If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мързи ме да чета последните 100-ина страници.
Та начи има 2 факта дет дават индикация, че ще зарадват Кавръка.... и мен :-)
Начи след спада от няколко процента лятото последните 2 месеца сме на нула . .т.е. няма следлетно възстановяване....Демек патова ситуацията - продавачите не са на зор, ама нема и кой да плати исканите цени. С многото ново и лихвите това няма как да не пречупи продавачите да мръднат малко надолу....и т.н.
И второто - за първи път от десетина години видях в желан Южен квартал разлепени листа с продаване на имот / ЕПК ама е високо и скъпо все още за Кавръчето/. Значи брокерите не са свършили работа и човека е решил да продаде на съседите.....
Изглежда Ледчо този път ще се окаже най-добър в прогнозите. Позна и ръста и прогнозира , че след върха есента ще върне десетина процента / още не е факт , но може да стане/. По-интересно е какво ще стане догодина....
интересно е дали ще надскочат 0.75 и направо ще лепнат 1%
всичко под 0.75% ще е знак, че им омекват краката от страх да не крашне финансовата система
поне засега изказванията са в посока 0.75% или нагоре, но с тези никога не е ясно - колко време се мотаха преди инфлацията да придойде.
Финансовата система ще крашне ако оставят хората да си мислят горното
Идеята е да не си мисли никой че им омекват краката.
В момента оставиха да минат първите кръгове с договорки на увеличенията на заплатите,сега се намираме някъде по средата,и до няколко месеца ще охладят страстите за да не продължи процеса,като така си гарантират събирането да е стабилно.
интересно е дали ще надскочат 0.75 и направо ще лепнат 1%
всичко под 0.75% ще е знак, че им омекват краката от страх да не крашне финансовата система
поне засега изказванията са в посока 0.75% или нагоре, но с тези никога не е ясно - колко време се мотаха преди инфлацията да придойде.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
На много хора не им се харесва идеята че корекцията в цените на жилищата ще се случи.
Ако четете и добре това което пиша,банките чакат коя ще мигне първа,ластика е опънат до край вече.
Всичко това се потвърждава и в горната статия от преди само 3 дни
Ти и аз играем ва банк, а кво ще кажеш за вечно назлъндиците? Според мен проблема е медицински, ти си лекар, ти ще поставиш диягнозата.
Два дни се скапах от работа в подножието на връх Колош.
Не, психологически...доколкото това е медицински проблем.
Но самозаблудата е пак психична девиация.
А отричането на действителни факти и събития е защитна реакция.
Перон кибик масата не е увредена. По-скоро реагира бавно, бих казал като охлюв (купувал съм имот за минути, има свидетели тук), ръководи се от страхове да не се мине и не отчита колко се е минала за години напред - пропуснати. Но това е човешка черта, рожба на дребна пресметливост, не на инвестиционни умения.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Хахахаха, винаги съм харесвал чувството ти за хумор. Неговия , по-точно на майка му кофтора, е на точно 3,7км. от черквата св. Неделя. Моята къща с двор в квартал с нови тухли, е на абсолютно същото разстояние от тази църква, при положение , че той пишеше, че съм м забутан квартал!!
Ха ха,недей да лъжеш ,има Гугъл мапс ,горе в Редута както казвам няма тротоари ,няма никаква инфраструктура,защото всичко застройка,прозорец до прозорец,тераса до тераса,гмеж,като в бразилско гето,на циганите конете раждат на улиците долу на Гео Милев ,а разликата между циганите в Красна поляна и тия при тебе е в космоса,само ще спомена че Гешев дойде във Факултета на крака ,а не Факултета беше привикан при Гешев,за тарторите им говоря.Ела в Красна поляна да видиш,мият се улиците лято,есен зима с водоноски,на ромите колите са само мерцедеси,беемвета и ходят облечени като от модни дефиле в Милано ,това е реалността,както казах и решетки няма на първите етажи от тука пак горе до Т,маркет.
Коментар