Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Зависи от къде,по турско има голям алъш вериш.Влизай по групите ,има одрински и всякакви с по над 40000 члена ,питаш и ти се отговаря.Лекарства,храни,евтино е ,но не всичко,трябва да си горе долу в час,ако идеш няколко пъти ще ти се изясни всичко.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Това е от една страна, от друга ако още повишават лихвите, може да стане по-зле. За един ден може да се срути финансовата система, като 15.9.2008г. но по-зле и тотално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
е да де, с оригиналдъ турски матриали в стамбул 250-300€. С менте турски матриали в менте столица ака шопия 2000€. загадка неземнаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Чувам че и строителни материали се внасят от Турция. Или пазаруват директно там.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Това е от една страна, от друга ако още повишават лихвите, може да стане по-зле. За един ден може да се срути финансовата система, като 15.9.2008г. но по-зле и тотално.
Така че е неизбежно и в ЕС нивата на лихвите да догонят тези в САЩ.
Коментар
-
Чувам че и строителни материали се внасят от Турция. Или пазаруват директно там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Явно имате свободно време, добре сте информирани всички тук и за рибата и за кашкавала.
Last edited by nkavrakov1982; 23.10.2022, 12:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
подценяваш социалните напрежения,които голямата инфлация създава...над едно ниво не може да се маскира и замете.
говорим за масови безредици, палежи и бунтове в западния свят... това ЦБ и кукловодите го усетиха и затова рязко обърнаха посоката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Ама къде четеш тези дивотии и кой те лъже не знам ? хахаха
П.С сигурно чи гете в разноглед.инфо.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Ама къде четеш тези дивотии и кой те лъже не знам ? хахаха. Щом българинът не седи на студено и некъпан не знам какво го кара да мисли че швейцареца или немеца имащ 3- 4 пъти по- висок стандарт на живот от нас не се къпе и стои на студено.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеЖивея в Швейцария дълги години, няма топла вода сутрин и вечер... карам съпруга ми да пита ,,домоуправителя" а той се плюнчи, че нищо не знаел... поне график да ни дадат, както навремето 2ч/ 2ч, да ама не, може и с тока да почнат..
ех дурка дурка, ела в БГ да се изкъпеш
- 2 Харесвания
Коментар
-
Живея в Швейцария дълги години, няма топла вода сутрин и вечер... карам съпруга ми да пита ,,домоуправителя" а той се плюнчи, че нищо не знаел... поне график да ни дадат, както навремето 2ч/ 2ч, да ама не, може и с тока да почнат..
ех дурка дурка, ела в БГ да се изкъпешНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Чувам че и строителни материали се внасят от Турция. Или пазаруват директно там.
https://www.theguardian.com/politics...k-to-rejoin-eu
Нещо забавно - а у нас половината население се заиграва с въпроса. добре че не е за референдум тази простотия. Макар и референдум да беше, представяте ли си още щом се обяви дата, какво ще се случи с имоти и ДЦК?
Коментар
Коментар