Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Кавръче, освен ако не си направил портфейл биещ инфлацията(банковия влог не е такъв) в последните няколко години и с парите да купиш активи на промоция в близките година- две- три докато има рецесия не смятам че имаш повод за радост в настоящата ситуация.
и накавръка е техния пророкпрепоръка е
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение
Всичко е повод за радост, ако срути цените, даже бомбардировки. Картинки, колажи, майко майко майко..
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Бюджета ми е удвоен ,20,30,40% процента ме устройват ,в момента в Щтатите пазара пада със скоростта от 2008,2009 година ...
https://money.bg/property/vrashtane-...ta-potava.html
Bpъщaнe в 2009-a: eдин oт нaй-гoлeмитe имoтни пaзapи в cвeтa пoтъвa !
По коментара на Митко ,трудно е и много рисково да правиш портфолио в последните години за да биеш инфлацията защото на финала може да се окажеш с огромни загубиТези "20,30,40% процента" са ми малко на мен. Да бях купил преди година или две щеше да е по-добре, калкулирайки и наемите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
В тази връзка,къде могат да се видят в графичен вид реални цени на имотите в БГ ,но не на база оферти?
Гледам в имот.бг има някакви(колко са верни е друг въпрос) и там се вижда 80-90% ръст от дъното 2014 и само 10% ако си купил 2008.
Та това за мен е смешна възвращаемост,на база и всички разходи по сделката+ремонти+амортизация
И сега при тази идваща катастрофа ще занулят и товаНо тази информация е за малко подмножество - конкретна специализация и конкретна група имоти, т.е. не хваща целия пазар. За това си имаме този форум, да обменяме инфо и идеи
П.П. Не очаквах от човек като теб, който е прибрал доста дивиденти наскоро, да забрави за наемитеLast edited by anonymous6718; 28.10.2022, 12:44.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Има различни видове постни пици,със и без зеленчуци,пица Маргарита е базова ,не знам за нас каква ще е ,може би Маргарита ,без моцарела,само с доматен сос
Само който е мързелив в днешно време, той е беден. Предвид инфлацията и горещия пазар на труда.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не знам за имотята. Ама днеска ми се обади бивш колега, който инвестира от години в златни монети, притеснен че златото пробива дългосрочна тренд линия в евро. Разцъках графиките, докато го слушам как се ядосва по телефона за "каръшката" инвестиция. И той отрано като Кавръчето някъде от 2017г почна да мисли за имотни балони и реши да играе на сигурно, инвестирайки в злато. Сега се кахъри, че за това време, вече половината апартамент да беше изплатил и наем щеше да му тече. Довечера, щял да пие...много
- 5 Харесвания
Коментар
-
Кавръче, освен ако не си направил портфейл биещ инфлацията(банковия влог не е такъв) в последните няколко години и с парите да купиш активи на промоция в близките година- две- три докато има рецесия не смятам че имаш повод за радост в настоящата ситуация.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеВръщане до къде? За цени на дъното от преди 9 години, трябва спад с поне 70% от сегашните цени...
Гледам в имот.бг има някакви(колко са верни е друг въпрос) и там се вижда 80-90% ръст от дъното 2014 и само 10% ако си купил 2008.
Та това за мен е смешна възвращаемост,на база и всички разходи по сделката+ремонти+амортизация
И сега при тази идваща катастрофа ще занулят и товаLast edited by petrg5s; 28.10.2022, 12:23.
Коментар
-
Германия избегна рецесията при висока инфлация, сега ЕЦБ ще може да вдига лихвата по-агресивно и за по-дълъг период.Федералното правителство предполага, че германската икономика ще нарасне с 1,4 процента през изтичащата година. За 2023 г. тя очаква брутният вътрешен продукт да спадне с 0,4 процента.EUR German GDP (QoQ) (Q3) 0.3% -0.2% 0.1% Last edited by unimog; 28.10.2022, 12:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Връщане до къде? За цени на дъното от преди 9 години, трябва спад с поне 70% от сегашните цени...
https://money.bg/property/vrashtane-...ta-potava.html
Bpъщaнe в 2009-a: eдин oт нaй-гoлeмитe имoтни пaзapи в cвeтa пoтъвa !
По коментара на Митко ,трудно е и много рисково да правиш портфолио в последните години за да биеш инфлацията защото на финала може да се окажеш с огромни загуби
Коментар
-
Връщането на цените ме устройва
- 3 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Има различни видове постни пици,със и без зеленчуци,пица Маргарита е базова ,не знам за нас каква ще е ,може би Маргарита ,без моцарела,само с доматен сос.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеРязко забавяне ръста на френския БВП, au revoir евро -EUR French GDP (YoY) 1.0% 1.0% 4.2%
EUR French CPI (YoY) 6.2% 5.7% 5.6%
Коментар
Коментар