Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
С брутен вътрешен продукт от 66 700 евро на глава от населението Люксембург днес е начело на класацията по богатство на статистическата служба на ЕС Евростат. На второ място с много голямо отстояние е Австрия (32 300 евро). Считаната за локомотива на еврозоната Германия (30 800 евро) е на седмо място.
Не са далеч от истината хората казали следното: От много работа се става гърбат, но не и богат.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Така е 80% е фуражно, с много добавки се издокарва ляба.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Manyyy1 Разгледай мнение
Или няма български или не се доверяваш на БГ качеството
- 1 like
Коментар
� -
Аве то и Люксембург нищо не произвежда ама я ги виж - най-високите средни заплати са там. Трябва да правим като тях. Отваряме бамки, затваряме си очите са мръсните мангизи, привличаме 1-2 трлн евра и шапка на тояга. Да бачкат и произвеждат Китайци, Турци, Немци, Индийци - ние ще живуркаме от такси и комисионни.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
� -
И как ще фалират веригите? Откъде ще купиш храна?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеНека се върнем в темата обаче, че отново ще играе касапина.
Защо тухлите и дограмата са ми немски, плочките испански, паркета френски, бялата техника немска, лепилото за плочките и то беше вносно, също и латекса, контактите са ми турски, също и ключовете за лампите, бравата е италианска, тоалетната словенска, осветлението нидерландско... Стига примери. Нямам дори едно българско нещо у дома. Сигурен съм, защото при всеки ремонт (за мен или за под наем) това ми прави силно впечатление. Майсторите ми даже не говорят добре български.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеНека се върнем в темата обаче, че отново ще играе касапина.
Защо тухлите и дограмата са ми немски, плочките испански, паркета френски, бялата техника немска, лепилото за плочките и то беше вносно, също и латекса, контактите са ми турски, също и ключовете за лампите, бравата е италианска, тоалетната словенска, осветлението нидерландско... Стига примери. Нямам дори едно българско нещо у дома. Сигурен съм, защото при всеки ремонт (за мен или за под наем) това ми прави силно впечатление. Майсторите ми даже не говорят добре български.
Или няма български или не се доверяваш на БГ качеството
Коментар
� -
Каврък, за оранжерийните ясно, кажи защо никой не отглежда ябълки, круши и др. традиционни плодове и зеленчуци, всичко е вносно. Напрактика ние освен зърно не произвеждаме почти никакви плодове и зеленчуци.
40 години ХРАНИМ половин европа (СИВ) изведнъж демокрация и не моем и себе си да изхраним, ако че сме намаляли с 30%Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Ако няма спад в цените се задават фалити!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Бях чел, че зърното ни е предимно фуражно. Дава по-голям добив на единица площ и евро субсидиите били хубави.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Каврък, за оранжерийните ясно, кажи защо никой не отглежда ябълки, круши и др. традиционни плодове и зеленчуци, всичко е вносно. Напрактика ние освен зърно не произвеждаме почти никакви плодове и зеленчуци.
но как да идеш да продадеш в била или кауфлан със 100 декара ябълки?
или с 50 декара лешник
те искат постоянни договори
във веригите не става.
в малките магазини, викаме; скъпо е, те в кауфлан ябълките са 99ст а тука искате 1.60лвLast edited by ratten; 27.10.2022, 23:42.препоръка е
Коментар
� -
Защото не се субсидират достатъчно.
зърното е доста по-добре субсидирано и до голяма степен механизирано, при ябълки… зеленчуци не можеш толкова лесно се изключи човекият фактор + никакви субсидии….
- 1 like
Коментар
� -
Защото не се субсидират достатъчно.
зърното е доста по-добре субсидирано и до голяма степен механизирано, при ябълки… зеленчуци не можеш толкова лесно се изключи човекият фактор + никакви субсидии….
Коментар
� -
Нека се върнем в темата обаче, че отново ще играе касапина.
- 1 like
Коментар
�
Коментар