има на кой да продаваме после тая пуста туула...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Е, щом на 10 си купувал и на 23к си дърпал пак е много добре.
Коментар
-
Тва е от Jaxx, където съм дърпал тогава. Цената вероятно я дава към към някаква дата, понеже там няма нет и не се синхронизира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Бетере тук малко нещо си се объркал или ни взимаш за шарани.
Цената на Биткойн май 2020 е около 9000 долара което означава по тогавашният курс 9000 или даже по малко в евро.
Така цената на която си дал че купуваш един Биткойн е около 23000 евра или около 25000 долара. Това означава че си купувал не по време на корона краша както си дал май 2020, а в края на 2020. А когато биткойна пробива на върхът на 2017. Което по себеси не е лошо .
Или си се объркал . Или ептем ни взимаш за балъци като просто си разместил колонките.
То хубу си храниш егото , но поне го прави как требва.Last edited by better; 20.10.2022, 16:55.
Коментар
Коментар