Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Искаш да кажеш, че ще настъпи нова октомврийска социалистическа революция. Майко, майко..колко мъка е събрана тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
байлоре,
сигурно пак ще те засегна, но ти не си фактор на пазара и няма значение твоят имот, проценти и лихва.
щеше да има ако беше изплющял 100К евро ипотека за двустайка в Красна и си беше помогнал с потребителски за ремонт и обзавеждане.
твоето мислене е про-кризисно и това те спира за големи неща, а се огледай какво става в София под Южната дъга на околовръстното и не само там - пълна лудница и много смели залози. Някой ще кажат - абе какви залози идва пичът от загора и плаща кеш, но същия тоз' пич има някакви бизнеси, задължения към доставчици, овърдрафт и тн - веригата е дълга и оплетена.
Инфлацията не ни прави по-богати, а само едни цифрички се въртят докато накрая избие от някъде високото налягане.
ПП ще кажеш защо според мен поведението ти е про-кризисно .. защото купи 2021-ва едва след като беще събрал 60% капитал за покупката кеш. Ако беше про-ръст 2016-та щеше да си изтеглил ипотека (на сумата която плати) и да си взел 150% повече и по-качествена площ, но както е казал народът 'парен каша духа', което не е зле , защото в момента едно повишение на лихвата по потребителския и тройно да е едва ли ще те бутне.
ПП. Кво ще речеш за 360м2 на 3км. от Народното събрание за 33,500$ , а?Last edited by Bailor; 23.10.2022, 23:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Накаврък, за последните 5г., откакто ти не купи ЕПК апартамент в София, инфлацията е 4 години по 9%+ последната година-20%. Общо: 56% закова!
Дремещите ти пари на влог за тези 5г. в размер на 150 000лв., в момента се е обезценил буквално с цели 84 000лв., тоест, реално струват 66 000лв.
На мен, колко трябва да ми вдигнат лихвата по вече закупен имот с 60% самоучастие и 40% кредит, чиято главница е изплатена, почти на 1/3 част, за да се сравнят с ОГРОМНИТЕ загуби парична стойност, които ти си претърпял вече?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Май Кавръка е слушал и бате ни Пешо, че Младост е у бучимишите, а квадрата в Младост, гони този в неатрактивните квартали на Виена, колкото и да вие като вук Електроджон.
кога е стъпвал той в младост,
кога са го викали за допълващо анонимно мнение в инвестор
и въпреки всичко позна за тая годинапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
лордче, тук имаме медицински случай
или ако се позовем на безпогрешните прогнози на пешето
за поп е работата
от една страна няма да купиот от бъзе
от друга няма да може и готовото да продаде от лакомия
и откраднатото се топи пета година
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Това с етажа в Карлово верно е ташак. Тука роднини продават етаж в Рибарица и му искат 40 хил. лева и ми се вижда скъпо. Ако някой иска, ще дам координати.
обаче лаком г@с...препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Това с етажа в Карлово верно е ташак. Тука роднини продават етаж в Рибарица и му искат 40 хил. лева и ми се вижда скъпо. Ако някой иска, ще дам координати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
байлоре,
сигурно пак ще те засегна, но ти не си фактор на пазара и няма значение твоят имот, проценти и лихва.
щеше да има ако беше изплющял 100К евро ипотека за двустайка в Красна и си беше помогнал с потребителски за ремонт и обзавеждане.
твоето мислене е про-кризисно и това те спира за големи неща, а се огледай какво става в София под Южната дъга на околовръстното и не само там - пълна лудница и много смели залози. Някой ще кажат - абе какви залози идва пичът от загора и плаща кеш, но същия тоз' пич има някакви бизнеси, задължения към доставчици, овърдрафт и тн - веригата е дълга и оплетена.
Инфлацията не ни прави по-богати, а само едни цифрички се въртят докато накрая избие от някъде високото налягане.
ПП ще кажеш защо според мен поведението ти е про-кризисно .. защото купи 2021-ва едва след като беще събрал 60% капитал за покупката кеш. Ако беше про-ръст 2016-та щеше да си изтеглил ипотека (на сумата която плати) и да си взел 150% повече и по-качествена площ, но както е казал народът 'парен каша духа', което не е зле , защото в момента едно повишение на лихвата по потребителския и тройно да е едва ли ще те бутне.
Нямам сили, дори да изпия една ракия.
Гледам, че и ти прокризисно, си се отказал да продадеш апарта си на баня Мадара на Купата. Що така, нали имотите отиват у киреча?
ПП. Като го няма бате Пешо, все по-безинтересно ми е да пиша в този форум. Дано да е жив и здрав!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
лордче, тук имаме медицински случай
или ако се позовем на безпогрешните прогнози н апешето
за поп е работата
от една страна няма да купиот бъзе
от друга няма да може и готовото да продаде от лакомия
и откраднатото се топи пета година
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Няма да имате нищо и ще сте щастливи. Ще сме в най-добрия случай добитък в кочина/обор
Коментар
-
Накаврък, за последните 5г., откакто ти не купи ЕПК апартамент в София, инфлацията е 4 години по 9%+ последната година-20%. Общо: 56% закова!
Дремещите ти пари на влог за тези 5г. в размер на 150 000лв., в момента се е обезценил буквално с цели 84 000лв., тоест, реално струват 66 000лв.
На мен, колко трябва да ми вдигнат лихвата по вече закупен имот с 60% самоучастие и 40% кредит, чиято главница е изплатена, почти на 1/3 част, за да се сравнят с ОГРОМНИТЕ загуби парична стойност, които ти си претърпял вече?
или ако се позовем на безпогрешните прогнози на пешето
за поп е работата
от една страна няма да купи, от бъзе
от друга няма да може и готовото да продаде, от лакомия
а откраднатото се топи пета годинаLast edited by ratten; 23.10.2022, 23:10.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Не е справедливо и ще дойде време, когато то ще бъде изкоренено!
- 1 like
Коментар
-
На мен, колко трябва да ми вдигнат лихвата по вече закупен имот с 60% самоучастие и 40% кредит, чиято главница е изплатена, почти на 1/3 част, за да се сравнят с ОГРОМНИТЕ загуби парична стойност, които ти си претърпял вече?
ПП ще кажеш защо според мен поведението ти е про-кризисно .. защото купи 2021-ва едва след като беще събрал 60% капитал за покупката кеш. Ако беше про-ръст 2016-та щеше да си изтеглил ипотека (на сумата която плати) и да си взел 150% повече и по-качествена площ, но както е казал народът 'парен каша духа', което не е зле , защото в момента едно повишение на лихвата по потребителския и тройно да е едва ли ще те бутне.Last edited by bertram; 23.10.2022, 22:40.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Това го казвам като инфо относно рязката промяна на самата политика,когато всичко беше отрицателно,и всички помним как само преди година имаше такси,имаше нулеви и отрицателни лихви по паричната маса,сега вече дори предлагат авансово да ти преведат лихвата,колкото и малка да е тя но все пак над нулата.Това е тренд,затова го казах,и сме в началото,защото до края на тази година само ЕЦБ,ще изстреля лихвите с двойно по бърз темп отколкото при предишното вдигане на лихвите преди над 12 години ,и а графики и всеки може да ги види.
На мен, колко трябва да ми вдигнат лихвата по вече закупен имот с 60% самоучастие и 40% кредит, чиято главница е изплатена, почти на 1/3 част, за да се сравнят с ОГРОМНИТЕ загуби парична стойност, които ти си претърпял вече?Last edited by Bailor; 23.10.2022, 22:29.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар